ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 1.   ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (από 20/4/2015)

Για τη δεινή πολιτική, κοινωνική και οικονομική  εξαθλίωση  στην οποία έχει περιέλθη η χώρα,  ευθύνεται  αποκλειστικά η κυβέρνηση των εθνικιστών.   

Πρέπει μια μέρα να δικαστούν όλα τα πρωτοκλασάτα μέλη  της  συμμορίας των    κομματικών  μορφωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ   για  το μεγάλο αυτό  έγκλημα και από ελληνικό δικαστήριο  και από το ευρωπαϊκό.

 Για να θυμούνται  οι γενιές των Ελλήνων  τους ενόχους του μεγάλου εγκλήματος  της ταπείνωσης και της εξαθλίωσης της χώρας , τις συνέπειες του οποίου και για   για πολλές δεκαετίες θα υποστούν κι εκείνες .       

_____________________________________________________________________

        2. ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ 30/4/2015

H  κοινοβουλευτική Δημοκρατία «εξεμέτρησε το ζην». Πρέπει να  αναζητήσουμε άλλους τρόπους εκλογής «αρχόντων»  και ανάθεσης σε ανθρώπους ή  «μηχανές» της διακυβέρνησης των κοινωνιών.

Υ.Γ 2.200.000  πελάτες του κομματικού μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν με την ψήφο τους την πολιτική, κοινωνική και οικονομική καταδίκη της χώρας. Το  σύνολο των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών ανέρχεται σχεδόν σε  10.000.000!  Τέτοιου είδους εκλογές θα μπορούσαν ποτέ να  θεωρηθούν και να είναι ηθικές και  δημοκρατικές; (΄Ο,τι είναι «νόμιμο» δεν είναι απαραίτητα και ηθικό).

_________________________________________________________________________

 1.  Η ΦΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ!
 2.ΑΝ.ΕΛ ΄Η “ΝΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ”  ΠΑΝΕ ΓΙΑ…ΚΡΕΜΑΣΜΑ!

______________________________________________________________________

Σοκ: Ο πατέρας της μικρής Αννυς τεμάχισε και έβρασε το παιδί σε κατσαρόλα

Σοκ: Ο πατέρας της μικρής Αννυς τεμάχισε και έβρασε το παιδί σε κατσαρόλα
 

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της μικρής Αννυς από τον ίδιο της τον πατέρα.  

Ο 27χρονος πατέρας της άτυχης μικρής όχι μόνο ομολόγησε το φόνο αλλά αποκάλυψε και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές πηγές λένε ότι το «πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ», καθώς ο πα-«τέρας» το τεμάχισε, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Μεγάλο ερώτημα είναι τώρα το εάν και κατά πόσο γνώριζε τα όσα έγιναν η μητέρα της μικρής που εμφανιζόταν καθημερινά στα κανάλια με μια φωτογραφία της και την αναζητούσε. 

 

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΕΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ!

____________________________________________________________

2. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΗΛΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!

Με θηλιές περασμένες στο λαιμό τους μπήκαν μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου… κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μέλη της παράταξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεσσαλονίκης.

Η κίνηση αυτή αποτελεί διαμαρτυρία για τη δήλωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη πριν από μερικές μέρες «και κρεμασμένο να τον δω τον χοντρό, δε θα κόψω το σχοινί».

Προκλήθηκε ένταση ενώ ο δήμαρχος φέρεται να δήλωσε πως «παραφέρθηκα λίγο με αυτή τη δήλωσή μου αλλά δεν το παίρνω πίσω». Μάλιστα για λίγη ώρα διακόπηκε και η συνεδρίαση.

thilies_dimotiko1.jpg

thilies_dimotiko2.jpg

Εμείς δεν περνάμε θηλιές σε λαιμούς. Αυτοί, όμως,  οι “Ναζί με ή χωρίς στολή” είναι ικανοί να το κάνουν. Στις δικές μας κοινωνίες των πολιτών δικάζουμε τους ενόχους. Δεν τους σκοτώνουμε και μάλιστα βασανιστικά. Και οι ΑΝ.ΕΛ με τον αρχηγό τους Πάνο Καμμένο είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και ο ίδιος (αισχρά διαπλεκόμενος με το δικτάτορα Πούτιν, αλλά και  εθνικιστής- “Ναζί χωρίς στολή”)   θα δικαστεί μια μέρα γι΄αυτό το έγκλημα.

Πάντως, οι πολύ… ευαίσθητοι οπαδοί του…χοντρού που διαμαρτύρονται με τον άκομψο αυτό τρόπο, ας περάσουν τη θηλιά στο λαιμό τους  και ας πνιγούν μόνοι τους (μεταφορικά)  για το κακό που έκαναν στον τόπο. Αλλά,δεν έχουν “πέτσα”. Ποιος την έχασε να τη βρουν Ναζί;