Άστον: Να διεξαχθεί ανεξάρτητη έρευνα για τα επεισόδια στην Οδησσό

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TWITTER @russian_market

” Να διεξαχθεί ανεξάρτητη έρευνα ώστε να βρεθούν και να προσαχθούν στη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι για τις βιαιότητες που στοίχισαν τη ζωή σε περίπου 40 ανθρώπους χθες Παρασκευή στην Οδησσό, απαίτησε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Άστον, καλώντας παράλληλα να υπάρξει «αυτοσυγκράτηση» για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση.

«Τα γεγονότα τα οποία οδήγησαν στην τραγική απώλεια τόσων ανθρώπινων ζωών πρέπει να τώρα να εξιχνιαστούν με μια ανεξάρτητη έρευνα και οι υπεύθυνοι για αυτές τις πράξεις πρέπει να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης», τόνισε η Άστον, η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας (ΚΕΠΠΑ) σε ανακοίνωσή της, ”

“Να διεξαχθεί ανεξάρτητη έρευνα ώστε να βρεθούν και να προσαχθούν στη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι για τις βιαιότητες που στοίχισαν τη ζωή σε περίπου 40 ανθρώπους χθες Παρασκευή στην Οδησσό”.

Μας δουλεύει προφανώς η κα ΄Αστον.  Δηλαδή, δεν ξέρει ποιος είναι  ο υπεύθυνος,  όχι αυτών  μόνο των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, αλλά και χιλιάδων άλλων κατά των  αντιπάλων του ακτιβιστών και αντιφρονούντων, μέσα στην ίδια τη Ρωσία;

Αν, λοιπόν, η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ  για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας αγνοεί ποιος είναι υπεύθυνος όλων αυτών των εγκλημάτων,  την ενημερώνουμε πως αυτό το “τέρας”  ακούει στο όνομα Βλαντιμίρ Πούτιν και είναι (“κατ΄ευφημισμόν”) πρόεδρος της Ρωσίας. Στην ουσία, βέβαια, είναι ένας άγριος  δικτάτορας και  κοινός  μαφιόζος.

Αυτόν  ζητάμε εδώ και πολυ καιρό να  οδηγήσουν Αμερική και Ε.Ε στο Διεθνές Ποινικό δικαστήριο  να δικαστεί για όλα αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα.

Τα άλλα, που λέει η κυρία, στην ανακοίνωσή της είναι “πολιτικάντικη διπλωματία” σε βάρος της ειρήνης και της δικαιοσύνης.