ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

  1. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΤΟΜΣΕΝ.  ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
1. α. Βενιζέλος: Δραχμή με δημοκρατία δεν υπάρχει -Υπάρχει δραχμή με εμφύλιο, με μια κατάσταση ζούγκλας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Nikos Libertas / SOOC

 

β. Τόμσεν: Καλή η συμφωνία, αλλά θέλουμε ελάφρυνση χρέους -Ανοικτό αν θα συμμετάσχει το ΔΝΤ
Τόμσεν: Καλή η συμφωνία, αλλά θέλουμε ελάφρυνση χρέους -Ανοικτό αν θα συμμετάσχει το ΔΝΤ

Παραμύθια του Ευάγγελου. “Εμφύλιος” όντως θα επακολουθούσε, αν η χώρα είχε οδηγηθεί εκτός ευρώ μετά τις “πλατείες” και τις οξύτητες των “Αγανακτισμένων”. Αν, όμως,   η έξοδος από την ευρωζώνη συνέβαινε   με την ανάληψη της εξουσίας από το Γ. Παπανδρέου,  με ένα σοβαρό και αξιόπιστο διάγγελμα, κανένας φόβος αιματοχυσίας δεν υπήρχε. Ο Γ. Παπανδρέου προτίμησε να συμμορφθεί με  τους νόμους της αγοράς. Και χάθηκε το παιχνίδι. Εκεί τελείωσε και  η ανοχή του κόσμου.

Μετά, άλλαξαν τα πράγματα.  Η παραμονή στο ευρώ ήταν  αναγκαία πια , για να αποφευχθούν αυτές ακριβώς οι ακρότητες που προβλέπει σήμερα ο Ευαγγελος Βενιζέλος πως θα συμβούν αν εγκαταλείψουμε το ευρώ.

Τίποτα,όμως, ΤΩΡΑ δε θα γίνει απ΄όλα αυτά. Ο κόσμος στην πλεοψηφία του έχει αγανακτήσει με την κοροϊδία των μνημονίων και των δεσμεύσεων. Ρίχνουν λεφτά όλοι σε καλάθι με άδειο πάτο. Κι αυτό κρατάει σχεδόν 7 χρόνια τώρα. Και όλοι γνωρίζουν πως τίποτα δε θα αλλάξει, τουλάχιστον για 3 δεκαετίες.

Αυτό σημαίνει πως η πλειοψηφία είναι έτοιμη να δοκιμάσει νέους δρόμους οικονομικής ανάκαμψης. ΄Εξω απο τις τρόικες ,τα μνημόνια,το ξεπούλημα. Κι αυτοί οι δρόμοι  είναι δύο. 1. Βαθύ κούρεμα του χρέους, μακροχρόνια εξόφληση των υφιστάμενων χρεών και παραμονή στο ευρώ.  2. Επιστροφή στη δραχμή με υποτίμηση και ανάκαμψη.

΄Οσα λέει τώρα ο Ευάγγελος είναι τρομοκρατία με μπόλικη δόση δημαγωγίας και λαϊκισμού.  Ως εδώ.

2.  ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥΤΙΝ.   ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΜΑΤΩΝ
2. Σάλος: Η Ρωσία έδωσε δάνειο 9 εκατ. στη Μαρίν Λεπέν -Τα ανταλλάγματα
Σάλος: Η Ρωσία έδωσε δάνειο 9 εκατ. στη Μαρίν Λεπέν -Τα ανταλλάγματα

Δεν έχει το θεό της η βιομηχανία παραπληροφόρησης. Σάλος η χρηματοδότηση όλων των ακροδεξιών και λοιπών κομματικών μορφωμάτων στη Γαλλία, Ιταλία,Ισπανία,Ελλάδα και αλλού! Τώρα ανακάλυψαν την…τρομερή είδηση.

Μπαγιάτικα θέματα, χιλιοειπωμένα τα ξεθάβουν, τα ξαναζεσατίνουν,  βάζουν και ένα… φοβερό, τρομερό,απίστευτο και νά΄ τος ο σάλος. Για να έχουν να γεμίζουν σελίδες.

