Δημοσκοπήσεις στην Αυστρία και στη χώρα -Μπανανία του Ντογιάκου και της Αδειλίνη.

1. Θωμάς Γεράκης:  “Εγώ θα σας έλεγα από ένα εύρος 30 έως 35%” (σ.σ η νίκη Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές)

iefimerida.gr

Θ. Γεράκης (Marc) για ευρωεκλογές: Εφικτός και ρεαλιστικός ο στόχος του 33% για τη ΝΔ

2. Πόσο μέσα έπεσαν αυτήν τη φορά οι δημοσκοπήσεις

εφυσν

(Ζαφειρόπουλος)

evroekloges ekloges kalpi

΄Ατιμη φάρα, ως αδίστακτη και θύουσα στο Μαμωνά,  αυτή η  συντεχνία των Γκέμπελς. Αμφότερα, πλην των άλλων, σημαίνουν  παντελή έλλειψη αυτογνωσίας και ασφαλώς το λογικό -ηθικό  ζητούμενο μια τέτοιας αρετής,  η παρεπόμενη  συγγνώμη, η μεταμέλεια ,η αναγνώριση  των  λαθών και  των  ημαρτημένων.

Αυτό έλειπε!  «Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι» από το   Γκεμπελιστάν.    Ζητούν  και τα ρέστα ή, στην καλύτερη περίπτωση,  σαν τη γάτα, αφήνουν τα  βρώμικα περιττώματά τους και κάνουν τάχα πως σκάβουν για να τα σκεπάσουν.  Και παριστάνουν  πως δε νιώθουν τη μπόχα να τους σπάζει τη μύτη. Μας   συμβουλεύουν κιόλας ,  να κάνουμε το ίδιο.

Δείτε άλλη μια φορά , τώρα που φτάσαμε στο «ταμείο»  της Κυριακής το βράδυ ,  τις επιδόσεις   στο ψεύδος και την πρόκληση,  δύο   εκπροσώπων  του φαύλου αυτού και εγκληματικού  συρφετού της βιομηχανίας παραπληροφόρησης  , που «πάει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι».   Την iefimerida.gr και  efsyn:

Η πρώτη, χρόνια τώρα κάνει χρωματιστά πρωτοσέλιδα  ό,τι πέτσινο  και όποια τερατουργία  του έρθει του Γεράκη  στο κεφάλι και  τα  παρουσιάζει τάχα ως αποτελέσματα δημοσκόπησης. Ο τύπος,  έδινε κάποιες στιγμές, κατά καιρούς, κάτι τρελά νούμερα, ως ποσοστά των  αφεντικών.    Απαξιώ να τα ψάξω  για να τα παραθέσω.

Η δεύτερη ,εκτός των άλλων και ως πεμπτοφαλαγίτικη φυλλάδα, των γνωστών «Παππάδων» -«Ψαρράδων» (προσοχή με δύο… πι και  ρο προς  αποφυγή παρεξηγήσεων), αναδημοσίευε αχόρταγα,  επίσης επί συναπτά  χρόνια  πρωτοσέλιδα,  όλες αυτές τις χυσοπληρωμένες του καθεστώτος Μητσοτάκη     …δημοσκοπικές έρευνες (διάβαζε  παρλαπίπες ) της άλλης  εγκληματικής συντεχνίας-βιομηχανίας    που δε διστάζουν να αυτοαναγορεύονται- αυτοαποκαλούνται “εταιρίες δημοσκοπήσεων “(Θου, Κύριε!)

«Επιβεβαιώθηκαν», γράφει ο Ζαφειρόπουλος , «στη μεγάλη εικόνα οι δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος, ως προς την αναμενόμενη πρόβλεψη κατάταξης των κομμάτων, αλλά όχι τόσο στα τελικά ποσοστά και στους μέσους όρους των διαφορών που έδιναν στα πρώτα κόμματα, στοιχείο που καθορίζει τα πολιτικά συμπεράσματα και τα γεγονότα της επόμενης μέρας».

Μάλιστα! Είδατε κι αυτός  ο τυπάκος; Ψέκασε,  σκούπισε,  τελείωσε!  «Ούτε γάτα ούτε ζημιά».  Φτάνει που οι «Γεράκηδες» κατάφεραν το αυτονόητο. Τη πρόβλεψη  της σειράς  κατάταξης των  κομμάτων.  Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.  Κι αυτό ήταν…κατόρθωμα!   Αν και για καιρό ,έδιναν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο στη σειρά με μονοψήφιο ποσοστό!

Το γεγονός πως ,όπως πάντα ,ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΕΞΩ,  αφού τα αποτελέσματα της Κυριακής τους διέψευσαν πασιφανώς και πανηγυρικώς,  οι «Ζαφειρόπουλοι» κατάπιαν, μαζί με τους ΠαναγοπουλοΦαναροΓεράκηδες  τη γλώσσα  και την πένα τους.  Και συνεχίζουν προκλητικά και ανενόχλητα κι αυτή την ώρα , να ασελγούν στην έννοια της πληροφορίας, να προπαγανδίζουν ασύστολα, όπως πάντα, να κερδοσκοπούν ,να βιάζουν την απλή λογική, να…απειλούν όσους έχουν πέτσα και σύνεση.

Το βράδυ της Κυριακής ,μετά την επιβεβαιωμένη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων,   “Γεράκηδες” και συνεργάτες τους από το γκεμπελιταριό , θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί για συνταγματικά εγκλήματα  «εσχάτης προδοσίας»  που διαπράττουν επί χρόνια, ατιμωρητί.   ΄Όπως θα γινόταν  σε κάθε  χώρα ,έστω και με στοιχειώδη  σεβασμό στο Σύνταγμά της.

Τί λέμε τώρα: Λες και η Ελλάδα-Μπανανία του Ντογιάκου και της Αδειλίνη   είναι…Αυστρία.  (Εδώ, επιτρέπεται,  γελάστε με την ψυχή σας!).