ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

 Ντόρα Μπακογιάννη  στη Ροδόπη: Ψηφίστε ΝΔ γιατί …θα σας αλλάξουμε τα φώτα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε «αποστολή» στη Ροδόπη: «Ψηφίστε ΝΔ γιατί τα πράγματα θα είναι δύσκολα»

Η Βούλτεψη παρουσίασε τουρκικό δημοσίευμα ως θέση του ΣΥΡΙΖΑ!

 

Το τερμάτισε η Βούλτεψη: Παρουσίασε τουρκικό δημοσίευμα ως θέση του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Καλύτερη ευκαιρία να αναδείξει για άλλη μια φορά και με το δίκιο του  ο Σουλτάνος το ζήτημα της συμπεριφοράς της χώρας μας απέναντι στην μειονότητα της Θράκης που αυτοπροσδιορίζεται ως τούρκικη και που, εκτός των άλλων,  είναι καραμπινάτη παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης, αποτελούν οι τελευταίες εξελίξεις στο συγκριμένο ζήτημα.  Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε,  από την ώρα που η Ντόρα με μια μαφιόζικη κίνηση που θυμίζει Νονούς της νύχτας, πέταξε τον  κατάφωρο εκβιασμό  στους δυστυχείς εκλογείς που είχαν τη φαεινή ιδέα να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. ΄Η ψηφίζετε Μητσοτάκη ή σας κάνουμε τη ζωή κόλαση. Τι άλλο κάνουν, δηλαδή, διαφορετικό  οι συμμορίες που ελέγχουν μαγαζιά και πουλάνε προστασία  στους ιδιοκτήτες τους;

Να το θυμάστε. Σύντομα ο Ερντογάν  θα  κάνει σημαία κι αυτή τη  νέα,  εγκληματική  γκάφα,  ανάμεσα στα,  άλλα  του γόνου.  Ο χειρισμός του στα ελληνοτουρκικά είναι ο χειρότερος  από εποχής Μικρασιατικής Καταστροφής.

Κάνει   ό,τι  επικίνδυνο και παλαβό   για να δικαιολογεί τις σπατάλες  και τις   μίζες των εξοπλιστικών και  να εξοργίζει τους απέναντι. Και ο…θεός της Ελλάδας να  βάλει το χέρι του να  μη ζηλώσει ο Σουλτάνος  την αρπακτικότητα  του Τσάρου. Τώρα πια ο Ερντογάν  και μετά το  τελευταίο έγκλημα της προσπάθειας για  χειραγώγηση και πολιτικά της μειονότητας,  έχει στα χέρια του και  το καταλυτικό  επιχείρημα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

΄Οχι μόνο τα δικαιώματα των  ομοεθνών μου  δε γίνονται σεβαστά (π.χ εκλογή   Μουφτή, όπως ορίζουν οι όροι  της  συνθήκης της Λοζάνης),θα υποστηρίζει,  αλλά τους εκβιάζουν ακόμα και στο αυτονόητο  δικαίωμα  της έκφρασης της  εκλογικής του πρόθεσης  Καλύτερο επιχείρημα  δε θα μπορούσε ο Μητσοτάκης να του προσφέρει στο πιάτο.

Δε θα τη σκαπουλάρει  εύκολα ο γιος του Αποστάτη. Αν η Οθωμανικομανία του Σουλτάνου απέναντι δε χαλιναγωγηθεί και φτάσει το πράγμα  στα άκρα, το «Γουδί» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ,δε το  γλιτώσει ο Κούλης τους .Κι αυτή η Δίκη,  σε αντίθεση με “των εξ”,   θα είναι μια δίκαιη κατάληξη της αφροσύνης του διεφθαρμένου μέλους  της φαμίλιας  που.  όπως και ο πατέρας του, έβαλε  την αρπακτικότητα και την άρρωστη  εμμονή   στην κλοπή και την απάτη   πάνω από το συμφέρον και την ασφάλεια της χώρας.