Πάμπολλες φορές έχουμε στο παρελθόν ανεβάσει το ίδιο θέμα. Με  “ονόματα και διευθύνσεις”  για τους αχυρανθρώπους του δικτάτορα της Ρωσίας στην Ευρώπη. Στόχος η διάλυση της Ε.Ε. Αυτό είναι το όνειρο των  Ρώσων.  Βάζουμε ένα απόσπασμα από ένα πρόσφατο κείμενό μας με τίτλο

 

ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ “ΑΡΓΥΡΕΣ ΛΟΓΧΕΣ” ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥ ΝΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ   (6/2/2017)

 

Τα ποσά που διέθεσε τόσο στη Ρουμανία, όσο και στη Μολδαβία ο Ρώσος δικτάτορας παραμονές των εθνικών τους εκλογών,  ήταν τεράστια. Πακτωλός από ρούβλια έρευσε και στις δύο χώρες. Στη Μολδαβία κέρδισε το παιχνίδι. Το ρωσόφιλο, εθνικιστικό κόμμα, έγινε κυβέρνηση. ΄Οχι όμως και στη Ρουμανία. Εκεί η Δεξιά-Ακροδεξιά και φίλα προσκείμενη στο δικτάτορα, αφού με δικά του λεφτά διεξήχθη ο προεκλογικός της αγώνας,  απέτυχε παταγωδώς.
 Ο «Τσάρος της Ρωσίας» ετοιμάζεται  να ξεκινήσει επιχειρήσεις στην Υπερδνειστερία και τη Μολδαβία με στόχο να κάνει την περιοχή μα νέα Ουκρανία. Οι πρόσφατες αναζωπυρώσεις των συγκρούσεων στην Αν. Ουκρανία με δεκάδες νεκρούς, δείχνουν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στους νέους σχεδιασμούς  του δικτάτορα.  Η αναγκαστική ανοχή που θα  επιδείξει ο ακροδεξιός, ρατσιστής και τραμπούκος πρόεδρος της Αμερικής, τώρα που είναι ακόμα αρχή, αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία του «Τσάρου» να ξεκινήσει τις επιχειρήσεις του, πιθανότατα την ΄Ανοιξη.
Μόνο που η  Ρουμανία δεν είναι Μολδαβία. Αν εξαιρέσει κανείς τα 3 εκατομμύρια Ούγγρους, που ζουν στην Τρανσυλβανία, ο υπόλοιπος πληθυσμός είναι ομοιογενής και συμπαγής. Η εθνική της ιστορία τονίζει μάλιστα με έπαρση και  σε όλους τους τόνους, που η χώρα  είναι η περίφημη  Βλαχία (Βλαχ=λατινόφωνος). Η «Νέα Ρώμη», που οι κάτοικοί της δεν αναμείχθηκαν ποτέ με τους Σλαύους και κράτησαν ολοζώντανη  την παραδοσιακή, λατινική  γλώσσα των ρωμαϊκων λεγεώνων από τις οποίες κατάγονται.
Ο ρουμανικός εθνικισμός «σπάζει κόκαλα». Γι΄ αυτό επισημαίνουμε πως θα είναι η   πρώτη χώρα που θα αρπάξει από το λαιμό τους Ρώσους. Η ιστορική Βεσσαραβία (Μπασαράμπ), η σημερινή Μολδαβία, είναι ρουμανική. Καμιά ιστορική  σχέση με τους Ρώσους. Η κατάληψη της Μολδαβίας και της παράνομα   αποσχισμένης με εθνικιστικό τσαμπουκά Υπερδνειστερίας, θα θεωρηθεί κατάληψη ρουμανικών  εδαφών. ΄Ετσι διδάσκονται όλοι οι  Ρουμάνοι «εξ απαλών ονύχων» στην  παραδοσιακή, σχολική τους Ιστορία. Και δε θα  επιτρέψουν, αντίθετα με τους Ουκρανούς, να χαθεί ούτε σπιθαμή απ΄ αυτά τα εδάφη.
