ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 1. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΙΟΥ. ΝΑ  ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ, ΝΑ   ΜΑΛΑΜΑ.
2.   Ο ΣΥΡΙΖΑ  ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΑΔΟΥΡΟ.
3. ΡΩΣΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
4. ΕΠΙΚΗΔΕΙΕΣ  ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
5.   Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ  ΝΤΕΠΑΡΝΤΙΕ… ΜΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!
1. ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Ο δήμαρχος Χίου «απέβαλε» βασκική ΜΚΟ από το νησί

Φωτογραφία: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/eurokinissi

Στην αποχώρηση από τη Χίο προχώρηση η βασική ΜΚΟ Salvamento Maritimo Humanitario (SMH), μετά από απόφαση του Δημάρχου του νησιού.

Ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς ανακοίνωσε στον επικεφαλής της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Salvamento Maritimo Humanitario (SMH) ότι πρέπει να αποχωρήσουν καθώς δεν ενημερώθηκε ο δήμος για το εγχείρημά τους.

Επιπλέον, μετά και από σχετική συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο – και προκλήθηκε από περιοίκους της υπό δημιουργία δομής- δεν επιθυμούν να αναπτυχθεί η συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Τονίζεται δε ότι υπήρξε και σχετικό αρνητικό ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο Χίου.

Η βασκική οργάνωση επρόκειτο να λειτουργήσει κέντρο παροχής υπηρεσιών υγείας σε πρώην ιδιωτική κλινική της Χίου για την εξυπηρέτηση αναγκών προσφύγων και μεταναστών.

Είναι αυτός ο δήμαρχος που ούρλιαζε πριν κάτι μήνες στους πρόσφυγες  “δώστε  πίσω το λιμάνι μου;”  Ναι,  αυτός ο αχρείος προσφυγοφάγος είναι, που τον ακούμε  τώρα σε άλλο αντιπροσφυγικό ντελίριο.  Διώχνει,λέει,  γιατρούς που εθελοντικά θα πρόσφεραν υπηρεσίες σε θέματα υγείας στους πρόσφυγες. Δεν τους θέλει ούτε αυτούς στον… τόπο του.

“Βίος και πολιτεία” αυτός ο δήμαρχος. Μη λέμε περισσότερα.  ΄Οποιοι έχουν Χιώτες γνωστούς, ας ρωτήσουν   να μάθουν.

Και με την ευκαιρία ρωτάμε:

1. Πληρώνεται ο Δήμος  από την ΄Υπατη Αρμοστεία και με ποιο παχυλό κονδύλιο, για να παραχωρήσει  το κάτεργο που νυχθημερόν πεθαίνουν οι κολασμένοι της γης; ΄Ετσι, για να μη μας λέει πως τους κάνουν και χάρη οι Χιώτες ,που ανέχονται τους πρόσφυγες.   (΄Ασε, δε, τί κονομάνε τα μαγαζιά στο νησί. ΄Αλλη ιστορία αυτό).

2. ΄Εκοβε από το στρατόπεδο συγκέντωσης στη Σούδα χειμωνιάτικα του ρεύμα ο ίδιος  δήμαρχος και ζούσαν σαν τυφλοπόντικες μέσα στην παγωνιά οι “καταραμένοι”; Απίστευτη απανθρωπιά και χυδαιότητα, λέτε; Υπάρχουν κι άλλα για τη γούνα του. Κι  αφού απαντήσει σ΄αυτά, θα τα πούμε  και τα υπόλοιπα.

2. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Είκοσι νεκροί στη Βενεζουέλα στις διαδηλώσεις κατά Μαδούρο -11 μόνο την Πέμπτη
Φωτογραφίες: AP photo

Εδώ και καιρό έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το δικτάτορα Μαδούρο. Σύντομα θα συνθλιβεί από το βάρος των…σοσιαλιστικών   ανομημάτων  του.

Κι από την άλλη, έχουμε τους Συριζαίους εδώ , που μας διαβεβαιώνουν πως οι νεκροί διαδηλωτές πήγαιναν γυρεύοντας να …φάνε το κεφάλι τους. Το τραβούσε ο οργανισμός τους ένα… πτώμα. Παλιανθρωπιά και ΄Υβρις  κατ΄επίφαση  αριστερών!

3. ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ
Τα Τίρανα αναβιώνουν την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας» -Αν η Ευρώπη τους κλείσει την πόρτα
Φωτογραφία: HEKTOR PUSTINA/AP

Πίσω κι απ΄αυτά τα ανήθικα, εθνικιστικά παιχνίδια κρύβεται ο δικτάτορας της Ρωσίας. Δε σταματά πουθενά. Αν δε δει διαλυμένη την Ε.Ε και αν δε βάλει πόδι στις Παρίστριες περιοχές και σ΄αυτή τη Μολδαβία, δε θα ησυχάσει.

Τον συμφέρει αφάνταστα μια φωτιά στα Βαλκάνια. Και έχει ξεκινήσει την τρέλα αυτή από τα Σκόπια, τη Βουλγαρία και την Αλβανία.΄Επεται συνέχεια.

4.α. ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ
Ο Στάθης Ψάλτης αγαπούσε τις ωραίες γυναίκες: Δείτε τις κατακτήσεις του
Φωτογραφία: NDP
β.Δημοσία δαπάνη από το δήμο Ζωγράφου η κηδεία του Στάθη Ψάλτη τη Δευτέρα
Δημοσία δαπάνη από το δήμο Ζωγράφου η κηδεία του Στάθη Ψάλτη τη Δευτέρα

Δε λέμε. “Καλό κατεβόδιο” στο μακαρίτη ηθοποιό, που ήταν και  ζωηρούλης, αλλά δεν υπήρχε λόγος να μας ζαλίσουν  2 μέρες τώρα οι φυλλάδες με κατεβατά ολόκληρα από το βίο και την πολιτεία του ηθοποιού. Ειδικά για το τί γυναικάς και …καμακιάρης υπήρξε εν ζωή.   ΄Η μήπως αυτή είναι η δουλειά που έχουν οι χωματερές;  Να χωνεύουν σκουπίδια;

5.  Νέες ταινίες: Ο απολαυστικότερος Ντεπαρντιέ των τελευταίων ετών
Νέες ταινίες: Ο απολαυστικότερος Ντεπαρντιέ των τελευταίων ετών [κριτική & τρέιλερ]

Εμείς δε θα πάμε να δούμε τον ακροδεξιό ηθοποιό, οπαδό του Ρώσου δικτάτορα, που “πίνει νερό στο όνομά” του, επειδή   του κάλυψε τις φοροαπάτες  του στη Γαλλία.    Οι Γάλλοι, δεν εκτμούν πια τον συμπατριώτη τους ηθοποιό.  Ούτε κι εκεί βλέπουν έργα του. Ας τα βλέπουν   στη Ρωσία που ζει, οι μαφιόζοι και οι ορθοδοξάρες  μοτοσυκλετιστές -Ναζί του  “Τσάρου”.