Αποστάτες της Νέας (πέτσινης) Αριστεράς. Και γραφικοί και προκλητικοί και ενδεείς φρενών!

Το Μόρφωμα της γραφικότητας του 2.45 % με τους  αποτυχημένους  καριερίστες  του,  ανακοινώνει:

“Ο κύριος Κασσελάκης φανερώνει τον εσωτερικό του κόσμο όταν κάνει λόγο για «μορφώματα». Έχει μετατρέψει ένα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ. Και υπό το βάρος της αποτυχίας του, αναζητεί τώρα τους επόμενους υπονομευτές. Αυτο το αντιλαμβάνονται κάθε μέρα οι αριστεροί πολίτες- εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Για να τελειώνουμε. Ο κύριος Κασσελάκης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του. Γιατί είναι η άλλη όψη του κυρίου Μητσοτάκη.ΥΓ: Αν θέλει ο κύριος Κασσελάκης να βρει ποιοι αποκαλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ «μαγαζί» ας τους  ναζητήσει στο περιβάλλον του. Όχι στη Νέα Αριστερά”.

 Στην παρέμβασή του ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφέρει:

“Κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους «πήρα το μαγαζί», όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή.

Οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν. Και μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας.

Αλλά όσο είμαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει”.

****

Τέτοιο  θράσος, μόνο   κατάπτυστοι Αποστάτες ,  όμοιας συμπεριφοράς  και τακτικής , παλιότερα με τον πατριάρχη της Αποστασίας Κων. Μητσοτάκη , δηλαδή , κάποιοι σαν το   Φίλη, τον  Ευκλείδη, το Χαρίτση,  τη … Σία -Ευτυχία και τους χαχόλους  ακόλουθους τους  , θα μπορούσαν να διαθέτουν.

Πληρωμένη η απάντηση Κασσελάκη.  Το λέγαμε κι εμείς εδώ χτες:  Ναι, σε συνεργασίες, αλλά όχι με όζοντα πτώματα, που η μόνη   προσφορά σε μας και τους εαυτούς τους , που  θα είχε αξία,  αν υπήρχε  ίχνος πέτσας,  θα ήταν να παραδώσουν στους νόμιμους δικαιούχους της Κουμουνδούρου,  όσοι έχουν τις κλεμμένες έδρες ,να βάλουν μια πέτρα στο λαιμό και να αφήσουν το  GPS να βρει τα πιο βαθιά νερά της Αττικής, για να φουντάρουν.

Λύτρωση για μας και για εκείνους!