ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
Moody’s: Θετικό πιστωτικά γεγονός το swap ομολόγων της Ελλάδας
Moody's: Θετικό πιστωτικά γεγονός το swap ομολόγων της Ελλάδας

Κι όμως! Το περάσανε ντούκου οι φυλλάδες που στηρίζουν τον “Υιό”  και τη “Θυγατέρα”.  Τσιμουδιά ο Μητσοτάκης.   Κιχ η Φώφη.

Δημαγωγοί, λαϊκιστές του αισχίστου είδους. Το μικροκομματικό συμφέρον πάνω απ΄όλα. Τίποτα άλλο δε μετράει.  Και  “γαία πυρί μιχθήτω”.

 

________________________________________

 1. Η “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ” ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ
2. ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ.   ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ  ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
3.  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ  ΤΟ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΑ… ΧΑΝΙΑ
4. IEFIMERIDA.GR. ΤΟ ΚΑΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ. (KAI OXI MONO)
5. ΑΓΡΙΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΤΙΣ ΒΑΠΤΙΣΑΝ “ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ”
1. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Αυτοί είναι οι δύο κουκουλοφόροι που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα κατά της δικηγόρου
Αυτοί είναι οι δύο κουκουλοφόροι που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα κατά της δικηγόρου [εικόνες]

Τους δύο κουκουλοφόρους της φωτογραφίας αναζητά η ΕΛ.ΑΣ., καθώς θεωρεί πως είναι υπεύθυνοι για τη δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα την Παρασκευή σε δικηγόρο.

Οι δύο νεαροί κουκουλοφόροι φαίνονται στα βίντεο τηλεοπτικών σταθμών -από εκεί είναι και η εικόνα- να κρατούν πυροσωλήνες. Aπό τέτοιου είδους πυροσωλήνες εκτοξεύθηκε και η φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά την 55χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους δύο φορά χαρακτηριστική μπλούζα, με τους αστυνομικούς να αναζητούν «καθαρότερα» πλάνα προσώπου.

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει 

Από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί έχουν βρει και έχουν εντοπίσει δύο ναυτικές φωτοβολίδες, τρεις αυτοσχέδιους πυροσωλήνες εκτόξευσ;hς τους, δύο «βλήματα» των φωτοβολίδων (ένα από το πόδι του θύματος), μαχαίρι, βόμβες μολότοφ, κάποιες μπλούζες, μπουφάν και κουκούλες.

Όλα τα στοιχεία βρίσκονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την εξαγωγή αξιοποιήσιμου γενετικού υλικού, καθώς ενδεχομένως να οδηγήσει στην ταυτοποίηση DNA.

Και γιατί, παρακαλώ, να περιμένει η αστυνομία τις τηλεοπτικές κάμερες των καναλιών ,για να εντοπίσει τους δράστες; Κι  αν δεν τους κατέγραψαν;  Γιατί να μην υπάρχουν κάμερες δημόσιες και μάλιστα σε κάθε δρόμο και πλατεία, που θα καταγράφουν νυχθημερόν τις κινήσεις των παλιανθρώπων; Να ξέρουμε τα αισχρά τους έργα, να αναγνωρίζουμε τις μούρες τους, να ξέρουμε να κρατάμε τα παιδιά μας μακριά τους. Ποιος φοβάται τις κάμερες; Μονάχα οι παράνομοι, οι υποκριτές , οι χιλιοδιχασμένοι ,  ο υπόκοσμος.

Οι δράστες της επίθεσης με τη φωτοβολίδα είχαν αναμφισβήτητα  ανθρωποκτόνο πρόθεση. ΄Οταν την πετάς ευθεία σε κόσμο, το κάνεις για να σκοτώσεις, να έχεις θύματα. Δεν πρόκειται για λάθος, για απροσεξία. Είναι δολοφόνος ο δράστης. Θα έχει “ιστορία” σε τέτοια εγκλήματα. Ας δουν πάλι και την υπόθεση Μαρφίν. Μπορεί το ίδιος τέρας ή  η παρέα του να κάψαν τότε τους ανθρώπους στη  τράπεζα. 