Ο Ρώσος δικτάτορας το γνωρίζει πως εδώ θα τα βρει σκούρα. Δεν υπάρχουν ερείσματα εθνοτικά, όπως στην Αν.Ουκρανια, για να στηριχτεί πάνω τους και να δημιουργήσει τα γνωστά τετελεσμένα. Ο μόνος τρόπος που του απομένει, είναι η γνωστή  μέθοδος  της διάσπασης της εθνικής ενότητας  με τη  δημιουργία  μορφών αντεπανάστασης κατά της νόμιμης εξουσίας, τύπου  «Μεϊντάν» στο Κίεβο. ΄Ηδη το «τημ» των Ρουμάνων, ακροδεξιών αχυρανθρώπων του ,έχει συγκροτηθεί εδώ και πολύ καιρό . Είναι η γνωστή  σε όλη την Ευρώπη  λαϊκιστική Ακροδεξιά.
Η ίδια μέθοδος του δικτάτορα , όπου εφαρμόστηκε, πέτυχε απόλυτα.  Ουκρανία, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία ήταν οι χώρες που δοκίμασε  ο Ρώσος δικτάτορας  τέτοιες “μαϊμού”  λαϊκές εξεγέρσεις. Σ΄αυτές  για πρώτη φορά πρόσφατα δοκιμάστηκε η ισχύς και η αποτελεσματικότητα των «αργυρών λογχών» (διάβαζε ρούβλια).
Και όντως αποδείχτηκαν ισχυρές. Ακροδεξιά  στη Γαλλία, Ποντέμος στην Ισπανία, Κίνημα πέντε αστέρων στη Ιταλία, «δραχμιστές» της Ελλάδας  ήταν και είναι τα κομματικά μορφώματα που ανέδειξε η συμβολή του Ρώσου δικτάτορα στην Ευρώπη. Με την οικονομική υποστήριξή του μικρές και ασήμαντες λαϊκιστικές ομάδες, αναγορεύτηκαν σε ρυθμιστές, σε αξιόλογες πολιτικές δυνάμεις στις παραπάνω χώρες.
 Ο «Τσάρος» αναπαράγει τώρα και στη Ρουμανία τις ίδιες συμπεριφορές. Με 100 χιλιάδες κόσμο στους δρόμους της ίδιας…επανασταστικής ακεραιότητας και  συμπεριφοράς ,όπως των Αγανακτισμένων του Συντάγματος, οπαδών εν πολλοίς του ΣΥΡΙΖΙ-ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής, προσπαθεί κι εδώ να πετύχει ό,τι σημαντικό πέτυχε στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Αλλά δεν  μπορεί, όμως, να μην έχει υπόψη του  ο δικτάτορας Πούτιν πως η Ρουμανία είναι μια άκρως εθνικιστική  χώρα. Αν χτες κατέβηκαν 100-150.000 στους δρόμους, εν αγνοία του πλήθους πως είναι ενεργούμενα των Ρώσων,  οι τελευταίες πρόσφατες διαδηλώσεις των εθνικιστών  στο Βουκουρέστι με σύνθημα «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΣΑΡΑΜΠΠ» (μήνυμα ισχυρό στους Ρώσους)  ήταν απείρως πιο δυναμικές και αριθμητικά υπέρτερες.
Οπότε, το σίγουρο είναι πως εδώ θα τα  βρεί  μπαστούνια  ο «Τσάρος». Η περιοχή πάνω από το Δούναβη, ήταν από παλιά ο τάφος της δύναμης του ιμπεριαλισμού, από την εποχή των Δακών και των Ρωμαίων. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και όχι ως φάρσα που νομίζουν οι αφελείς. Αλλάζουν πρόσωπα, εποχές. Κίνητρα, αποτελέσματα-συνέπειες είναι ακριβώς ίδια
_________________________________________________________________
1. ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΚΑΙ…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΑΙΣΧΡΕΣ “ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ”
2. ΟΥΦΟ “SURVIVOR”.  ΜΕ ΑΧΥΡΑ ΑΝΤΙ  ΜΥΑΛΟ.
1. α. Συμβόλαιο θανάτου η ενέδρα στα Γλυκά Νερά -Είχαν «γαζώσει» ξανά το θύμα το 2003. β.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ «Δάσκαλε, βοήθεια, σκοτώνουν τον πατέρα μου» ούρλιαζε ο γιος του Βασίλη Γρίβα -Τον εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια του

