ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1. Αυστρία: Οι ακροδεξιοί ζητούν να απαγορευθεί διά νόμου «το φασιστικό Ισλάμ»
Φωτογραφία: ΑP/ Ronald Zak

Είναι αυτό  που λένε. “Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι”. Οι  ακροδεξιοί, οι φασίστες, οι Ναζί  ζητάνε να εξαφανίσουν, λέει,   τους φανατικούς Ισλαμιστές! ΄Οχι, όμως, να  χαθούν κι αυτοί μαζί  από προσώπου γης . Ελόγου τους είναι οι….καλοί. Οι άλλοι μόνο είναι οι  κακοί.  Λες και ο φασισμός και ο ναζισμός δεν είναι  Τζιχάν και αντίστροφα.

“Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”, λοιπόν. Τρικυμία εν τω κρανίω; ΄Ελλειψη αυτογνωσίας; Συμφέροντα; ΄Ο τι και να είναι , όλοι οι  “ακραίοι” βρίσκονται υπό ιδεοληπτική κατάληψη,  κρίση και καταστολή.

 Και καλά τα τέρατα. Σε όποιο όνομα κι αν ακούνε. Εμείς τί κάνουμε; Πώς  απομονώνουμε αυτές τις ολέθριες φάτσες ,τέτοιο συρφετό που ζει δίπλα μας,  είτε ομνύουν στο φασισμό και  το ναζισμό είτε  στο τζιχαντισμό;

2. Sunday Times: Ο Τραμπ σχεδιάζει συνάντηση με τον Πούτιν άμεσα-Διαψεύδουν οι συνεργάτες του Αμερικανού
Φωτογραφία: AP/ Evan Vucci

Το έχουμε ξαναγράψει. Οι λυκοφυλίες δεν κρατάνε. Πολύ περισσότερο μεταξύ ατόμων που έχουν και ψυχολογικά προβλήματα. Οι δύο ηγέτες των υπερδυνάμεων, εκτός από ακροδεξιοί, τραμπούκοι  και δικατάτορες   ,είναι και άφρονες, παρανοϊκοί.  Δεν υπάρχει αμφιβολία.

Και δεν πρόκειται να τα βρουν πουθενά.  Δυο γουρούνια σε κοινό κορίτο να τρώνε μαζί το  ίδιο πλύμα δεν κάνουν, θα φαγωθούν. Κι αν ο  υπερόπτης  αμερικανός πρόεδρος τολμήσει να αυτονομηθεί και να προχωρήσει έξω  από τις επίσημες  γραμμές, που έχουν χαραχτεί χρόνια  και χαρακτηριστεί ως “εθνικά σύνορα εσκαμμένων”,  θα έχει οικτρό τέλος. Εδώ θα είμαστε.

Συμπέρασμα. ΄Οσο νωρίτερα τους κατεβάσουμε από τους υψηλούς θώκους, τους δυο αυτούς τρελαμμένους προέδρους, που συμπέσαν οι θητείες τους, τόσο πιο ήσυχα θα κοιμούνται τα παιδιά μας. Οφείλουμε να συστρατευτούμε όλοι σ΄αυτό τον αγώνα. Ας τους γκρεμίσουμε, όσο ακόμα είναι καιρός.

 

___________________________________________________________________

  1. ΚΑΙ… ΔΕΙΝΟΣ ΚΑΜΑΚΙΑΡΗΣ  Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ.
  2.  ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΩΡΡΑΣ. Η…ΛΕΡΑ!
1. ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ
Τα «άπλυτα» του Τραμπ: Ενώ ήταν παντρεμένος με την Μελάνια κάλεσε την Μις Ουγγαρία στο δωμάτιό του
Φωτογραφία:ΑP

 

Από την Ουγγαρία έρχεται η χρονικά τελευταία καταγγελία για τον Ντόναλντ Τραμπ και τις «αταξίες» του με το γυναικείο φύλο αν και παντρεμένος με τη σύζυγό του, Μελάνια.

Μπορεί να εκλέχθηκε πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά οι «αταξίες» του συνεχίζουν να βγαίνουν στην φορά (ακόμη κι αν είναι παντρεμένος).

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πρώην Μις Ουγγαρία, Κάτα Σάρκα αποκάλυψε πως ο Ντόναλντ Τραμπ την είχε καλέσει στο ξενοδοχείο του στην Μόσχα το 2013, μετά τα καλλιστεία.

Η 30χρονηυ καλλονή ανέφερε πως οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο καθιερωμένο πάρτι μετά τα καλλιστεία, όπου και ο Τραμπ αν και παντρεμένος δεν δίστασε να της πιάσει το χέρι και να την καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

«Μου έπιασε το χέρι, με τράβηξε κοντά του και με ρώτησε: Ποια είσαι; Με ξάφνιασε τόσο που το μόνο που κατάφερα να απαντήσω ήταν “Ουγγαρία” και στη συνέχεια αφού με ρώτησε “γιατί είσαι εδώ;” μου έδωσε την επαγγελματική του κάρτα στην οποία αναγραφόταν το τηλέφωνό του, ενώ μου είπε τον αριθμό του δωματίου στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε αλλά και το όνομά του “Ντόναλντ Τραμπ» δήλωσε η Σάρκα σε εκπομπή της ουγγρικής τηλεόρασης.

