ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

 

           ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ     

ΗΠΕ (ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ) -ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

 ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΕ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

 ____________________________________________________________________

____________________________________________________________________

1.«ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»

Σουλτς: Ο Τσίπρας φέρει ευθύνες απέναντι στους Ελληνες

Διεξόδους από την κρίση κάλεσε να δείξει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Σουλτς: Ο Τσίπρας φέρει ευθύνες απέναντι στους Ελληνες

«Ο Αλέξης Τσίπρας φέρει την ευθύνη πρωτίστως απέναντι στον ελληνικό λαό. Αυτό δεν πρέπει να το λησμονήσει κατά την Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών» δήλωσε ο Σουλτς στην εφημερίδα Rheinische Post.

Αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις ο Σούλτς είπε πως «έως τώρα οι εξαγγελίες της Αθήνας -και υπάρχουν εκτεταμένες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης- δεν ήταν οι ενδεδειγμένες. Οι δικές μας προτάσεις αντίθετα βρίσκονται στο τραπέζι και είναι πραγματικά εκτεταμένες».

Εμείς γνωρίζουμε πως η  φασιστο-“αριστερή” κυβέρνηση (ολόκληρη, όχι μόνο ο Τσίπρας) έχουν ευθύνη απέναντι συο λαό και έχουν διαπράξει έγκλημα “εσχάτης προδοσίας”. Γι΄αυτό και θα τιμωρηθούν σκληρά (ποινικά), όταν έρθει η  “Άνοιξη” στη Ελλάδα. Αν δε συμβεί αυτό, θα επαναλαλαμβάνονται  τα  δράματα στην ιστορία της χώρας ,εσαεί.

 

 

2. «ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»
FAZ: Η κυβέρνηση Τσίπρα έβγαλε την Ελλάδα από το δρόμο της ανάπτυξης
FAZ: Η κυβέρνηση Τσίπρα έβγαλε την Ελλάδα από το δρόμο της ανάπτυξης
 

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα ασκεί σήμερα σε άρθρο της η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Ο αρθρογράφος δεν συμμερίζεται τις απόψεις της ελληνικής κυβέρνησης περί καταστροφής ευκαιριών για το έθνος σε ό,τι αφορά τις προτάσεις των δανειστών και πιστεύει ότι αυτές αποσκοπούν στο ακριβώς αντίθετο, δηλαδή στην πορεία της Ελλάδας στο δρόμο της ανάπτυξης. «Σε αυτόν τον δρόμο φαινόταν ότι βρισκόταν ήδη η χώρα», γράφει χαρακτηριστικά, «μέχρι που ήρθαν Τσίπρας και Σια, ζητώντας βοήθεια και αρνούμενοι τους όρους για την παροχή της. Το μότο τους: Δικό μας είναι το πρόβλημα; Δικό τους είναι! Είναι λυπηρό», αναφέρει ο δημοσιογράφος. «Δείχνει θρασύτητα το γεγονός ότι η Αθήνα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την επιθυμία των εταίρων να συγκρατήσουν τη νομισματική ένωση και να μην αφήσουν τα πράγματα να οδηγηθούν σε Grexit». Ο σχολιαστής κλείνει το άρθρο του με την εξής παρατήρηση: «Στην Ευρώπη όλοι έχουν ευθύνη, κάποιοι επωμίζονται μεγαλύτερο φορτίο. Κρίμα που η κυβέρνηση Τσίπρα δεν θέλει να είναι μέρος αυτής της κοινότητας ευθύνης και το μόνο που κάνει είναι να την χλευάζει».

Θα τιμωρηθεί γι΄αυτό και ο Τσίπρας και σύσσωμη η φασιστο-“αριστερή” κυβέρνηση, όταν  επιστρέψει  η ομαλότητα στη χώρα. Είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.

_______________________________________________________________

 1. ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΕΙ Η  ΚΥΠΡΟΣ  ΑΠΟ ΤΟΣ…  “ΜΑΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ”.

2. ΘΑΥΜΑ!   ΟΛΗ  Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ …ΦΑΣΙΣΤΟ-“ΑΡΙΣΤΕΡΑ”!

3.  ΑΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ   ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

 

4. ΒΛΙΤΑ , ΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ.

 

5. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ   ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

___________________________________________________________________

 

1. ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστασιάδης: Να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο με τις μητέρες πατρίδες

Αναστασιάδης: Να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο με τις μητέρες πατρίδες
 

Με τις «μητέρες πατρίδες» (σ.σ. την Ελλάδα και την Τουρκία) τα έβαλε χθες ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, επισημαίνοντας τον αρνητικό ρόλο που διαδραμάτισαν στην Κύπρο και διαμηνύοντας ότι είναι η ώρα για αποκοπή του ομφάλιου λώρου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει σεβασμός στην εθνική καταγωγή.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, όπως σημειώνει ο ιστότοπος philenews.cy, χθες, μίλησε για το Κυπριακό στέλνοντας πολλά μηνύματα ως προς τις στοχεύσεις του ιδίου στις διαπραγματεύσεις αλλά και την κατεύθυνση που θα πρέπει να κοιτάξουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, τονίζοντας ότι λαμβάνει υπόψη και δεν παραγνωρίζει τις ανησυχίες των Τουρκοκυπρίων.

