ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Κανελλοπούλου: Κασιδιάρης και Παναγιώταρος πίσω από το πογκρόμ στον Αγ. Παντελεήμονα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόθεση τους είναι να επεκταθεί σε όλη την χώρα το “παράδειγμα” του Αγίου Παντελεήμονα, όπου από το 2008 έως το 2013 επιβλήθηκε με βία και φόβο. Όλη η δράση της Χρυσής Αυγής αυτήν την περίοδο ήταν σχέδιο με αρχή μέση και τέλος».Η πρώην βουλευτής του Σύριζα Μαρία Κανελλοπούλου κατέθεσε στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ως μάρτυρας που προτάθηκε από το ΚΚΕ για την επίθεση κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.

Η ηθοποιός, μόνιμη κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα και πρώην εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα, αναφέρθηκε εκτενώς σε όσα γίνονταν στην περιοχή με την δράση ομάδων κατά των μεταναστών που κλιμακώθηκε μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη το 2011.

Αναφέρθηκε επίσης και σε επιθέσεις της Χρυσής Αυγής και στον τρόπο που δρα, κάνοντας λόγο για συντονισμό. «Χτυπάνε όλοι μαζί, φεύγουν όλοι μαζί. Σαν ένα αόρατο χέρι να διευθύνει αυτήν την τρομοκρατική ορχήστρα» είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως και στη Βουλή κινούνται με τον ίδιο τρόπο, σαν «ένας μικρός στρατός που έρχεται την ίδια στιγμή και φεύγει την ίδια στιγμή».

Η μάρτυρας χαρακτήρισε «οργανωμένη και προαναγγελθείσα» την επίθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ, τόνισε ότι τόσο αυτή η επίθεση όσο και αυτή εναντίον των Αιγύπτιων αλλιεργατών έχει κοινό οικονομικό στοιχείο που αφορά τον έλεγχο Ζωνών.

Για όσα γίνονταν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα η μάρτυρας μεταξύ άλλων τόνισε πως «μετά τη δολοφονία Καντάρη είχαμε στην περιοχή ένα απίστευτο πογκρόμ εναντίον μεταναστών και αδύναμων ανθρώπων» και αναφέρθηκε σε αγριότητες “αγανακτισμένων” και επιθέσεις σε βάρος μεταναστών. Η μάρτυρας μάλιστα τόνισε πως η επίθεση σε βάρος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα το 2013 «δεν μας έκανε να πέσουμε από τα σύννεφα» γιατί ήδη στον Άγιο Παντελεήμονα η Χρυσή Αυγή με συγκεκριμένες ενέργειες προσπαθούσε να ελέγξει την περιοχή.

Πρόεδρος: Θεωρείτε ότι ο Άγιος Παντελεήμονας ήταν μία περιοχή όπου είχαν σημειωθεί οι περισσότερες επιθέσεις;

ΜΚ: Θεωρώ πως υπήρχαν προβλήματα. Κανείς δεν κατάλαβε γιατί οι μετανάστες κατευθύνονταν εκεί, γιατί κάποιος τους κατηύθυνε προς τα εκεί. Λέγεται πως όλο αυτό έχει να κάνει με ένα παράξενο real estate. Είναι γεγονός πως οι ιδιοκτήτες ημιυπόγειων σπιτιών νοίκιαζαν για 10 ευρώ “το κεφάλι”, με 30 ανθρώπους μέσα.

Απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου Μαρίας Λεπενιώτη για τους “αγανακτισμένους κατοίκους” η πρώην βουλευτής, τονίζοντας πως δεν ήταν όλοι κάτοικοι της περιοχής , υποστήριξε πως ήταν άνθρωποι που τους χειραγωγούσε και τους στήριξε η Χρυσή Αυγή που τους οργάνωσε προς την κατεύθυνση μίας «συνεχούς διαμαρτυρίας» τόσο κατά μεταναστών και αδυνάμων όσο και κατά όλων εκείνων που θα μπορούσαν να αρθρώσουν «αλληλέγγυο και δημοκρατικό λόγο».