Το τραγικό είναι πως το θύμα,  η δικηγόρος Τασία Τσουκαλά,  είναι πολιτική ακτιβίστρια, αγωνίζεται για τα ανθρώπινα  δικαιώματα, τις καταπιεσμένες μειοψηφίες. Αυτό, ακριβώς,  μας κάνει να πιστεύουμε πως οι μπαχαλάκηδες  που πέταξαν εναντίον της τη φωτοβολίδα , δεν αποκλείεται να τη γνώριζαν, να είχε μπει στο στόχαστρό τους για τους δικούς τους λόγους. Δε βρίσκεις άκρη με τη συμπεριφορά παρανοϊκών, διεστραμμένων χούλιγκαν, καταστροφέων και  ποδοσφαιρομανών(*). Είναι εκτός εαυτού και  λογικής.  Ανίκανοι σε ομαλή κοινωνική ένταξη. Εγκλεισμός πολύχρονος, είναι η μόνη  ενδεδειγμένη λύση για τέτοιους εγκληματίες.

2. Αμβρόσιος: Για τις πλημμύρες φταίει ο άθεος πρωθυπουργός -Πολάκης: Ευθύνεσαι για τη χρεοκοπία
Αμβρόσιος: Για τις πλημμύρες φταίει ο άθεος πρωθυπουργός -Πολάκης: Ευθύνεσαι για τη χρεοκοπία

η δική του ανάλυση, με το δικό του τρόπο για τις πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής κάνει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, με τον υπουργό Υείας Παύλο Πολάκη να του απαντά επίσης με τον δικό του τρόπο.

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έγραψε πως ζούμε σε ένα «άθεο κράτος», «με τους δεδηλωμένους ως προς την αθεΐα τους Πρωθυπουργό και πολλούς Υπουργούς» και αποδίδει την ανείπωτη καταστροφή στη Μάνδρα στην οργή του Θεού «για την αποστασία του δημιουργήματός Του, δηλ. του ανθρώπου».

Ερμηνεύοντας την θέση αυτή του Μητροπολίτη ως ευθεία βολή προς την κυβέρνηση, ο Παύλος Πολάκης διερωτάται μέσω του προφίλ του στο facebook: «Το 2002 στις πλημμύρες του Κηφισού,το 1961 με τους 40 νεκρούς στο Μπουρνάζι ,το 1994 με τον ποδονιφτη και τους 15 νεκρούς στη νέα Ιωνία ,τοτε που ηταν τα δαιμόνια και ποιος θεοσεβούμενος ηταν στην κυβερνηση;» και συμπεραίνει: «Μερικοί τέτοιοι ιεράρχες σαφώς και εχουν ευθύνη για τη χρεωκοπία αυτής της χώρας».

Αυτό το πανάθλιο υποκείμενο και ΝεοΝαζί ρασοφόρο  δεν υπάρχει στην Ελλάδα δικαστής να τον χώσει μέσα; Βρίζει, απειλεί, προσβάλει, καταριέται, φυγομαχεί, ατιμωρητί. Πέρα από αισχρός ρατσιστής, που προκαλεί για… αίμα στην αρένα.

Τις προάλλες,  έβριζε στο τουίτερ του την κοινότητα των ομοφυλόφιλων. Το τί τους έσουρε δεν περιγράφεται. Και το χειρότερο, προχώρησε σε προτροπές επίθεσης εναντίον τους. Να τους φτύνουν! Γιατί όχι και να τους λιντσάρουν.

Παρανοϊκός παπάς, ανισόρροπος, επικίνδυνος. Ας τον βάλουν  μέσα, μια και το συνάφι του στο παπαδαριό, του παρέχουν  κάλυψη εδώ και χρόνια.

