ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΠΟΥΤΙΝ. ΟΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΣΤΗ ΛΟΤΑΡΙΑ

1. “Λέγεται Ντμίτρι Κοβάλεφ. «Ο νεαρός άνδρας με τον οποίο ο Πούτιν είχε μακρά και εγκάρδια συνομιλία στην Κόκκινη Πλατείας», διάδοχος του Πούτιν;

Οι  δύο άνδρες γνωρίστηκαν στο χόκεϊ, άθλημα που αγαπάνε και οι δύο.

 

putin-cal-11

O συνομιλητής του Πούτιν κατονομάστηκε ως «Ντμίτρι Κοβάλεφ»

“Τον διάδοχό μου θα τον επιλέξει ο λαός μέσω εκλογών», είχε πει το 2017.

****

Εδώ γελάνε φυσικά, αν δεν ήταν  κουβέντες για οργή και κατάρα.  Με 60 ίσως και 70% ΑΠΟΧΗ με το μαφιόζικο  εκλογικό  σώμα να ψηφίζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,  ο  τρελαμένος  Πούτιν  θεωρεί τον εαυτό του Πρόεδρο και όχι Δικτάτορα-Νονό!

Φυσικά, τον αναγνωρίζει  επίσης ως πρόεδρο ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  που έχει βολευτεί στην ευκολία  πως  η  «κάλπη» μπορεί να εξιλεώνει  όλων των ειδών τα εγκλήματα που διαπράττουν οι εξουσίες. Να αποκαλείς, ας πούμε, εγκλήματα πολέμου τα θύματα από τον άμαχο πληθυσμό, αλλά όχι και το σκοτωμένο αμούστακο έφηβο ακόμα,  που το έντυσαν φαντάρο του έδωσαν ένα καλάσνικοφ στα χέρι και τον  διέταξαν να ρίχνει στον απέναντι του, επίσης ένστολο παλικαράκι.  Και όποιος φάει τον άλλο.

Δεν υπάρχει χειρότερο πολίτευμα από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΄Οχι επειδή, όπως έλεγε η πονηρή αλεπού ο Τσόρτσιλ, υπάρχουν και άλλα χειρότερα,  αλλά  γιατί  με αλχημείες  κάθε είδους, με εξαγορές, ατιμίες, προπαγάνδα μπορείς από Ρώσος «Κορλεόνε» να γίνεις Ρώσος πρόεδρος.

Τώρα, λέει, ετοιμάζει ως  Διάδοχο ένα τύπο τάλε κουάλε με τον ίδιο.  Μεγαλωμένος ο…Ντιμίτρι  στα γυμναστήρια και στα βάρη,  με μοναδική έγνοια του    τα μούσκλια και τους κοιλιακούς. Και φυσικά, όπως και το αφεντικό του,  φαλλοκράτης, ομοφοβικός, ρατσιστής .

Τί σας περιμένει, δύστυχα,  σημερινά παιδιά, λίγα χρόνια μετά!  Με έναν   Κοβάλεφ στο θρόνο του Πούτιν!  Τότε που δε θα γίνει  μόνο της…Ουκρανίας.  Ούτε καν θα προφτάσετε να αντικρύσετε από  το παραθύρι  σας   το σύννεφο – μανιτάρι που θα ξερνάει θάνατο και καταστροφή .

Να ξέρετε από τώρα τους  δολοφόνους σας.  Δεν  είναι  μόνο οι Πούτιν και οι Κοβάλεφ.  Είναι  επίσης όσοι ανεγκέφαλοι  θέλουν θύτες και θύματα στην ίδια πλευρά.  Όσοι  δεν εννοούν  από κρετινισμό , τύφλα ή και από… ρούβλι μπουκωμένοι ,  να καταλάβουν πως τα όπλα του ΝΑΤΟ και τα πυρηνικά του Τσάρου δεν είναι ακριβώς οι ίδιες παρτίδες θανάτου. Ούτε οι Αμερικανοί φονιάδες των λαών και ο εθνικιστής Ρώσος,  ο πατριωταράς  που εγκληματεί για την ιστορική και ένδοξη πατρίδα του.

Ακόμα είστε παιδιά. Θα καταλάβετε τη διαφορές  τότε, που εμείς θα έχουμε φύγει πια.  Και πέρα από τυχεροί που δε θα ζήσουμε το δικό σας Αρμαγεδώνα και  με τη συνείδησή μας αναπαυμένη πως δεν σας σκοτώσαμε εμείς. ΄Οσοι σήμερα βγαίνουμε ευθαρσώς και διατρανώνουμε το σύνθημα  «Ρώσοι μαφιόζοι,  φονιάδες  των παιδιών ».