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις συγκεντρώσεις είχε, σύμφωνα με την πρώην βουλευτή, η κατηγορουμένη Θέμις Σκορδέλη. Η μάρτυρας διευκρίνισε μάλιστα μετά από ερώτηση της προέδρου για το είδος στήριξης που παρείχε η οργάνωση: «Με τον τρόπο που στήριζε η Χρυσή Αυγή. Ξέρετε: τρόφιμα μόνο για Έλληνες, αιμοληψία μόνο για Έλληνες… Καταλαβαίνετε. Αρχές του 2010 άρχισε να προελαύνει η κρίση. Ήταν εύκολο φτωχοί να παρασυρθούν. Όποιος έχει διαβάσει ιστορία το ξέρει».

Η μάρτυρας υποστήριξε ότι το πογκρόμ στον Άγιο Παντελεήμονα διηύθυναν οι κατηγορούμενοι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος, με στόχο να εξωθηθεί ο κόσμος «να διώξει τους εχθρούς» και ανέφερε πως οι δύο αυτοί κατηγορούμενοι, μεταξύ άλλων, σε δημόσια εκδήλωση καταφέρονταν κατά της δημοκρατίας.

Εισαγγελέας: Τους είδατε τους κκ Κασιδιάρη και Παναγιώταρο να λένε αυτά;

ΜΚ: Ναι τους είδα. Δεν χρειαζόταν προσπάθεια άλλωστε, είχαν μεγάφωνα.

Σύμφωνα με την κ. Κανελλοπούλου, ο λόγος που εκτοξεύει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή «είναι ισοδύναμος με τη σωματική βία που έχουμε συνηθίσει από αυτούς».

Τέλος η κ. Κανελλοπούλου ανέφερε πως μετά τη δολοφονία Φύσσα η Χρυσή Αυγή έχει επιλέξει να δείξει «ένα άλλο προφίλ, που προσωπικά με ανησυχεί πολύ, γιατί είναι προσχηματικό».

Σύμφωνα με την κ. Κανελλοπούλου, ο λόγος που εκτοξεύει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή «είναι ισοδύναμος με τη σωματική βία που έχουμε συνηθίσει από αυτούς».

Τέλος η κ. Κανελλοπούλου ανέφερε πως μετά τη δολοφονία Φύσσα η Χρυσή Αυγή έχει επιλέξει να δείξει «ένα άλλο προφίλ, που προσωπικά με ανησυχεί πολύ, γιατί είναι προσχηματικό».

“Πρόθεση τους είναι να επεκταθεί σε όλη την χώρα το “παράδειγμα” του Αγίου Παντελεήμονα, όπου από το 2008 έως το 2013 επιβλήθηκε με βία και φόβο. Όλη η δράση της Χρυσής Αυγής αυτήν την περίοδο ήταν σχέδιο με αρχή μέση και τέλος».

Αυτή είναι η ουσία των όσων είπε η μάρτυρας. Το έχουμε επανειλημμένα  αναπτύξει εδώ. Στόχος του Μιχαλολιάκου ήταν μια γενικευμένη σύρραξη, ένας εμφύλιος ,που θα ήταν δεδομένος, αν η χώρα  αντιμετώπιζε  άτακτη χρεοκοπία. Από κει και πέρα ,ακόμα και τα “τανκς” θα μπορούσε να κατεβάσει ο… στρατόκαυλος αρχηγός των Ναζί.

Στο τσακ σώθηκε η χώρα. Κι αυτό, οφείλουμε να ομολογήσουμε, το χτωστάμε ΠΡΩΤΑ στην Ευρώπη. Με όσα λάθη και σκοπιμότητες κι αν της καταλογίσουμε,  ο φόβος και μόνο πως θα γενικευόταν το κακό  και σε άλλες χώρες μέλη  της Ε.Ε , αν είχαμε έκτακτη χροκοπία στην  Ελλάδα (ντόμινο), ανάγκασε τους Ευρωπαίους  να κινηθούν γρήγορα και αποφασιστικά . Στήριξαν με κάθε τρόπο τη χώρα (οικονομικά και ψυχολογικά) και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

