΄Εκανε και η μύγα κwλο και έχ&σε τον κόσμο όλο!

Αν. Ξανθός: Μετά τις 25 Ιουνίου, η συζήτηση για την ηγεσία δεν είναι ταμπού

 

΄

΄Οχι μόνο είναι ταμπού ,κάθε συζήτηση τώρα ή αργότερα για αλλαγή ηγεσίας, αλλά και ΄Υβρις, ασέβεια. Βαθύ  χαρακίρι, αν το τολμήσετε.

Πότε θα καταλάβετε εκεί στην Κουμουνδούρου πως οι περισσότεροι από σας είστε βαρίδια;  Καλώς ή κακώς,  ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ  , ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.

Είμαστε σε Μπανανία.  Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων, επιλέγει γόνους, δυναστείες, ονόματα, σελέμπριτι.   Αυτό κι αν είναι, πλην των άλλων, το απόλυτο κατάντημα.  Και είναι  ένας βασικός λόγος που οι συνειδητοποιημένοι πολίτες επιλέγουν την ΑΠΟΧΗ, αντί να υιοθετούν μεθόδους και συμπεριφορές χαχόλων. Και μιλάμε πάντα για τη μισή Ελλάδα που απέχει από την κάλπη ή ψηφίζει άκυρο-λευκό.  Να καταλαβαίνουμε τί λέμε.

Οπότε, κύριε…Ξανθέ μας , ολίγη αυτογνωσία δε θα έβλαπτε .  Και αυτό  με τη σειρά του σημαίνει … κομμένη με το μαχαίρι κάθε συζήτηση  για αλλαγή  ηγεσίας. Και μετά τις 25 Ιούνη. Πολύ περισσότερο.

Η μοίρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυφασμένη με τον Αλέξη Τσίπρα.  ΄Οταν τελειώσει  αυτός., τελειώνετε κι  σεις άπαντες στην Κουμουνδούρου.  Λαθρεπιβάτες και μη.