Δεν είναι  τούτος λιγότερο επικίνδυνος από τους μπαχαλάκηδες παραπάνω. ΄Εχει τις δικές του αυτός κρυφές “ναυτικές φωτοβολίδες” για τους «Πακιστανούς» .Τις πετάει όποτε του γουστάρει και…. “όποιον πάρει ο χάρος”! Είναι ηθικός αυτουργός ρατσιστικών δολοφονιών στη χώρα μας.

Δεν ακούει, ούτε βλέπει κανένας εισαγγελέας;  Επιτέλους!

3. Πολύ σοβαρά χτυπημένος 37χρονος Χανιώτης από Βρετανούς στρατιώτες

 

Δικαιοσύνη ζητάει ο 37χρονος Χανιώτης που δέχθηκε αναίτια επίθεση από Βρετανούς στρατιωτικούς και νοσηλεύεται σε πολύ άσχημη κατάσταση στην ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Και αυτό γιατί η δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου έχει οριστεί για τις 08.30 το πρωί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων με την κατηγορία της επικίνδυνη σωματικής βλάβης, ενώ στις 09:00 το πρωί αναχωρεί το πλοίο των Βρετανών.

Όπως ανάφερε το ίδιο το θύμα αλλά και ο δικηγόρος του στα «Χανιώτικα Νέα» μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε πάρει την ιατροδικαστική γνωμάτευση για τα τραύματα προκειμένου αυτά να προσκομιστούν στο δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άντρας δέχθηκε επίθεση από 4 Βρετανούς στρατιωτικούς τα ξημερώματα της Δευτέρας στην οδό Τζανακάκη των Χανίων που τον κτύπησαν άσχημα μπροστά στη γυναίκα του. Φίλος του αναγνώρισε τους δύο βασικούς υπαίτιους της επίθεσης λίγο μετά, και οι οποίοι συνελήφθησαν.

Οι Βρετανοί βρίσκονται στα Χανιά για να συμμετέχουν σε στρατιωτική άσκηση.

Δεν το κατάλαβα αυτό. Τί θα πει η δίκη προσδιορίστηκε σήμερα για τις 8.30 και το πλοίο των δραστών φεύγει στις 09.00; Δηλαδή δεν κρατούνται  αυτοί οι χούλιγκαν ,που έκαναν τα Χανιά…Τσέλσι; Και να αναχωρίσει  το καράβι χωρίς αυτούς.

 ΄Εχω προσωπική αντίληψη και εμπειρία τέτοιας αναίτιας, απρόκλητης επίθεσης  Βρετανών χούλιγκαν. Βγαίνουν από τα μπαρ ή τα γήπεδα πιωμένοι, τύφλα εντελώς και όποιον βρουν μπροστά τους,  τον κάνουν κιμά. Εδικά, αν  έτυχε να χάσει  η ομάδα τους. Πλακώνουν στην ψύχρα όποιον συναντήσουν στο κανιβαλικό διάβα τους.

Κόντεψαν ένα απόγευμα να με κάνουν και μένα τόπι στο ξύλο. Περπατούσα στην Σλόαν Σκουέρ και οι Χούλιγκαν, αγανακτισμένοι ,γιατί έχασε η Τσέλσι  με κυνήγησαν ως μέσα στο σταθμό του Μετρό. Τελευταία στιγμή τη γλίτωσα, επειδή ήρθε το τρένο, πριν με προλάβουν στην αποβάθρα. Μιλάμε για αλήτες, εν δυνάμει δολοφόνους.

Να κρατηθούν  και να δικαστούν κανονικά τα καθάρματα. Και να αποζημιώσει το Βρετανικό δημόσιο το θύμα για το κακό που του προξένησαν  στα καλά καθούμενα τα φυντάνια του Εγγλέζικου στρατού . Εδώ και τώρα σκληρή ποινή για τους αλήτες.