΄Οσο για ένα μεγάλο μέρος του  ελληνικού λαού, δε θα λέγαμε πως αντιμετώπισε με ψυχαραιμία το κακό. Μαθημένοι οι περισσότεροι ΄Ελληνες  στο εύκολο κέρδος, την κλεψιά, τη διαφθορά, τη διαπλοκή, ειδικά οι κακομαθημένες συντεχνίες που ξεκοκάλιζαν  το δανεικό χρήμα τόσα χρόνια, όπως οι ΔΕΚΟ, οι τρακτεράδες “αγρότες” και τα λοιπά αρπακτικά, έπαιζαν στην ουσία στο ταμπλό του Μιχαλολιάκου . Και μάλιστα θα ήταν  οι πρώτοι που θα έβγαζαν “να ακονίσουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια”,  όπως έλεγε ο αρχηγός των Ναζί, αν η χώρα αντιμετώπιζε έκτακτη χρεοκοπία.

Αυτή είναι η αλήθεια. ΄Οσο κι αν είναι πικρή.

___________________________________________________

1. Οι σχολές και τα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής -Κατατέθηκε το νομοσχέδιο
Φωτογραφία: Eurokinissi/ Κατατέθηκε το σχέδιο νόμου για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής- Πως θα προκύπτουν οι σχολές, τι θα γίνεται με το πτυχίο

Τα πανεπιστήμια, έτσι όπως λειτουργούν στην Ελλάδα ,αν εξυπηρετούν κάτι,   δεν είναι η γνώση, η μάθηση, η εξειδίκευση. Τα πτυχία που χορηγούν τα κρατικά αυτά ιδρύματα,  είναι τελικά “εισιτήρια” για την αεργία.

Χωρίς καμία (δια)σύνδεση αγοράς και ανωτάτης εκπαίδευσης, μαυλίζουν καιροσκοπικά τα παιδιά στις αίθουσές τους, όπου,  ούτε εφόδια σωστής μάθησης-ειδίκευσης  αποκτούν, δοθέντος πως στα ελληνικά πανεπιστήμια διδάσκουν οι χειρότεροι , με μοναδικά …προσόντα  τη διαπλοκή σε όλες της τις μορφές, αλλά ούτε  τους εξασφαλίζουν, όπως διασαλπίζουν,  επαγγελματικό μέλλον.

Τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά που χορηγούν είναι χαρτιά χωρίς αντίκρισμα. Οι απόφοιτοι, όχι μόνο δεν έχουν δυνατότητα να ασχοληθούν αποκελστικά με το αντικείμενο που σπούδασαν, αλλά ,από την άλλη, κακομαθημένοι από την ελληνική νοοτροπία, αρνούνται, δεν καταδέχονται  να εργαστούν σε άλλες δουλειές, που τις θεωρούν  άσχετες με την επιστήμη που σπούδασαν. Και τις χαρακτηρίζουν-θεωρούν  ,μάλιστα…παρακατιανές. Προτιμούν να ζουν με το επίδομα α(ν)εργίας και τη σύνταξη των παππούδων ,παρά να λερώσουν τα χεράκια τους σε “πακιστανικές”  δουλειές

Εμείς,  οι…έχοντες μια ηλίκια ,δεν κουβαλούσαμε  τέτοια νοοτροπία. Οι περισσότεροι και ως φοιτητές, αλλά και μετά την αποφοίτησή μας, αν δε βρίσκαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με τα διπλώματά μας, μπορούσαμε να ασχοληθούμε όπου βρίσκαμε μεροκάματο.  Δουλεύαμε σκληρά, εξοντωτικά θα λέγαμε και με απολαβές “ψιχία”. Και μιλάμε για χειρωνακτικές δουλειές, που  θέλανε μπράτσα, αντοχή, υπομονή.

