ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1. Πάλι γέμισε σκηνές το Σύνταγμα -Απεργία πείνας των μεταναστών, ζητούν ένωση με τις οικογένειές τους

Πάλι γέμισε σκηνές το Σύνταγμα -Απεργία πείνας των μεταναστών, ζητούν ένωση με τις οικογένειές τους [βίντεο]

Και να έλεγε κανείς πως αυτή η χώρα δε γνώρισε ούτε ξέρει από προσφυγιά, μετανάστευση,ξενιτιά! Πόσο εύκολα ξεχνάει ο ασυνειδητοποίητος όχλος.

Ας παραδεχτούμε  όλοι πως έχουμε “ανάθεμα” πάνω μας. Τεράστια ευθύνη.  Ως λαοί της Ευρώπης  και ως άτομα ξεχωριστά με τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια την πρσφυγιά.

Ντροπή σε όλους μας!

 

2. Στηρίζουμε τον διευθυντή που δεν έδωσε τη σημαία στον Αμίρ», λένε οι γονείς του 6ου Δημοτικού Δάφνης

 | iefimerida.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Την «αμέριστη συμπαράστασή» του τόσο στους δασκάλους όσο και στον διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης που πήρε την απόφαση να μην δώσει τη σημαία στον 11 Αμίρ εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι γονείς των μαθητών του σχολείου.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού τονίζει ότι «εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις».

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει την καρατόμηση του διευθυντή του 6ου Δημοτικού σχολείου Δάφνης αναφέροντας ότι αφαίρεσε τη σημαία από τον 11χρονο Αμίρ «επικαλούμενος δήθεν την άρνηση του παιδιού να μπει στην εκκλησία με τη σημαία, κάτι που ο μαθητής και η οικογένεια του διαψεύδουν κατηγορηματικά

Η γνωστή ακροδεξιοπορνοφυλλάδα  γράφει πως οι γονείς στηρίζουν τον αλητήριο Δ/ντή. Εμείς πιστεύουμε πως υπάρχουν στο σχολείο πολλοί γονείς που δε θέλουν να γίνουν τα παιδια τους ρατσιστές και Ναζί. Ο Σύλογος γονέων που έβγαλε την ανακοίνωση, εκφράζει τη ρατσιτική άποψη των μελών του μόνο.

Για να δούμε τον παλικαρά υπουργό Παιδείας. Θα τον στείλει στο σπίτι του τον άθλιο αυτό ξεφτίλα και με άγνοια παιδαγωγικής, διευθυντή; Αλλά και ίδιοι οι δάσκαλοι που  υπέγραψαν το πρακτικό του συλλόγου, χωρίς να διατυπώσουν την αντίρρησή τους κι αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν. Και όχι να τους ρίξουν στα μαλακά.

Αυτό λέγεται δικαιοσύνη και φυσικά σωστή παιδεία. ΄Ολα τα άλλα ,κύριε  υπουργέ της (α) παιδείας  μας, είναι  λεονταρισμοί.

_____________________________________________________________________

  1. ΔΥΟ ΚΑΚΩΝ …ΔΙΣΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ
2. ΤΑ “ΔΕΙΛΑ ΚΕΡΔΗ ΠΗΜΟΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ”
2. ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΤΑΞΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΣΤΗ Ν. ΑΡΤΑΚΗ

 

1. ΣΤΟ ΙΡΑΝ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χαμενεΐ σε Πούτιν: Να συνεργαστούμε για να απομονώσουμε τις ΗΠΑ
Office of the Iranian Supreme Leader via AP

Αν σμίξει ο εθνικισμός με το φονταμενταλισμό και μάλιστα  αμφότερα σε κόκινες γραμμές, περιμένουν μαύρες μέρες την υφήλιο. Καθεστώτα αδίστακτα, εγκληματικά και τα δύο.

Τέτοια  συμμορία,  αυτή η ανίερη συμμαχία δεν πρέπει να υπάρξει ποτέ. Το νους σας πάλι, όσοι παίζετε ανεύθυνα  με την παγκόσμια ειρήνη,  με τη ζωή των παιδιών μας.

2.Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου [εικόνες]

Η κατάθεση του εκτελεστή

Στην κατάθεσή του ο εκτελεστής του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου υποστήριξε ότι η εντολή που έλαβε αυτός και οι συνεργοί του ήταν να εκφοβίσουν και να τραυματίσουν στο πόδι τον δικηγόρο και όχι να τον σκοτώσουν.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος «έδωσε» ως ηθικούς αυτουργούς τρεις Αλβανούς που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού και «παρήγγειλαν» αντί αμοιβής 20.000 ευρώ τον εκφοβισμό του δικηγόρου. Ο τελικός αποδέκτης του εκφοβισμού ήταν πελάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είναι επίσης έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού για το σκάνδαλο της Energa.

Οι ηθικοί αυτουργοί

Οι τρεις ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας είναι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού. Πρόκειται για τους δύο δράστες της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου και έναν ακόμη ο οποίος πρωταγωνίστησε στο αιματηρό περιστατικό στο Μικρολίμανο, πριν από δύο χρόνια.