 

4.  520.000 μοναδικούς επισκέπτες είχε το iefimerida.gr την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου
520.000 μοναδικούς επισκέπτες είχε το iefimerida.gr την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

 

Η ακροδεξιά πορνοφυλλάδα, καυχιέται για την εντυπωσιακή επισκεψιμότητα, αλλά δε μας είπε ποιοι είναι αυτή που κάνουν κλικ και  απολαμβάνουν το σκουπιδαριό της.  Να μας δείξουν ένα και μόνο σοβαρό άτομο, που θα μπορούσε ποτέ να σταθεί στο  συγκεκριμένο βοθροϊστότοπο και να λούζεται τα λύματά της.

Συρφετός ακροδεξιών, ρατσιστών, Πακιστανοφάγων ,διαστροφικών, σεξιστών, πορνολάγνων, ποδοσφαιρομανών είναι το αποκλειστικό της…κοινό. Υποκλιθείτε!

Και επιπλέον να μην ξεχνάμε  το δεξιό αναγνωστικό της κοινό, που τους κάθεται «βαριά» η Καθημερινή  και   …αυλίζονται στο ανάλαφρο σάιτ της iefimerida.gr , γιατί ανεβάζει για πάρτη τους ,εκτός των πορνογραφικών και  εύπεπτα πολιτικά θέματα. Κάτι σαν τον… φιδέ στην ανάρρωση, μια και  τη στέρεη  και δυναμωτική  τροφή, δεν τη σηκώνει το άρρωστο στομάχι των αρρώστων.

Τα κουσούρια της, λοιπόν,  πολλά και διάφορα.  Το σεξιστικό  της προφίλ πρώτα απ΄όλα.  Γυμνά,που…κολάζουν ,όπως τα περιγράφει η ίδια. Νοσηρότητα, διαστροφή .Και από καιρού εις καιρόν δε διστάζει να ανεβάσει  ακόμα και θέματα που θα μπορούσε κανείς εύκολα να τα χαρακτηρίσει παιδική πορνογραφία.

Φυσικά ,δεν αφήνει να πέσει κάτω βιασμός και άλλες τέτοιες διαστροφικές συμπεριφρορές μιας μειοψηφίας “γουρουνιών” στις κοινωνίες  (πατέρες που αφήνουν  έγκυες  τις κόρες και  μανάδες που κάνουν σεξ και παντρεύονται τα παιδιά τους!).  Ο,τι  νοσηρό  έχει σχέση με τα…γεννητικά όργανα, εξασφαλίζει πρωτοσέλιδη παρουσίαση ,σταθερή και για μέρες με πηχυαίους και πολύχρωμους τίτλους.

Τα ροζ θέματά της, κυρίως σε παραπομπές-συνεργασίες  με  ελαφριά, λαϊκά περιοδικά,   είναι …μοναδικά. ΄Ερωτες μεγάλοι και τρανοί, μοιραίοι, παθιασμένοι, τραγικοί.  Πριγκιπόπουλα καβάλα σε  πανάκριβες πόρσε  πολλών  αλόγων,  μαρσάρουν  δαιμονισμένα κάτω από τα  λουλουδένια πατζούρια  των    καλών τους .Αλλά και  απιστίες, φόνοι, αυτοκτονίες, κατάρα ,χαμένοι έρωτες σε μόνιμες περιγραφές. ” Απ΄ όλα έχει ο μπαξές”.

