ΟΣΟ ΟΙ ΝΑΖΙ (ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΖΕΙ.

 

 Αναδημοσιεύουμε κάποιες   φωτογραφίες με τα κείμενά τους που ανεβάσαμε εδώ στις  11-12-2013, για να “μπαίνουμε” στο πνεύμα της έρευνάς μας ,που ανακοινώσαμε πως θα δημοσιεύσουμε σύντομα.

 

Φρικαλέα σύμβολα και φωτογραφίες στους υπολογιστές των χρυσαυγιτών – Σκίτσο με τον Μιχαλολιάκο να σφάζει μετανάστη
Φρικαλέα σύμβολα και φωτογραφίες στους υπολογιστές των χρυσαυγιτών - Σκίτσο με τον Μιχαλολιάκο να σφάζει μετανάστη
 – Στα σβησμένα αρχεία των υπολογιστών της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν πολλές φωτογραφίες του Χίτλερ
 Σε σκίτσο φαίνεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος να μπήγει ένα μαχαίρι στην πλάτη ενός μετανάστη
– Σε άλλο σκίτσο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κρατάει σημαία που λέει “Σκοτώστε τους μετανάστες
– Ο Ηλίας Κασιδιάρης για το υλικό δήλωσε πως δεν προκύπτει καμία παράνομη ενέργεια

Η λέξη φρίκη είναι μικρή για να περιγράψει τα συναισθήματα που προκαλούν τα ευρήματα μέσα από τους υπολογιστές των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, όπως είναι ο κ. Μιχαλολιάκος και ο κ. Παππάς που βρίσκονται ήδη προφυλακισμένοι, αλλά και του Ηλία Κασιδιάρη.

Από τα πολλά που βρέθηκαν υπάρχουν και πολλές φωτογραφίες, εκ των οποίων κάποιες είναι στην κατοχή του NewsIt.

 

Ιδιαίτερα προκλητική είναι η παρακάτω φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται κάποιοι αξιωματικοί των χιτλερικών στρατευμάτων κατοχής μπροστά από την Ακρόπολη.

 

 

Από τις βασικές φιγούρες που βρέθηκαν μέσα στα αρχεία των βουλευτών, αλλά και μελών της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον μακελάρη του 20ου αιώνα, Αδόλφο Χίτλερ.

 

 

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει έναν αξιωματικό των S-S να ετοιμάζεται να εκτελέσει εν ψυχρώ δύο ανθρώπους που φορούν μόνο τα εσώρουχά τους και είναι δεμένοι πισθάγκωνα.

 

 

Η λατρεία τους για τον Αδόλφο Χίτλερ είναι χαρακτηριστική καθώς έχουν πορτραίτα του και φωτογραφίες από πολλές πτυχές της ζωής του όσο προσπαθούσε να κατακτήσει τον κόσμο.

 

 

 

 

 

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει την Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο.

 

 

Η φωτογραφία δείχνει τον Νίκο Μιχαλολιάκο να λέει πως έχει καθαρά χέρια και δεν είναι βρώμικα ούτε έχουν κλέψει, αλλά με το άλλο χέρι του μπήγει ένα μαχαίρι στην πλάτη ενός μετανάστη, τους οποίους εδώ και καιρό καταδιώκουν.

Και μάλιστα όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία δεν τους καταδιώκουν μόνο αλλά σκοπός τους είναι να τους σκοτώσουν όπως αναφέρει και η σημαία της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, φαίνεται στο σκίτσο ο κ. Μιχαλολιάκος να γκρεμίζει με το πόδι του ένα τάφο που αναγράφει “Θύματα των Ναζί”.

 

 

Για όλο αυτό το ανατριχιαστικό υλικό και για όλα όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης λέγοντας πως σε αυτό το υλιό δεν υπάρχει ουδεμία παράνομη πράξη.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον Άρειο Πάγο ότι στήνει σε βάρος τους μια ακόμα σκευωρία και κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να τους κατηγορήσει για δήθεν κατάλυση του πολιτεύματος.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κασιδιάρη όλα αυτα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γιατί η κυβέρνηση έχει θορυβηθεί από τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις με σκοπό να μειώσουν την εκλογική της επιρροή.

 Μιχαλολιάκος κάθεται πάνω στο σφαγμένο πτώμα μετανάστη!