Σήμερα,  κανείς δεν τολμά να αναλάβει τέτοια δουλειά. Κι αν δεν υπήρχαν παλιότερα οι Αλβανοί και σήμερα οι Πακιστανοί στη χώρα,  ούτε…μαρούλι δε θα είχαν να φάνε οι ΄Ελληνες.  Και είναι ντροπή.

2.Και δύο ονόματα αστυνομικών αναφέρει στην απολογία του ο δολοφόνος της Δώρας
Και δύο ονόματα αστυνομικών αναφέρει στην απολογία του ο δολοφόνος της Δώρας

 

Δύο αστυνομικοί είναι, σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, τα νέα πρόσωπα που κατονομάζει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της στο μονοσέλιδο υπόμνημά του που κατέθεσε τα τελευταία 24ωρα.

Ο Απόστολος Λύτρας επανέλαβε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όσα είπε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ίδιου σταθμού, δηλαδή πως δεν πιστεύει ότι υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις για αυτά που λέει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη περί ανάμειξης γνωστού δικηγόρου στην υπόθεση.

Ο κ. Λύτρας σήμερα το πρωί είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι έχουν αλήθεια όσα λέει. Δεν έχει παρουσιάσει καμία ένδειξη. Θα μπορούσε να πει οποιοδήποτε όνομα», εκφράζοντας την άποψη ότι όλα αυτά γίνονται γιατί «ενδεχομένως κάποιος να θέλει να ενοχοποιήσει κάποιους».

Επιπλέον αποκάλυψε ότι ο δολοφόνος της άτυχης εφοριακού κατονομάζει δύο αστυνομικούς, «ο ένας λέει ότι είναι στο Μεταγωγών και ο άλλος στην Πέτρου Ράλλη», προσθέτοντας ότι στο υπόμνημα αυτό ο Μανώλης Σοροπίδης αναφέρει και το επίθετο του δικηγόρου που κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Οπως είπε, τέλος, ο κ. Λύτρας, η προϊσταμένη της Δώρας έχει δώσει τη δική της κατάθεση γύρω από τα όσα ακούγονται για τις απειλές που δεχόταν η 28χρονη, ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκονται και οι υποθέσεις που χειριζόταν.

Ουδείς γνωρίζει ποια είναι  η αλήθεια γι΄αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. ΄Ολα τα ενδεχόμενα “παίζουν”. Μπορεί το σενάριο του δολοφόνου να εμπεριέχει αλήθειες μπορεί και να είναι αποκύημα φαντασίας. Γ΄αυτό και τρομάζει η απολυτότητα του δικηγόρου παραπάνω.

Πάντως, όπως και να έχει, εκείνο που δεν πρέπει να συμβεί, είναι οι αρμόδιοι να μην επιτρέψουν να  φανεί η αλήθεια. Κι αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που,  αν , όσα λέει ο δολοφόνος, έγιναν  στην πραγματικότητα, τον αφήσουν απροστάτευτο στη φυλακή. Είναι σίγουρο   τότε πως θα  δώσουν εντολή οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση να τον “φάνε” εκεί μέσα.

΄Οπως έγινε με τους κατηγορούμένους της υπόθεσης της μεταφοράς ηρωίνης με το πλοίο «Noor One” , όταν  κατονομάστηκε ως  αρχηγός ο εφοπλιστής Β. Μαρινάκης. Οι περισσότεροι μάρτυρες (πέντε) δολοφονήθηκαν ή εξαφανίστηκαν  ο ένας κατόπιν του άλλου!

Αν συμβεί αυτό ,αν τελικά “κλείσουν το στόμα” του δολοφόνου, μη νομίσετε, πάντως,  πως οι… αρμόδιοι θα λογοδοτήσουν. Σε καμιά περίπτωση. Τέτοιες εξελίξεις είναι το “σύνηθες” στην Ελλάδα.Οι επώνυμοι και οι πλούσοι  σχεδόν πάντα ξεφεύγουν.