Τέλος ,δε θα μπορούσε στις σελίδες της να μη φιλοξενεί…. βαθυστόχαστα μυαλά, όπως για παράδειγμα αυτό  του σύγχρονου Νεο Ορθόδοξου …στοχαστή  Στ. Ράμφου και άλλων  σύγχρονων  θολολόγων, θρησκευάμενων,  Ελληνάρων πατριωτών    και «εν τρικυμία κρανίου» γενικώς ευρισκομένων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φυσικά, ως ο αρχηγός της …μεγάλης Δεξιάς παράταξης, που πιάνει από το Κέντρο και χάνεται στην επικίνδυνη περιφέρεια της Ναζιστικής Δεξιάς, έχει πάντα τον πρώτο λόγο στις “νηπιακές” αναλύσεις των “πολιτικών” της σελίδων.  Η φυλλάδα της Ν.Δ ,όπως είναι φυσικό, δεν αναγνωρίζει ούτε ένα από τα εγκλήματα της παράταξής της. Η χρεοκοπία είναι χρεωμένη  στον Ανδρέα Παπανδρέου και σε όσους γενικά και αόριστα κυβέρνησαν αυτό τον τόπο Σε καμιά περίπτωση στον ιστορικά αποδεδειγμένα μοναδικό και αποκλειστικό υπεύθυνο  Κώστα Καραμανλή.

Τσιμουδιά επίσης για την κάλυψη που παρέχει  ο αρχηγός της Δεξιάς στον καταγγελλόμενο ως έμπορο -διακινητή τόνων ναρκωτικών  Βαγγέλη Μαρινάκη. Ούτε για τις λοιπές διασυνδέσεις στελεχών του κόμματος που στηρίζει η φυλλάδα  με τον υπόκοσμο, τη μαφία, τους εγκληματίες.

Να μην πούμε περισσότερα. Τα έχουμε ξαναπεί. Να τους χαίρεται η καλή “πατσαβούρα”, όπως θα την αποκαλούσε ο μακαρίτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος. Πάντως, να πολλαπλασιάζει τους επισκέπτες της,  δε  φαίνεται. ΄Ο τι σκουπίδι ήταν, το  μάζεψε. ΄Ολες οι χωματερές, άλλωστε έχουν περιορισμένη χωρητικότητα. Πόσο άλλο  σκουπιδαριό  να χωρέσει πια;

5. Πέθανε ο διαβόητος serial killer Τσαρλς Μάνσον
Φωτογραφία: AP

 

Ο Μάνσον, ένας από τους πιο διαβόητους δολοφόνους στις ΗΠΑ, βρίσκεται στη φυλακή εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια.

Τη δεκαετία του 1960 ο Μάνσον, πρώην κατάδικος, συγκέντρωσε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες μια ομάδα ανθρώπων και σχημάτισε την οργάνωση «Οικογένεια Μάνσον», τα μέλη της οποίας έτρεφαν απόλυτη λατρεία προς το πρόσωπό του. Το καλοκαίρι του 1969 ζήτησε από τις νεαρότερες ακολούθους του να δολοφονήσουν επτά ανθρώπους, στο πλαίσιο του σχεδίου του, σύμφωνα με την εισαγγελία, να προκαλέσει φυλετικές συγκρούσεις.

Μεταξύ των θυμάτων ήταν και η Σάρον Τέιτ, η σύζυγος του κινηματογραφιστή Ρόμαν Πολάνσκι που ήταν έγκυος οκτώ μηνών. Δέχθηκε 16 μαχαιριές από τα μέλη της οργάνωσης του Μάνσον.

 Το 1971 καταδικάστηκε σε θάνατο μαζί με τέσσερα μέλη της οργάνωσής του. Αργότερα οι ποινές τους μετατράπηκαν σε ισόβια.

Διαστροφικοί  Ναζί ρατσιστές. ΄Οπως όλοι της συνομοταξίας τους.  Και όμως, την εποχή που έκαναν τα εγκλήματα,  δεν τόνισαν το ναζιστικό και ρατσιστικό παρελθόν των δολοφόνων. Τους έβγαλαν….σατανιστές!