Οι ηθικοί αυτουργοί προκύπτουν από καταθέσεις αλλά και συνομιλίες που έχει καταγράψει ο κοριός της αστυνομίας. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., οι ηθικοί αυτουργοί έδωσαν στους εκτελεστές το ποσό των 3.000 ευρώ ως προκαταβολή (τους είχαν υποσχθεί 20.000 ευρώ) για να εκφοβίσουν τον ποινικολόγο. Τα χρήματα τούς τα παρέδωσε μια μυστηριώδης γυναίκα.

“Mου έδωσαν, σου έδωσαν του  έδωσαν”! . Πακτωλός. Πέντε εκατομμύρια ,λέει,  ζητούσαν οι άλλοι για συμβόλαιο θανάτου. Με τους τόκους μάλιστα !

΄Απαντες καθηκαράδες, που έχουν το έγκλημα ως επάγγελμα. Και ζουν δίπλα μας, στα παιδιά μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε και είμαστε αλληλέγγυοι. “Λουλούδια του μπαξέ”. Και ΟΛΟΙ τους υπότροποι. Τους βάζουν  μέσα και τους βγάζουν, για να έχουν όλοι δουλειές στο συνάφι τους εγκλήματος.

Εμένα να με συγχωρείτε, αλλά δε θα πάρω από την κοινό, λαϊκό πόνο για τον καημένο το δικηγόρο που τον σκοτώσανε οι αλήτες. Προσωπικά γνωρίζω μια αρχή, που επιγραμματικά και σπουδαία την διατύπωσε η σοφία του κόσμου. “΄Αμα ανακατεύεσαι  με τα πίτουρα, σε τρώνε οι κότες”.

Την…εντολή  για να ξεκινήσει η… επαγγελματική δράση των δολοφόνων, την έδωσε  “ο  πελάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είναι επίσης έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού για το σκάνδαλο της Energa.” Μάλιστα!

Και τί δουλειά είχε ο Ζαφειρόπουλος να πάρει πελάτη αυτό το γνωστό μούτρο -απατεώνα της Energa; ΄Ηθελε να τον ξελασπώσει, να τον βγάλει καθαρό με τα γνωστά  δικηγορίστικα τερτίπια;

Και μη μου πείτε πως ο δικηγόρος έχει υποχρέωση να υπερασπίζεται αληταριό, εγκληματίες. Δε θα συμφωνήσει  ο μέγας Σοφοκλής ,που άλλα  λέει!

  1. “Τα αισχρά κέρδη,  φέρνουν συμφορές”. Και

  2. “Δεν κοιτάμε να τα κονομήσουμε με κάθε τρόπο κι από  παντού”.

    Ξάστερες και πεντακάθαρες κουβέντες που φυσικά δεν περιμένουμε να  αποδεχτούν τη σοφία τους όσοι κινούνται στον “όμορφο κόσμο, ηθικό, αγγελικά πλασμένο”. τους.

 

3. Τσακαλώτος: Υπερφορολογήσαμε τη μεσαία τάξη γιατί δεν πατάξαμε τη φοροδιαφυγή
Τσακαλώτος: Υπερφορολογήσαμε τη μεσαία τάξη γιατί δεν πατάξαμε τη φοροδιαφυγή

Μπράβο, μεγάλε. Το έπιασες το πρόβλημα .Και ήταν από τα πιο… δύσκολα.

Αλλά,  μη μου πεις πως οι φοροδιαφυγή  γίνεται από “Βαρδινογιάννη” και πάνω.  Φοροφυγάς είναι ο  “απλός”  ταβερνιάρης   στη Ν.Αρτάκη που δε δίνει ποτέ απόδειξη ,όσες φορές πήγαμε στο μαγαζί του να φάμε ψαράκι και σε τσουχτερή τιμή. Ούτε καν όταν τη ζητήσαμε. ΄Η ήταν χαλασμένη η  ταμειακή  ή δε διέθετε το μαγαζί τέτοιο μηχάνημα του Σατανά!

Χιλιάδες τέτοιοι κανονικοί απατεώνες μικρομεσαίοι, της διπλανής πόρτας. Τους στηρίζετε μόνο εσείς,που  είστε δημαγωγοί και  ψαρεύετε ψήφους, το επίσης λαϊκίστικο ΚΚΕ, ο Κουφοντίνας, η Ρούπα και τα…. παλικάρια του Ρουβίκωνα. Σοβαρός και έντιμος  άνθρωπος-πολίτης ουδείς.

Τάχα μου, ο ταβερνιάρης που λέμε παραπάνω  είναι ο… χιλοπροδομένος  λαός. Αθώοι τούτοι, θύματα προπαγάνδας, παρασύρονται, καταντούν “κινούμενη άμμος”,αλλά, ποτέ  δε φταίνε οι ίδιοι.

Είναι ιδεολογικοί, αλλά και ταξικοί αντίπαλοι σε μας που δεν κάνουμε απάτες, πληρώνουμε ή χρωστάμε στην εφορία, γιατί δεν έχουμε να τα εξοφλήσουμε.  Και δεν έχουμε, γιατί εμείς είμαστε μια ζωή  τα υποζύγια της εφορίας. Οι φοροκλέφτες είναι οι μάγκες, οι ξύπνιοι,οι “γάτες”.

Αστείο κράτος ,αστείες κυβερνήσεις, αστείος (διάβαζε άθλιος) λαός.