ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

“Στους Τσακαλώτο, Αχτσιόγλου, Φίλη, Βούτση, Σταθάκη, Σκουρλέτη προστίθεται κι ο Κούλογλου που έκανε άκρως υποτιμητικά σχόλια για τον Κασσελάκη. Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι τοποθετήσεις των Τζουμάκα, Βίτσα, Ξυδάκη, που αμφισβητούν ευθέως τον Κασσελάκη. Προσθέστε και τους Γεροτζιάφα, Στεφάνου που παραιτήθηκαν χθες και μπορεί κανείς εύκολα να δει ότι έχει ήδη δημιουργηθεί ο πόλος και δουλεύει ενόψει του συνεδρίου του Νοεμβρίου, το οποίο, η «ομπρέλα», οι 53 κι άλλοι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, θα προσπαθήσουν να το ελέγξουν”  ( .iefimerida.gr)

***

Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ  ΤΗΣ  ΑΞΙΑΚΗΣ  ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ  ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ

Τί θα μπορούσε ο Κυριάκος  Μητσοτάκης να  καταλογίσει άλλο και πλέον  εξωφρενικό ΄και ανήθικο       στο Στέφανο Κασσελάκη; Οι οπορτουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ τα είπαν όλα. Δεν άφησαν ύβρη  και συκοφαντία  για να  διεκδικήσει   την  αποκλειστικότητά τους  η Δεξιά . Μικρότητα, φθόνος,  αντισυντροφικότητα ,ανηθικότητα,  παλιανθρωπιά.

Δεν μπορείς ,αν έχεις  ίχνος  ιδεολογικής εντιμότητας,  να χαρακτηρίσεις αλλιώς τα μέλη της ομάδας  που κάνουν  ανίερο, εσωτερικό πόλεμο φθοράς   στο νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αντίπαλος του Κασσελάκη , αποδείχτηκε πως διαθέτει περισσότερο ήθος και δημοκρατική  ευαισθησία  από τους Κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει, αν  είναι στις προθέσεις του να στηρίξει   την πραγματική ενότητα, τη σύμπνοια  και την αξιοπρέπεια του κόμματος, να βγει εδώ και τώρα να καταδικάσει τους υπονομευτές αυτής, ακριβώς , της ενότητας που απαίτησε απ΄όλους  πρόσφατα   αλλά   και την έλλειψη δημοκρατικού και αριστερού ήθους από …συντρόφους και πρώην  συνεργάτες του σαν το Φίλη, την Αχτσιόγλου, τον Κούλογλου. Η σιωπή του, αν εξυπηρετεί κάποιους, είναι τους οπορτουνιστές και τις φανερές,  ανίερες προθέσεις τους   και μόνο.

Από την άλλη, η διαγραφή όλων των κατ΄ επάγγελμα επαναστατών  και  με τη δική του συμβολή, είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ  για να υπάρξει συνέχεια του κόμματος  που  ο ίδιος ανάστησε , αλλά  και αξιακή  απαίτηση της  Αριστεράς.   Αν σήμερα κιόλας δε ζητήσει από τον   Κασσελάκη  να  προχωρήσει στην εκδίωξη των επαγγελματιών της αριστεροφροσύνης  και   λαθρεπιβατών     στο σκάφος της Αριστεράς,  θα είναι ό ίδος υπεύθυνος.

Εδώ και τώρα , διαγραφή με σκληρή καταδίκη της   συμπεριφοράς τους, που θυμίζει Σταλίνες και , ελέω  αυτοαπονομής  οφικίων,   αριστερούς   Αλλιώς,  δε θα μπορέσει ούτε μέχρι το  συνέδριο να  φτάσει ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλέξη Τσίπρα,  έχεις το λόγο. Και τη μεγάλη   ευθύνη ,  ασφαλώς!