Ακόμα  και από έγκυο γυναίκα στον 8ο μήνα, δε δίστασαν να της βγάλουν  από την κοιλιά το μωρό. Τέτοια διαστροφή!  Η Σάρον Τέιτ υπήρξε ένα από τα τραγικότερα θύματα της μανίας των αιμοσταγών  ρατσιστών . Την εποχή που συνέβησαν τα φοβερά  αυτά γεγονότα, έβραζε η Αμερική  από τις φυλετικές διακρίσεις . Κι όμως, τότε δε χαρακτήρισαν ναζιστικά, αλλά… διαβολικά τα εγκλήματα του Μάνσον και της παρέας του. Αμερική , γαρ!

 

(*) Παραθέτουμε στη συνέχεια  το κείμενο που μας έστειλε  σήμερα ο αναρχικός, ακτιβιστής  Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Κάιν). Διαπραγματεύεται  εύστοχα, αποκαλυπτικά  και προπαντός ιστορικά αποδεκτά, το θέμα της  “δολοφονίας” της αναρχικής ιδεολογίας από τους λογής “μπαχαλάκηδες ,λαϊκούς αγωνιστές, ακτιβιστές  και σωτήρες”, που  υποκρίνονται τους αναρχικούς και τους αντιεξουσιαστές.

“ΑΠΟ TA ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ  «ΜΑΡΦΙΝ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ
Η  «ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ» ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ  ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ  ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
(Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ /ΣΣΕΣ …)
«Aκόμα κι ένας πρόεδρος των Ην.Πολιτειών,ο Μάκ Κίνλεϋ (1901) σκοτώθηκε από αναρχικό,μ΄αποτέλεσμα τη σκληρή καταδίωξη των εκεί αναρχικών.Ο αναρχισμός,όπως καταλαβαίνετε,δεν προσπαθεί να πείσει,αλλά να επιβάλει.
Ενδιαφέρεται πιότερο για τα μέσα παρά για τους σκοπούς .Ουσιαστικά ,οι σκοποί του μένουν αξεκαθάριστοι.Είν΄ένα κίνημα «αγανακτήσεως»,όπως το είπαν , «κίνημα καταστροφής παρά δημιουργίας».
Αυτά διάβαζα μεταξύ των άλλων σε μια σύντομη ανάλυση του «αναρχισμού» σε
μια παλαιά  εγκυκλοπαίδεια  στην έκδοση της οποίας συμμετείχε και ο αείμνηστος
σπουδαίος διανοητής και πανεπιστημιακός δάσκαλος Κων/νος Δεσποτόπουλος.
Αυτή την σκόπιμη διαστρέβλωση του Αναρχισμού που ξεκίνησε να γράφει το χέρι
των αστών και των φίλων της Εξουσίας συνεχίζει να δικαιώνει και να επιβεβαιώνει το μακρύ της χέρι,ένα μηδενιστικό ρεύμα παρακρατικών συμμοριών και φαιοκόκκινης τρομοκρατίας
,ένα αντικοινωνικό παραμόρφωμα που εδώ και χρόνια  υποδύεται τον «αναρχικό» και τον «αντιεξουσιαστή» προτάσσοντας την δική του αγριότητα αντί εκείνης της συστημικής!
.Και μόνο τα συνθήματα της «ιδεολογικής» αυτής μαφίας του μπλόκ των ηλιθίων και
τραμπούκων ,παραπέμπουν   στην τυφλή θρησκεία της «μοναδικής αλήθειας»
(«το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι και όχι οι ρουφιάνοι και οι προσκυνημένοι»
, «καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας» κλπ).
Ακόμα και εκεί μπορείς να καταλάβεις γιατί αυτός ο συρφετός της «άγριας νεολαίας» ενδιαφέρεται για την προβολή της μιζέριας και της παρακμής του και μόνο
