…ΟΤΑΝ ΟΙ 1000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ 9.500.000 “ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ”

 

“Χρυσή Αυγή: Χίλιοι Έλληνες καταδίκασαν την παράνομη πολιτική δίωξη

Σήμερα κατατέθηκαν στις εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου από τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη πάνω από 1000 υπογραφές Ελλήνων πολιτών (Υποψήφιοι, στελέχη, επιστημονικοί συνεργάτες, υποστηρικτές κ.α.), οι οποίοι δηλώνουν την υπεράσπιση προς τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων διωκόμενων βουλευτών του κόμματος.

Σύμφωνα με το εθνικιστικό κόμμα, πρόκειται για μια ξεκάθαρη και αυθόρμητη δήλωση Ελλήνων πολιτών ενάντια στην παράνομη και συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά του νομίμου κόμματος της Χρυσής Αυγής.”

Κι εμείς καταθέτουμε για τους παραπάνω Ναζί την ιστορική μαρτυρία πως σχεδόν  9.500.000 (διαβάζεται: Εννέα εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες) ΄Ελληνες όλων των  πολιτικών και κομματικών  “κατευθύνσεων” , με ή χωρίς  ψήφο , καταδίκασαν τους θαυμαστές των εγκληματιών που εξόντωσαν εκατομμύρια αθώους ανθρώπους στη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

Δε θα δικαστείτε όμως  μόνο γι΄αυτή την τεράστια ΥΒΡΙΝ και ασέβεια στην έννοια ΄Ανθρωπος . Σύμφωνα με τις δικές μας απόλυτα εξακριβωμένες και διασταυρωμένες πληροφορίες από αξιόπιστους μάρτυρες (όπως έχουμε καταθέσει σε σχετικά κείμενά μας εδώ), προχωρήσατε στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για να εξωθήσετε τη χώρα σε εμφύλιο. Προμηθευτήκατε και αποθηκεύσατε όπλα γι΄αυτό το σκοπό. Δολοφονήσατε οι ίδιοι ,ως φυσικοί η ηθικοί αυτουργοί, 60 συνανθρώπους μας και κακοποιήσατε 3.500.000.

Για όλα αυτά και πολλά άλλα εγκλήματα, η Ιστορία σας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ και σας θεωρεί αισχρούς και απάνθρωπους εγκληματίες.  Η ελληνική δικαιοσύνη ελπίζουμε επίσης πως θα σας καταδικάσει σε βαριές ποινές ,ανάλογες με  τα ειδεχθή εγκλήματά σας.