Η Σάρκα, μάλιστα, παρουσίασε και την κάρτα που της έδωσε τότε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος αναμένεται να ορκιστεί και επίσημα στις 20 Ιανουαρίου.,
Πάντως, εν τέλει το μοντέλο είχε απορρίψει την πρόταση του πλέον Προέδρου των ΗΠΑ, γιατί πολύ απλά δεν ήταν ο τύπος της.

Αυτό να ήταν  το   σκάνδαλο με τον  Τραμπ. Και όχι ο υπερφίλαος χαρακτήρας του, οι ακροδεξιές του θέσεις-συμπεριφορές ,ο ρατσισμός η φαλλοκρατία,που τον διακρίνουν. ΄Ολα τα κακά της μοίρας του μαζεμένα πάνω του.

Τώρα το ότι έδωσε ο Ντόναλντ  το τηλέφωνό του  σε μια που έχει  βγάλει στο σφυρί τα κάλλη της, μικρό το αμάρτημα. Μπορεί και ανύπαρκτο. Η μιά πουλάει, ο άλλος αγοράζει.

Και όσο παρασύρουν τον κόσμο   οι διεθνείς “παπαράτσι” του Τύπου  σε τέτοια σκανδαλοθηρικά θέματα, εστιάζουμε σε λάθος κατεύθυνση και χάνεται η ουσία, που ειναι μία και μοναδική: Ντόναλντ Τραμπ. Ο πιο ακατάλληλος πρόεδρος στην πιο ακατάλληλη για τέτοιο πρόσωπο, θέση.

 

2. Προκλητικός Σώρρας: Πριν ένα μήνα ήμασταν στο 35%- Θα βάλω τα καθίκια να γονατίσουν απέναντι στον λαό
Φωτογραφία: Αρχείου

Οσον αφορά το αν θα κατέβει στις εκλογές ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει ότι θα το κάνει και προεξοφλεί, μάλιστα, ότι θα… σκίσει. «Όχι μόνο θα κατέβω, αλλά θα πάρω την Ελλάδα με κάθετη κυριαρχία. Οι επόμενες εκλογές είναι των Ελλήνων. Τα ποσοστά μας είναι τεράστια, πριν από ενάμιση μήνα ήμασταν στο 35%. Μεγάλη πολυτέλεια για μένα θα είναι η απελευθέρωση της Ελλάδας. Όλα τα καθίκια απέναντι στον ελληνικό λαό θα τα βάλω να γονατίσουν. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση. Θα σπαταλήσω τη μεγαλοπρέπειά μου γι αυτούς, θα το κάνω».

Οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί Σώρρα όμως, δεν σταματούν ούτε στο πόσο χρήματα διαθέτει, ούτε στο ποσοστό που θα καταγράψει η “Ελλήνων Συνέλευσις”. Φυλάει έναν ακόμα, για τους πρόσφυγες με τα χιλιάδες ευρώ στην κατοχή τους (που όμως επιλέγουν να μένουν σε καταυλισμούς;) «Έχουμε μια λίστα με 97 διαφορετικές φυλές. Δεν έρχονται μόνοι τους, τους φέρνουνε. Έχουν όλοι χρήματα. Έχουμε ένα περίπτερο που έχουμε τραβήξει τουλάχιστον 160′ βίντεο, στο οποίο όλοι οι λαθρομετανάστες είναι φορτωμένοι με 500άρικα. Έχουμε ένα περίπτερο που ο καθένας μπαίνει μόνο με πεντακοσάρικο και παίρνει πράγματα. Έχουμε πιάσει μετανάστες που έχουν 150 χιλιάρικα.

Παλαβούλης και γραφικός ,αλλά και… διαόλου  κάλτσα. Δείχνει απ΄όσα λέει  πως έχει μια φυσική ευστροφία νου. Αλλά, αυτό δεν το σώζει ούτε από τη γραφικότητα, ούτε από τον κυνισμό.

Δεν είναι το…35% και πάνω που θα πάρει στις εκλογές! Τα βάζει και με τους πρόσφυγες. ΄Εχουν χιλιάρικα, μάτσο στην τσέπη, μας αποκαλύπτει! Αλλά, παρ΄όλα αυτά  ,  μένουν στις λάσπες. Στα παραπήγματα και τις  σκηνές της Λέσβου και της Χίου. Τί λογική!

Για να κάνουμε τη σούμα. Μας προκύπτει, λοιπόν, ο  ελληνοαμερικανός  ανήρ:  Κογιόνης,   ρατσιστής, συνωμοσιολόγος, απατεωνίσκος. Απ΄ όλα  έχει ο μπαξές Σώρρα. “Λέρα” ο τύπος. Για γέλια, κλάματα και…σφαλιάρες.