Προφτάστε, όσο ακόμα  είναι στο χέρι σας. Αφαιρέστε με κάθε μέσο  τις    εξουσίες    από ….εκλεγμένους δημοκρατικά  Τσάρους και Διαδόχους.  Μόλις και προλαβαίνετε.

2. Η Ρωσία δεν σκοπεύει να κλείσει την πρεσβεία της στη Βαρσοβία μετά το περιστατικό με τον Ρώσο πρεσβευτή<

Η στιγμή της επίθεσης με μπογιές στον Ρώσο πρεσβευτή στην Πολωνία κατά τον εορτασμό της λήξης του Β' ΠΠ στις 9 Μαΐου/ Φωτογραφία

“Ανοιχτή θα παραμείνει η πρεσβεία της στην Πολωνία, δήλωσε η Ρωσία.

Η Ρωσία δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει την πρεσβεία της στη Βαρσοβία, δήλωσαν εκπρόσωποι της πρεσβείας στο πρακτορείο Reuters, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε προχθές Δευτέρα, όταν άτομα που διαδήλωναν κατά του πολέμου στην Ουκρανία περιέλουσαν με κόκκινο σιρόπι τον Ρώσο πρεσβευτή στην Πολωνία ενώ πήγαινε να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των σοβιετικών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”.

***

Η Βαρσοβία έδειξε το δρόμο. Γιατί όχι οι άλλοι; Πώς επιτρέπουμε να κυκλοφορούν  ¨»Πουτινοειδή”   στους δρόμους σαν τους Ρώσους εγκληματίες  διπλωμάτες,  χωρίς τουλάχιστον ένα κουβά μπογιά στη μούρη;

Από τους Ρουβίκωνες μη  περιμένετε. Τούτοι τα τσεκούρια τα έχουν για να κατεβάζουν τζαμαρίες στην Ουκρανική πρεσβεία.    “Δεν δαγκώνεις χέρι που σε ταϊζει”.  Πασίγνωστο.

_______________________________________________________

 

                                   ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

  1. “Θεσσαλονίκη: Πήραν σηκωτή γυναίκα που φώναζε στον Τσίπρα «Προδότη, η Μακεδονία είναι ελληνική»

Άνδρες της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα απομακρύνουν γυναίκα

Ομιλία Σαμαρά: Το δόγμα «νόμος και τάξη» έγινε… προσευχή στον Παΐσιο! (Video)

Σαμαρας: «Μας εξοργίζουν τα αποτρόπαια εγκλήματα που κατακλύζουν κάθε μέρα την επικαιρότητα στην τηλεόραση… η ωμή βία, ο κυνισμός… αλλά μας εγκαρδιώνει ότι εκατομμύρια Έλληνες παρακολουθούν στην ίδια τηλεόραση τη ζωή του Αγίου Παϊσίου».

Μητσοτάκης: “Ευχαριστούμε τον Τσίπρα, μας θύμισε τη χειρότερη κυβέρνηση -Έκλαιγαν οι συνταξιούχοι το 2015 έξω από τα ΑΤΜ

****

Αυτή τη χώρα θέλουν.  Μια Ελλάδα, κατάπτυστη, εξευτελισμένη ,διεφθαρμένη και σερνάμενη.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ, ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ , ΤΟΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ.   ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ   ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥΣ . ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ.

ΟΜΩΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ,   ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΪΜΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ . ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΧΑΧΟΛΟΥ.  ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΠΟΪ  ΟΙ  ΝΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ.

2. Μαραντζίδης στο iefimerida: Η ακρίβεια απειλεί την κυβέρνηση, αλλά δεν ανατρέπει τις ισορροπίες -Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει έδαφος

Νίκος Μαραντζίδης

Στη γνωστή γραμμή της  βιομηχανίας  των πέτσινων  δημοσκοπήσεων , που ακόμα και εν μέσω χαλασμού,  δίνουν τον Κούλη τους… 100αρη. Αλλά  με επιστημικοφανή  κουκούλα  τούτος.

Ο γνωστός σφογγοκωλάριος της Δεξιάς.  Πανεπιστημιακός τάχα. Με τον τρόπο που όλοι ξέρουν πια πώς πιάνει καρέκλα κανείς στα ΑΕΙ. Μοναδικό προσόν να  έχεις μέση ευλύγιστη, κοινώς οσφυοκάμπτη   για   τα αφεντικά που  σου  ευνούχισαν  την πέτσα και σε άφησαν γυμνό κακι τετραχηλισμένο

΄Ελα, όμως, που πάντα η ζωή  βγάζει τις μάσκες.    Και μένει  στη θέα και το φως  το αποκρουστικό  τους μούτρο.