 

Συμβόλαιο θανάτου η ενέδρα στα Γλυκά Νερά -Είχαν «γαζώσει» ξανά το θύμα το 2003

 

Ως «πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου» εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τη μαφιόζικη εκτέλεση του 47χρονου Βασίλη Γρίβα σήμερα το πρωί, έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Nερά, επί της οδού Σολωμού, όπου τραυματίστηκε και μία μητέρα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής μιλούν για «βεντέτα» μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και για πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 08:15 τέσσερις κουκουλοφόροι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, γάζωσαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν τον αθλητή του μπόντι μπίλντινγκ Βασίλη Γρίβα, ο οποίος μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο και επέστρεφε στο αυτοκίνητό του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται, ο Βασίλης Γρίβας στις 15 Ιανουαρίου 2003 είχε δεχτεί κι άλλη δολοφονική επίθεση στον Πειραιά, όπου τον «γάζωσαν» με σφαίρες αλλά είχε γλιτώσει από θαύμα!

Ο Βασίλης Γρίβας, οποίος ξεκίνησε την «καριέρα» του ως αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ, σύμφωνα με τον πλούσιο φάκελό του, είχε αρχίσει να δραστηριοποιείται στη νύχτα από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Μετά τη δολοφονία του φίλου του Θέμη Καλαποθαράκου τον Ιούλιο του 2000, φέρεται ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νύχτα, στην περιοχή του Πειραιά.

Είχε απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές για εκβιάσεις, αιματηρές συμπλοκές και άλλα βαριά αδικήματα.

«Καλησπέρα, ονομάζομαι Γρίβας, ήρθα να παραδοθώ»

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του το 2003, το όνομά του συμπεριλαμβανόταν στη μεγάλη δικογραφία για τους μπράβους της νύχτας, που σχηματίστηκε έναν χρόνο αργότερα και φυλακίστηκε. Έκτοτε, μετά την αποφυλάκισή του συνελήφθη κι άλλες φορές, ενώ το 2011 συμπεριλαμβανόταν και πάλι στη μεγάλη δικογραφία με τους 217 νονούς της νύχτας, που κατηγορούνταν για εκβιάσεις, «συμβόλαια θανάτου» και άλλα αδικήματα.

Μάλιστα, ο Γρίβας είχε παραδοθεί αυτοβούλως στη Δικαιοσύνη τον Μάιο του 2011, φθάνοντας με… ταξί στα δικαστήρια.

«Καλησπέρα, ονομάζομαι Βασίλης Γρίβας. Ήρθα να με συλλάβετε», είχε πει στην 4η Ειδική Ανακρίτρια Πειραιά. Σε βάρος του εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης 7 ετών για διάφορα αδικήματα, αλλά ο ίδιος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες.

Εξέτισε μέρος της ποινής και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο «Καράφλας» ή «Νταίζη» ή «Σαμπρέλας»

Ο Βασίλης Γρίβας εθεωρείτο «δεξί χέρι» γνωστού βαρυποινίτη με τα προσωνύμια «Καράφλας», «Νταίζη» και «Σαμπρέλας». Μάλιστα ο «Καράφλας» είχε ανοίξει πόλεμο με ηγετικά μέλη της Greek Mafia, σε βάρος του οποίου υπήρχαν ανοιχτά «συμβόλαια θανάτου», ενώ στις 5 Ιανουαρίου 2017 είχε πέσει θύμα επίθεσης με μαχαίρι μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού από δύο Αλβανούς, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για το αιματοκύλισμα σε μπαρ στο Μικρολίμανο, τον Νοέμβριο του 2014.

Ο «Καράφλας» από το 2008 βρίσκεται σε αιματηρή διαμάχη με τους έγκλειστους πρωταγωνιστές της απαγωγής του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και του αρχηγού της ομάδας του Χαϊδαρίου, που αποφυλακίστηκε πρόσφατα, με αφορμή τις «επεκτατικές» τάσεις της δικής του ομάδας σε καταστήματα που παρείχαν προστασία οι υπόλοιπες.

Το όνομά του ήταν στη «λίστα θανάτου» μαζί με άλλο μέλος της ομάδας του, ενός ακόμη αρχηγού των βορείων προαστίων, ενός διευθυντή φυλακών και ενός απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., με τα «συμβόλαια» να αποτιμώνται από 50.000 έως 250.000 ευρώ.

Τα μέλη των αντίπαλων εκβιαστικών ομάδων την τελευταία 10ετία έχουν υπογράψει «συμβόλαια θανάτου» ο ένας για τον άλλον, όπως και για μέλη των συμμοριών τους.

Η διαμάχη με τους απαγωγείς του εφοπλιστή Παναγόπουλου

Στη σελίδα 96 του διαβιβαστικού της Αστυνομίας, στη δικογραφία με τους 217 νονούς της νύχτας, ο Βασίλης Γρίβας είχε διάλογο με κατηγορούμενο της υπόθεσης απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, για την προμήθεια οπλισμού σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Η επίμαχη παράγραφος είχε ως εξής:

«Την 15η Μαρτίου 2010 ο Ν. Κ. λέει στον Βασίλη Γρίβα ότι έμαθε που μένει ο Πετ. καθώς επίσης και το ‘στενό’ όπως χαρακτηριστικά λέει που μένει ο Χ. Εμ.. Επίσης την 14η Απριλίου 2010 σε συνομιλία που είχανε πάλι για την ομάδα του Β., ο Ν. Κ. λέει στον Γρίβα ότι γνωρίζει πώς ο Τρ. και ο Αν. (δολοφονήθηκε στο Γαλάτσι) προμηθεύανε την ‘ΣΕΧΤΑ’ με όπλα»

1. Πόσα είναι (σε αριθμούς)  αυτά τα καθίκια επιτέλους;  200, 500, 1000; Είναι πολλοί, για να τους κόψουν μια και έξω τα… αχαμνά και να μην ξαναεμφανιστούν στον αιώνα το άπαντα;  Είναι άνθρωποι αυτοί; ΄Οχι φυσικά.  Κατηγορίας “ανθρωπίδες” είναι.