και όχι για τις καλύτερες μέρες της κοινότητας και τον πόνο των διπλανών ανθρώπων όπως στην Μάνδρα και στην Ν.Πέραμο σήμερα ,στην Κεφαλονιά το 2014.
΄Εχω γράψει πολλές φορές για αυτόν τον συρφετό  που μισεί και κακοποιεί τον
Αναρχισμό μιλώντας  «στ΄ όνομά του»!
 Είχα γράψει μετά το σπάσιμο του βιβλιοπωλείου της «Εστίας» τον Γενάρη του 2003 από τους υπερασπιστές της «17Ν» που πλαστογράφησε και αμαύρωσε με την δράση του «αυτόκλητου τιμωρού» τον αγώνα του Νοέμβρη , μετά τον ξυλοδαρμό Πολυζωγόπουλου τον Φλεβάρη του 2006 στην οδό Ναυαρίνου και άλλα πολλά και στενάχωρα , πώς μια «πολιτική» Πανούκλα ντυμένη στην μαύρη και κενή «ιδεολογία» της γενίκευσης και της συλλογικής ευθύνης ,εισχώρησε και μολύνει  το ήδη λιπόσαρκο,αδύναμο και ανοργάνωτο σώμα του αναρχικού «χώρου»! Για τις  θέσεις μου αυτές συκοφαντήθηκα,χτυπήθηκα,απομονώθηκα,παλιοί σύντροφοι μου έκοψαν και την «καλημέρα»!
Ακολούθησαν οι τραγωδίες στα Πατήσια με την  «ορφανή  βόμβα»
στα Πατήσια με τον 15χρονο Αφγανό Νατζάφι νεκρό και την αδερφή του τυφλή
και στην τράπεζα «Μαρφίν» στην οδό Σταδίου, η επίθεση στο ΑΤ Καλλιδρομίου εν μέσω λαϊκής αγοράς όπου υπέστη βαριά εγκαύματα με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται μέχρι σήμερα ο εργαζόμενος Περικλής Μανιάτης.Ο αναρχικός χώρος ,που σήμερα
είναι μειοψηφία και βρίσκεται σε μια βαθιά κρίση,έχει τεράστια ΕΥΘΥΝΗ γιατί έθρεψε με την ανοχή του το κτήνος του πολιτικού χουλιγκανισμού και του καρκινώματος του Δεκέμβρη 2008.
Γιατί πολλές φορές δίνει λάθος παραδείγματα δράσης όπως η συλλογικότητα του «Ρουβίκωνα» που επιλέγει σε κάποιες δράσεις του τον λοστό και το σπάσιμο λειτουργώντας  ως «κινηματική 17Ν» . Ή από κάποιους γίνεται υποδοχή  Κουφοντίνα (που έχει φυσικά δικαίωμα στην άδεια)με «τιμές λαϊκού  αγωνιστή» έξω από τις φυλακές  λιβανίζοντας και υμνώντας το πολιτικό έγκλημα και τον φασισμό της εκτέλεσης και του σεχταρισμού.
Αφήνοντας χωρίς κριτική απάντηση τον Μαζιώτη, την Ρούπα και όλο το υπόλοιπο συνωμοτικό  δόγμα της «ένοπλης βίας» που θέλει να στρατολογήσει μέσα στην διάλυση του αναρχικού χώρου τους αυριανούς ηττημένους!
Αφήνοντας το «αντιφασιστικό» φασισταριό να συνδέεται σε απευθείας μετάδοση με τα «καθεστωτικά μέσα» για το κάψιμο της σημαίας που δεν είναι το «πανί» που καπηλεύεται ο Εθνικισμός αλλά το «πανί» που πατεράδες μας και παππούδες μας
Αγωνίσθηκαν και άφησαν πάνω του  κομμένα πόδια και χέρια στα χιονισμένα πολεμικά μέτωπα. Το «πανί» που τύλιξε τις άμαξες με τα πτώματα των πεινασμένων της Κατοχής για να ανθίσει ξανά η ελπίδα,να μην περάσει ξανά ο φασισμός…..
Μα ο φασισμός πέρασε, το ολιγομελές τάγμα εφόδου του Μιχαλολιάκου που συγκεντρωνόταν στις αρχές του 1980 στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 26,έγινε πολιτική δύναμη,βοηθήσαμε όλοι με την «μισή μας επανάσταση» στην επιστροφή της Ασχήμιας και της Απανθρωπιάς!