Βέβαια, σιγά που κωλώνουν. Τους φτύνεις και λένε βρέχει .Την έχουμε δει τη σκηνή, όταν  πάλι έλεγαν τα ίδια. Και τα βραδυα των εκλογών , βλέπουν  τον ουρανό  σφοντύλι.

3. Θεσσαλονίκη -Θάνατος 7χρονου: Υποψίες ότι κατέληξε από τη νόσο των λεγεωνάριων

Η απάντηση σε μια φωτό: Ο λόγος που ο Θανάσης Κατερινόπουλος δεν εμφανίστηκε στο «Φως στο Τούνελ» με την υπόθεση της Πάτρας - Dailymedia & News

Μπα, η μάνα του το σκότωσε. Πίσω έχουμε πάλι ένα…δράμα απιστίας. Μια νέα Μήδεια εκδικείται. Αν αμφιβάλετε, ρωστήστε  τη Νικολούλη και την παρέα της.  ΄Η τους αμοδιψείς τρομοκράτες   των δελτίων ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΑ(*).   Εκείνοι ξέρουν.

4. Καιρός: Έρχεται ο πρώτος μίνι «καύσωνας» -Πού και πότε θα έχει 30άρια

Ερχεται μίνι καύσωνας

΄Αντε πάλι η φυλλάδα  με τους Καλλιάνους της. Ακόμα δε ζεστάθηκε το κοκαλάκι μας από το χειμώνα, που τουλάχιστον στην ορεινή Ελλάδα, ως τώρα  καλά κρατεί, και  αρχίσανε την  τρομολαγνία με τους καύσωνες  και τα …ακραία φυσικά φαινόμενα. Κι “όπως βαρούν, χορεύουν”  τα μαϊμουδάκια που τους πιστεύουν. Για να βγουν έξω, θα πρέπει να τους δώσει την άδεια  ο Αρναούτογλου.

5. Αυτά τα ζώδια θα έχουν μια δύσκολη χρονιά

Το 2022 δεν θα είναι ευχάριστο.

Η Άση Μπήλιου συγκινημένη στον αποχαιρετισμό της: "Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα" | Zappit

***

Σαν  κάποιοι άλλοι, επίσης, υψηλής παιδείας και στοχασμού   ζωδιοταλαίπωροι    τούτοι ,  που,  αν η Μπήλιου δεν τους πει ποια μέρα είναι ανοιχτή η τύχη τους να συναντήσουν τον πρίγκιπα  στο άλογο καβάλα,  ή έστω να αφήσουν να σκάσει στο χειλάκι τους  χαμόγελο, δεν κάνουν βήμα έξω από το λαγούμι που τους φυλάκισε η αστρολογία της απάτης και του τσαρλατανισμού.

Τον τρομοκρατημένο  άνθρωπο τον έχεις όμηρο. Τον κάνεις ό,τι γουστάρεις. Και ακόμα χειρότερα Πάσχει από το σύνδρομνο της Στοκχόλμης . Ο βασανιστής , είναι ο   σωτήρας του.   Χρόνια η πάθηση, αδύνατη η θεραπεία.

6. Eurovision 2022: Προκλητική η Αλβανίδα -Σχημάτισε τον εθνικιστικό αετό με τα χέρια

Eurovision 2022: Προκλητική η Αλβανίδα, σχημάτισε τον εθνικιστικό αετό

***

Ανεγκέφαλος θεσμός ,λούμπεν και σούργελα  οι   συμμετέχοντες και με λοβοτομή ανοιχτή  οι θεώμενοι  και ακροώμενοι .

Δεν είναι απλά σκουπίδι ,όπως σπεύδουν πολλοί να χαρακτηρίσουν  ένα τσίρκο εθνικσιμού ,πατριωτικής τύφλας, αλλά και σεξισμού. Είναι πολλά μαζί.  Ζωοπανήγυρις υποκολτούρας και ξεφτίλας.