3. Καρτέρι στα Εξάρχεια: Αναρχικοί κυνηγούν και ρίχνουν στο έδαφος άτομα που διακινούν ναρκωτικά

 Τη θέση της αστυνομίαw, η οποία δεν μπαίνει στο άβατο των Εξαρχείων έχουν πάρει αυτόκλητα ομάδες αναρχικών Παίρνουν στο κυνήγι μέσα στα Εξάρχεια συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή. Ακινητοποιούν και ρίχνουν στο έδαφος τα βαποράκια και όπως αναφέρει και στο μήνυμα που έχουν ανεβάσει στο διαδίκτυο φρόντισαν οι ναρκέμποροι να εισπράξουν τα δέοντα.
Η κατάσταση αυτή δεν είναι κάτι καινούργιο στην περιοχή. Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια μια ανάλογη κινητοποίηση με αναρχικούς να κυνηγούν μέλη συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά

Δηλαδή,  δεν καταλάβαμε. Τα  …καταστήματα της βιομηχανίας παραπληροφόρησης θεωρούν και αυτή τη δραστηριότητα στα Εξάρχεια ως…απάδουσα στις αρχές και τη νοοτροπία των νοικοκυραίων; Για κατάκριση ή για έπαινο το αναφέρουν;

Εμείς πάντως  συγχαίρουμε τα παιδιά που καθαρίζουν την πλατεία από τη βρώμα. Κι ας συνεχίσουν να το κάνουν.

 

4. Μεγάλα αποθέματα παγωμένου νερού βρέθηκαν στον Αρη
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τεράστια αποθέματα νερού σε μορφή πάγου εντόπισαν οι επιστήμονες λίγο κάτω από την επιφάνεια του ‘Αρη, σε οκτώ διαφορετικά σημεία.

Τα αποθέματα αυτά, που είναι εύκολο να αξιοποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν είτε για κατανάλωση πόσιμου νερού, είτε για την μετατροπή του σε οξυγόνο, θα βοηθήσουν σημαντικά μια μελλοντική αποίκιση του γειτονικού πλανήτη.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον γεωλόγο Κόλιν Ντάντας του Κέντρου Αστρογεωλογίας της Γεωλογικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό “Science”, ανέλυσαν φωτογραφίες και άλλα δεδομένα που έχει συλλέξει ο δορυφόρος Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) της NASA, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον ‘Αρη από το 2006.

Η ανάλυση των στοιχείων έφερε στο φως οκτώ περιοχές με απότομες πλαγιές με κλίση έως 55 μοίρες, όπου η διάβρωση έχει εκθέσει μια σειρά από θαμμένους παγετώνες. Μερικοί από αυτούς ξεκινούν μόλις ένα έως δύο μέτρα κάτω από την αρειανή επιφάνεια των βράχων και της σκόνης και φθάνουν σε βάθος τουλάχιστον 100 μέτρων.

Αυτά τα σημεία βρίσκονται σε μέσα γεωγραφικά πλάτη, περίπου 55 έως 58 μοίρες βόρεια και νότια του αρειανού ισημερινού (το αντίστοιχο της θέσης της Σκωτίας ή της «μύτης» της Νότιας Αμερικής στη Γη), δηλαδή σε περιοχές με εύκολη πρόσβαση, αρκετά μακριά από τους πιο απρόσιτους πόλους, όπου υπάρχει επίσης άφθονο νερό σε μορφή πάγου.

«Αποτελεί έκπληξη ότι βρέθηκε εκτεθειμένος πάγος στην επιφάνεια αυτών των τοποθεσιών σε μέσα γεωγραφικά πλάτη, τα οποία συνήθως είναι καλυμμένα από ένα στρώμα σκόνης ή ρεγόλιθου» δήλωσε ο Ντάντας.

«Οι αστροναύτες θα μπορούσαν να πάνε σε αυτές τις περιοχές απλώς με ένα κουβά και ένα φτυάρι και να πάρουν όλο το νερό που χρειάζονται» ανέφερε ο ερευνητής Σέιν Μερν του Σεληνιακού και Πλανητικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου της Αριζόνα.