Αν αυτό δεν είναι ηθική αυτουργία στις  κακοποιήσεις και τις δολοφονίες ματαναστών, τότε πια χάνει το νοημά του ο συγκεκριμένος ποινικός όρος.

Το «βαθύ λαρύγγι» και ο ημίγυμνος Κασιδιάρης να χαιρετά ναζιστικά – Τα σβησμένα αρχεία που «μίλησαν» - Φωτογραφία σοκ με ανήλικο

 

 

 – Νέο υλικό από την δικογραφία που σοκάρει!
– Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης πρωταγωνιστεί και σε αυτό το υλικό
– Δίνονται παραγγέλματα όπως στον στρατό και ακούγονται συνθήματα μίσους
– Οπλισμένοι με κοντάρια και ασπίδες τα μέλη των ταγμάτων εφόδου
– Πληροφορίες ότι μεταξύ των μελών των ταγμάτων εφόδου είναι και κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Βίντεο ντοκουμέντο από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, και φωτογραφικό υλικό που εμφανίζει τον Ηλία Κασιδιάρη να φαίνεται επικεφαλής αυτών των ταγμάτων βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δικαστικές και αστυνομικές αρχές, στο βίντεο αυτό μεταξύ των “πρωταγωνιστών” φέρονται να είναι και κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ωστόσο δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Στο βίντεο, ακούγονται συνθήματα μίσους όπως: “Αυτή η γη δεν σας ανήκει, αναρχικοί και μπολσεβίκοι”. Το σύνθημα Αιμα Τιμή Χρυσή Αυγή και κάποιος να δίνει παραγγέλματα όπως “Δεν γελάμε! Κάντε γρήγορα τετράδες!”
Στα βίντεο και στις φωτογραφίες οι “στρατιώτες” των ταγμάτων εφόδου, φορουν κράνη, κρατούν ασπίδες και κοντάρια τα οποία χτυπούν μεταξύ τους για εκφοβισμό.

Πρόκειται για υλικό που περιέχεται στην ατελείωτη δικογραφία και έχει προέλθει από τους υπολογιστές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, και προφυλακισθέντων, Νικου Μιχαλολιάκου, Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά.

 

  ΄Οχι, δεν είναι Απόκριες. Είναι οι ανεγκέφαλοι  Νεο-Ναζί στη φυσική τους ιδιότητα  των  γελοίων κλόουν (εκτός  από εγκληματίες).

Αυτός ο αλήτης, όμως, ο Κασιδιάρης με ένα κατηγορητήριο που θέλει …νταλίκες να το μεταφέρουν, γιατί είναι ακόμα έξω;

 

 

“O Hλίας πήρε τ’ όπλο του! Δείτε τον Κασιδιάρη σε ρόλο… Ράμπο, στη PHOTO που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!”(MME)

 

 

Την εν λόγω φωτογραφία παρουσιάζει σε ρεπορτάζ του το Εθνος, με την Χρυσή Αυγή να τονίζει ότι πρόκειται για μια φωτογραφία από παλαιό λογαριασμό του βουλευτή της ΧΑ στο facebook, ενώ μάλιστα το ακροδεξιό μόρφωμα περηφανεύεται πως «η συγκεκριμένη φώτο είχε αναρτηθεί πριν κάποια χρόνια και είχε κάνει πάνω από 1000 like μέσα σε μία ημέρα». Ωστόσο στην παραληρηματική απάντηση της Χρυσής Αυγής όπου καθυβρίζει τα ΜΜΕ, αναφέρεται παράλληλα πως το όπλο που κρατά ο Ηλίας Κασιδιάρης, δεν είναι Καλάσνικοφ αλλά saiga 410 και είναι κυνηγετικό όπλο για το οποίο εγκρίνεται ανάλογη άδεια κατοχής.

 Ποιους σημαδεύει; Προφανώς φαντάζεται ως θηράματα  κάποιους σαν κι εμάς, που πολεμάμε το ναζισμό και τους άρρωστους φορείς του.

Το κατηγορητήριο αυτού του αλήτη  είναι από τα πιο βαριά  Ας μην τον κρατούν ακόμα  έξω. Οι τρεις ανακρίτριες, που κάνουν καλά τη δουλειά τους, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, ας τελειώνουν με τον τρελό. Δεν πάει άλλο,θα κάνει κάποιο κακό,αν δεν τον κλείσουν μέσα.