Ηρθαν πολλά,το ένα χειρότερο από το άλλο,έγιναν και ξυλοδαρμοί συντρόφων,οι κάτοικοι των Εξαρχείων μετακομίζουν σιγά-σιγά στην πλευρά της αστυνομικής
«ασφάλειας και τάξης» ,το Πολυτεχνείο «τιμήθηκε» το 2017 από  «πορτιέρηδες» και «μπράβους» που μισούν την διαλεκτική ,την δημοκρατία και τις συλλογικές διαδικασίες!
Η Τασία Τσουκαλά δίνει μάχη για την ζωή της στην Εντατική του «Ευαγγελισμού»
χτυπημένη από τους «εξεγερμένους» με ναυτική φωτοβολίδα στο γόνατο.
Κάποτε μιλάγαμε για « ζωές ενώ οι άλλοι μίλαγαν για ζημιές». Σήμερα σωπαίνουμε ,ανίκανοι να διαχειρισθούμε την εσωτερική κρίση και «θερίζουμε θύελλες»!
Γιατί όταν έπρεπε να κλείσουμε την πόρτα στην βία , η  δική μας… «αυτοκριτική» έφθανε μέχρι τον αυτοσκοπό της βίας. Κοιτάζοντας τον σύντροφο Μανώλη Γλέζο μέσα στην βροχή   μπροστά στο μνημείο του Πολυτεχνείου,κοιτάζοντας τον πατέρα Αντώνιο με την «Κιβωτό» του να δίνει στέγη,παιδεία,χαρά  σε εκατοντάδες ορφανά παιδιά,κοιτάζοντας τον «Άλλο ΄Ανθρωπο» να δίνει τροφή και ρούχα καλώντας σε Αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής,ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ  ΤΟΝΙΖΩ πως ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ και με ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Το καθημερινό παράδειγμα έξω από τον μικρόκοσμο που θα κάνει πράξη την θεωρία  υποστηρίζοντας  τις κοινωνικές ανάγκες των αδικημένων και φτωχών, που θα εμπνεύσει τους αγώνες για τις κοινωνικές αλλαγές,που θα έχει σαν μοναδικό στόχο να απομυθοποιηθεί η αναγκαιότητα της εξουσίας και της κυβέρνησης και θα φέρει(κάποτε ….)τους ανθρώπους κοντά στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  και στην ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ.
Αν δεν προστρέξουμε σε αυτόν τον Δρόμο κάποια πάντα Αναστασία Τσουκαλά ή ένας Αξαρλιάν ή μια «Μαρφίν» ή ένας Νατζάφι θα είναι μια «παράπλευρη απώλεια»
 που θα μας στοιχειώνει και θα την βρίσκουμε πάντα μπροστά μας
πληρώνοντας ακριβά  την «επιλεκτική μας ευαισθησία» απέναντι στην εμμονή της βίας  που δεν γράφει ιστορία αλλά θάνατο. Αν και είναι ήδη αργά, ας σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται….σύντροφοι//σες…..
Μόνο αν  είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε πώς οι προσπάθειες για έναν καλύτερο
Κόσμο δίνονται από τώρα για τις επόμενες γενιές στο Αύριο (και όχι για εμάς εγωϊστικά σήμερα…),μόνο τότε ίσως κάνουμε ένα πραγματικό βήμα από την ακινησία στην κίνηση και εξέλιξη της Ιστορίας!
 https://www.youtube.com/watch?v=06edSL9J_68
Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)
Για την Επιστροφή της  Χαμένης Ανθρωπιάς και του Τέλους της  Εποχής της Κτηνωδίας
Μεμονωμένο άτομο από το Ελευθεριακό κίνημα
Erozer2000@yahoo.gr