ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ… ΑΝΤΙΦΑΣΚΩΝ (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ !)

 

Λιάτσος: «Με το που έπεσε το μαύρο ξέκοψα κάθε συζήτηση με αυτή την απαράδεκτη, εγκληματική πράξη να κλείσουν την ΕΡΤ»
Ο Αιμίλιος Λιάτσος βρέθηκε στην εκπομπή Μία στο star, που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για το κόψιμο της ΕΡΤ! Συγκεκριμένα είπε: «Με το που έπεσε το μαύρο ξέκοψα κάθε συζήτηση με αυτή την απαράδεκτη, ακατανόητη, εγκληματική πράξη να κλείσουν την ΕΡΤ. Είναι ένα “μαγαζί” που έχει πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα και παθογένειες ετών. Είναι πάντοτε εξαρτημένο το μαγαζί από την εκάστοτε κυβέρνηση στην ενημέρωση κι εκεί υπάρχει ζόρι. Στη δική μου θητεία είχα ετοιμάσει και το πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη, αλλά δεν προλάβαμε να το φέρουμε στον αέρα δυστυχώς. Ήταν μια φοβερά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική εμπειρία με πολλά εμπόδια».

Λέει  ο γνωστός εκπορνευόμενος στην πιάτσα   της βιομηχανίας παραπληροφόρησης, Αιμίλιος:

“Η ΕΡΤ είναι ένα “μαγαζί” που έχει πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα και παθογένειες ετών. Είναι πάντοτε εξαρτημένο το μαγαζί από την εκάστοτε κυβέρνηση στην ενημέρωση κι εκεί υπάρχει ζόρι” .

Την ίδια στιγμή λέει και το εξής  αφασικό:

 “Με το που έπεσε το μαύρο ξέκοψα κάθε συζήτηση με αυτή την απαράδεκτη, εγκληματική πράξη να κλείσουν την ΕΡΤ»!

Μα, αφού  η ΕΡΤ ήταν τόσο αισχρή, όπως λέει ο Αιμίλιος, γιατί ήταν έγκλημα, όπως πάλι λέει ο ίδιος, που την κλείσανε;

Τόσο ανήθικοι μιλάμε. Δεν έχουν τσίπα. Δεν τους νοιάζει αν ειναι αντιφατικοί ,ψεύτες, παράλογοι. Αρκεί να πουν κάτι και πάντα ΜΟΝΟ αυτό πο τους συμφέρει.΄Αθλια συντεχνία.