_________________________________________________

(*) Οι ειδήσεις και ο εθισμός στα επουσιώδη

 

Aκουσα συμπτωματικά το χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, περιμένοντας να πληροφορηθώ για το τι συμβαίνει στην επικράτεια, την ακρίβεια, τον πόλεμο και ό,τι έχει σχέση με την αγωνία των Ελλήνων για την επόμενη μέρα. Ηταν σχεδόν απίστευτο αλλά, όσο άκουσα, πάνω από μισή ώρα σίγουρα, αφορούσε εγκλήματα «που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο» καταπώς αρέσκονται να λένε οι καλοί παρουσιαστές. Είναι αλήθεια ότι μερικά εξ αυτών [βιασμοί ανηλίκων, γυναικοκτονίες, παιδοκτονίες απαιτούν μια εκ των άνω διερεύνηση]. Να ήσαν όμως μόνο αυτά πάει στο καλό -λες, έτσι είναι η κοινωνία μας [μικρό κομμάτι της κοινωνίας μας]. Οχι. Υπήρχαν ανταποκριτές παντού όπου συνέβησαν οι απεχθείς πράξεις, γίνονταν συνδέσεις και «ρεπορτάζ» με θείους, αδέλφια, κουμπάρους, ξαδέλφια, περιοίκους, άσχετους, έναν δικηγόρο-μαϊντανό κι άλλους δικηγόρους με πόζα μάλιστα, λεκτική και σωματική, που δεν είχαν βέβαια να προσθέσουν κάτι διαφωτιστικό όλοι αυτοί ή κάπως κατατοπιστικό, αλλά μιλούσαν με άνεση στο μικρόφωνο [και δεν κρυβόταν κάποια ανύψωση, ένα ψήλωμα της ύπαρξής τους].

Ετσι είναι τα ενημερωτικά τηλεοπτικά κανάλια φαίνεται -ή θα μας ζαλίζουν με μόνο ένα θέμα από την αρχή ώς το τέλος των ειδήσεων ή θα μας βομβαρδίζουν με ευτελείς ειδήσεις. Η ευτέλεια δεν αφορά τις ίδιες τις ειδήσεις αλλά τη χρήση που τους γίνεται από τους παρουσιαστές, αφού οι τελευταίοι εξαντλούν κάθε ανθυπολεπτομέρεια, ανούσια, βαρετή -ξεχειλώνουν την είδηση αφαιρώντας της τελικά τον πυρήνα αλλά και το νόημα, με τόσες συνδέσεις και ανταποκρίσεις και ανοησίες που ακούγονται στον αέρα. Εάν δεν το έχουν [το έχουν] υποψιαστεί οι παρουσιαστές, αυτό λέγεται μικρή έστω, ακόμα και λανθάνουσα, πάντως πλύση εγκεφάλου [εθισμός στα επουσιώδη, στον φόβο που σπέρνεται, αποφυγή των κυβερνητικών ανοσιουργημάτων και λοιπά].

Θα πει κανείς ότι το φαινόμενο δεν είναι τωρινό και ότι αυτή η συμπεριφορά των καναλιών έχει παγιωθεί εδώ και μερικές δεκαετίες -χάθηκε όμως το μέτρο με την επικράτηση του λάιφ στάιλ και την εκούσια μετατροπή των δημοσιογράφων παρουσιαστών και εκπομπαρχών -όχι των άλλων των ρεπορτάζ, που τους έχουν στην πρίζα από το πρωί ώς το βράδυ με ισχνές αμοιβές εν αντιθέσει με τις παχυλές των πρώτων- σε τελάληδες του κυβερνητικού έργου, σε πρόθυμους προπαγανδιστές του φιλελευθερισμού και της εξουσίας γενικά. Οι θεατές-ακροατές, όμως, έχουν κάποιες απαιτήσεις από κορυφαίους δημοσιογράφους, από τους λίγους, που εξακολουθούν να είναι σοβαροί και διαβασμένοι [ενίοτε και κριτικοί], ανεξαρτήτως εάν συμφωνείς με τις ιδεολογικές τους τοποθετήσεις [δικαίωμά τους και γούστο τους και καπέλο τους]. Και οι λίγοι αυτοί είναι βέβαιο ότι γνωρίζουν τον υποβιβασμό της ουσίας της δημοσιογραφίας, είναι όμως, ίσως, αυτό το τίμημα για να μη χαθούν από το γυαλί, που τους προσδίδει αίγλη, δύναμη [αναγνωρισιμότητα και ό,τι αυτό συνεπάγεται].

Δεν αλλάζει ασφαλώς αυτή η «νοοτροπία», αυτή η «φιλοσοφία» των καναλιών αφού, έτσι κι αλλιώς, δεν παρατηρείται κάποια κοινωνική αντίδραση στον ξεπεσμό της επικοινωνίας -άσε που αυτοί οι παρουσιαστές θεωρούν ότι είναι άμεμπτοι και άτεγκτοι [και λοιπά].