Μπορούν να κυκλοφορούν τέτοιοι εγκληματίες δίπλα στα παιδά μας, που πάνε σχολείο στην καφετέρια που πίνουμε το εσπρεσσάκι μας, τους δρόμους που συνοδηγούμε; ΄Εχουν οι τέτοιοι δικαίωμα ύπαρξης  σε ανθρώπινες κοινωνίες; Πώς συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι με τέτοια  ειδεχθή κακουργήματα για συμβόλαια θανάτου, απαγωγές, ναρκωτικά;

Μήπως εξυπηρετεί ένα τεράστιο σύστημα  η ύπαρξη και η δράση τους, επειδή θα έμενα χωρίς δουλειά ΠΟΛΛΟΙ ,αν δεν κυκλοφορούσαν ανάμεσά μας τέτοιοι εγκληματίες υπάνθρωποι; Για λογαριάστε πόσες…ειδικότητες εμπλέκονται και θα αντιληφθείτε αν είναι πιθανή ή σίγουρη  μια  τέτοια διαπίστωση.

2. Να΄τη πάλι η σύπαρξη  των ποινικών με τις αυτοαποκαλούμενες ομάδες “ανταρτών πόλεων.” (τρομάρα τους!) ΄Οπλα, ληστείες, πληροφορίες, αλλά και λογής άλλες “αλλαξοκωλιές” μεταξύ τους. Τραβάνε μετά και μια προκήρυξη για το… προλεταριάτο και την πάλη των τάξεων κι  αν συλφθούν ποτέ, σου λένε εμείς είμαστε…πολιτικοί κρατούμενοι. Να, βγάλαμε και σεντόνι που το ανεβάσαμε στα Indymedia!

Αισχροί οι νονοί της νύχτας και οι παραπλήσιοι εγκληματίες. Αλλά, όσοι  μεταμφιέζονται σε…λαϊκούς αγωνιστές, για να κρύψουν τις ποινικές τους πομπές, είναι ακόμα αισχρότεροι.   Μιλάμε για εγκληματίες και απατεώνες ολκής.

 

2.α Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει: Εγινε σεξ στο Survivor, στο δάσος
Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει: Εγινε σεξ στο Survivor, στο δάσος

Μπορεί μέχρι τώρα όλοι οι παίκτες που έβγαιναν από το Survivor να… έσκιζαν τα ρούχα τους ότι κανένας παίκτης δεν είχε έρθει σε ερωτική επαφή με άλλον μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο η Σόφη Πασχάλη το διαψεύδει. Και λέει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή υπήρχε σεξ.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια των Διασήμων, καλεσμένη στην εκπομπή «Celebrity Travel» του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι κάποιοι παίκτες όντως ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο Survivor.

 

β. Παίκτρια του Survivor πρωταγωνίστρια σε σποτ της ΝΔ!
Παίκτρια του Survivor πρωταγωνίστρια σε σποτ της ΝΔ! [βίντεο]

 

Σε προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, εμφανίζεται μία παίχτρια από το Survivor.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, η οποία εμφανίζεται ως Ελένη, φοιτήτρια, 19 ετών με σύνθημα «Η Ελλάδα πάει μπροστά».

΄Αντε, καλέ. ΄Εγινε τέτοιο πράγμα; Κάνανε σεξ τα μαϊμουδάκια το Survivor;   Φοβερό, όντως!

Πόσο ανεγκέφαλος πρέπει να είναι κανείς ή  να σε λένε Σόφη Πασχάλη- Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου ή όπως αλλιώς τους λένε, για να  συμμετέχεις στο αυτό παιχνίδι για …Ουρακοτάγκους  και να λες όσα κουφά λένε  τόσο καιρό  αυτά τα “ούφο”;

΄Αβυσσος στο κεφάλι του ανθρώπου. ΄Αλλουνού με μυαλό να ξεχειλίζει και αλλουνού  με χόρτα ξερά και άχυρα.