Οι επιστήμονες γνώριζαν ήδη ότι ο ‘Αρης διαθέτει υπόγειο παγωμένο νερό, σχεδόν τελείως καθαρό. Όμως τα νέα στοιχεία δίνουν για πρώτη φορά μια τόσο λεπτομερή εικόνα των αποθεμάτων αυτών.

Οι πάγοι φαίνεται να έχουν σχηματισθεί σχετικά πρόσφατα, μάλλον μετά την πτώση χιονιού, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί κρατήρες στην επιφάνεια από πάνω τους. Επιπλέον, εμφανίζουν ορατές διαστρωματώσεις, κάτι που θα βοηθήσει στην κατανόηση των διαχρονικών μεταβολών του κλίματος στον «κόκκινο» πλανήτη.

Εκτιμάται ότι σχεδόν το ένα τρίτο της επιφάνειας του ‘Αρη διαθέτει πάγους λίγο κάτω από την επιφάνειά του.

Κι ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Είμαστε στην αρχή των θαυμαστών, του μεγαλείου  που θα  αντικρίσουν σε λίγα χρόνια, όσοι ζουν, από την  “κατάκτηση” του διαστήματος.

Μια από τις λύσεις του υπερπληθυσμού (η πιο σπουδαία είναι ο αυστηρός  έλεγχος των γεννήσεων), θα είναι η μετανάστευση, ο αποικισμός πληθυσμών σε άλλους πλανήτες με ίδιες ή όμοιες συνθήκες ζωής με το δικό μας.  Πολλά θα γίνουν στη Νέα Εποχή που ήδη ανέτειλε!

5. Βαρουφάκης: Ο Ντάισελμπλουμ έδωσε εύσημα στις μαριονέτες του αφεντικού του

 

Φωτογραφία: Eurokinissi

 

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης τα όσα υποστήριξε  ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στους Financial Times ότι Τσίπρας και Τσακαλώτος έκαναν ευκολότερη τη σχέση με τους Ευρωπαίους.

«Ο αποχωρών (μετά την “απόλυσή” του από τους Ολλανδούς) υπάλληλος του κ. Σόιμπλε έδωσε εύσημα στις μαζορέτες του αφεντικού του για το πραξικόπημα εναντίον της Ελληνικής Άνοιξης» σημειώνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών με ανάρτησή του στο twitter και συμπληρώνει: «Καλή σταδιοδρομία Γερούν στον ESM, υπό τον έτερο υπάλληλο Σόιμπλε.»

Αυτός ο άθλιος οικονομολόγος της  “δεκάρας”, δεν ειναι απλά ανόητος ως …Μπαρουφάκης, αλλά και αμετανόητος. ΄Αλλωστε, ο βλάκας, δεν είναι μόνο ανίκητος, είναι και θρασύς και αμετροεπής.

6. ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ
Μπουτάρης εκ… βαθέων: Χρησιμοποιώ φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση
Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν δίστασε να αποκαλύψει πως σήμερα έχει σύντροφο και πως σχεδόν πάντα χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση. Όπως ανέφερε, έχει κάνει βόλτα στα περισσότερα από αυτά τα «μαγαζιά» της περιοχής για να έχει προσωπική άποψη. Μπουτάρης εκ... βαθέων: Χρησιμοποιώ φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερσηνομίζει κανείς ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δεν μπορεί να μας εκπλήξει άλλο με τα λεγόμενά του και με τις αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, μάλλον έκανε λάθος.Ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε μια πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή «Ό,τι Thess».

Και ήταν ιδιαίτερη, διότι έγινε σε έναν οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη, με τον δήμαρχο να αποκαλύπτει πολλά για την σεξουαλική του ζωή.

Απανατωτές “σφαλιάρες” στους δήθεν, τους σοβαροφανείς, τους επίσημους  δίνει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Και τόσο συχνά τελευταία.

Να είσαι καλά…έφηβε Γιάννη Μπουτάρη. Και  ως “έφηβος”, εμείς πιστεύουμε πως σου είναι αχρείαστα τα σεξουαλικά βοήθήματα,΄Εχεις πλούσια φαντασία.  Και κάνει θαύματα.