Ιδιαίτερη αίσθηση, όμως, προκάλεσαν οι αναφορές του Προέδρου Αναστασιάδη σ’ ό,τι αφορά τον ρόλο των «μητέρων πατρίδων» -Ελλάδα και Τουρκία- στην Κύπρο, κυρίως στο παρελθόν. Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν από όλους και «που οδήγησαν στην περιφρόνηση του ενός έναντι του άλλου», επισημαίνοντας την ίδια ώρα ότι «χείριστο ρόλο διαδραμάτισαν σε ένα περιορισμένο βαθμό αρχικά οι “μητέρες πατρίδες”». Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προσπάθησε να διαχωρίσει το βαθμό ευθύνης της κάθε μιας από τις δύο «μητέρες πατρίδες», σημειώνοντας ότι η μια διαδραμάτισε στα αρχικά στάδια ενώ η άλλη συνέχισε, παραπέμποντας στο ρόλο που έπαιξαν Ελλάδα και Τουρκία πριν από την εισβολή αλλά και στην τουρκική πολιτική μετά το 1974. Οι αναφορές αυτές επαναφέρουν στο προσκήνιο παλαιότερες δηλώσεις που είχαν γίνει από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος είχε επίσης μιλήσει για τις ευθύνες των δύο «μητέρων πατρίδων», δεχόμενος έντονες επικρίσεις από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Συνεχίζοντας ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε την ελπίδα ότι «κάποια στιγμή, όπως μετά την καταστροφή του ’74, έχουμε απεξαρτητοποιηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί και λειτουργούμε επιτέλους ως κράτος. Κατά τον ίδιο τρόπο να επιτευχθεί και η αποκοπή του ομφάλιου λώρου με την όποια άλλη πατρίδα. Βεβαίως σεβόμαστε την εθνική μας καταγωγή, αλλά τουλάχιστον θα εργαζόμαστε μαζί ως συμπολίτες, ως κάτοικοι αυτής της νήσου που ο Θεός μας ευλόγησε να ζούμε εδώ».

Eπιτέλους!  Ο Αναστασιάδης είπε αλήθειες, που αν είχαν ειπωθεί και εφαρμοστεί  εδώ και κάμποσα χρόνια , ίσως είχαν αποφευχθεί  πολλές τραγωδίες και όχι  μόνο στην Κύπρο.

“Κάλλιο αργά παρά ποτέ”. Η Κύπρος είναι μία χώρα, ανεξάρτητη και κυρίαρχη. Ζουν και οφείλουν να ζουν μαζί με αλληλοσεβασμό, ανεκτικότητα και ρεαλισμό ΄Ελληνες και Τούρκοι. 

Δε θα είναι πολύ μακριά οι ημέρες που τα φυλετικά, εθνικά-εθνοτικά, θρησκευτικά και τ΄ άλλα χαρακτηριστικά που χωρίζουν τους λαούς και τους κάνουν εχθρούς,  θα υποχωρήσουν. Η ίδρυση της ΗΠΕ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ) θα δώσει το πρώτο ισχυρό πλήγμα σ΄αυτές τις τεχνητές  “ανομοιότητες” και τις αγκυλώσεις  που χωρίζουν τους ανθρώπους .

Θα έρθει αυτή  η ημέρα. Ακούμε τις χαρμόσυνες καμπάνες.

_______________________________________________________________

2. Μεγάλο προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Public Issue – Για προπαγάνδα κάνει λόγο η Ν.Δ.

 

Χτες γράφαμε  για τη μεγάλη απάτη -βιομηχανία των “δημοσκοπήσεων”  που  έχει στήσει ο Τσίπρας. Με απίστευτα ποσά από τα σκοτεινά-μαύρα ταμεία των δύο κομματικών μορφωμάτων, που συγκυβερνούν,  δυο (κυρίως)   πηγές δημοσκοπήσεων, η γνωστή για τα καραυγαλέα λάθη, τις πέτσινες δημοσκοπήσεις  και τις φοβερές αποκλίσεις από τα πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα,  Public Issue και το “πανεπιστήμιο” Μακεδονίας, προπαγανδίζουν ασύστολα τους εθνικιστές και την τάχα μου εκλογική δύναμη που διαθέτουν.

Σε άλλες χώρες, που η δημοκρατία και η δικαιοσύνη λειτουργούν, έστω και στοιχειωδώς ,θα είχε πολλά χρόνια πριν ο εισαγγελέας (όχι μόνο σήμερα)  “πιάσει από το αυτί” και τους “δημοσκόπους” και τα έντυπα-κανάλια  (βιομηχανία παραπληροφόρρησης) και τα κόμματα  για το βρώμικο  παιχνίδι των  σικέ δημοσκοπήσεων, που έχουν στήσει σε βάρος της Δημοκρατίας, της πολιτικής, του λαού, των θεσμών.

Προτείνουμε-καλούμε, λοιπόν,  τις δυο παραπάνω  “δημοσκοπικές” πηγές, που κατονομάζουμε (τη Public Issue και το “πανεπιστήμιο” Θεσσαλονίκης) για να “καθαρίσουν”  το όνομά τους, μετά από τις πολυπληθείς καταγγελίες εναντίον τους για παραποίηση-πλαστογράφηση στοιχείων  και από στελέχη  κομμάτων με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και από άλλους διαδικτυακούς τόπους και από  εμάς  εδώ, με  πρωτοβουλία τους.  να καταθέσουν σε οποιαδήποτε άρμόδια αρχή ή και σε συμβολαιογράφο , τόσο τους αριθμούς τηλεφώνων που κάλεσαν,  όσο και τα ονόματα των “δημοσκόπων” τους στις πρόσφατες “δημοσκοπήσεις” που ισχυρίζονται πως  πραγματοποίησαν.  Να μας εξηγήσουν, επίσης,  και οι δύο παραχαράκτες της αλήθειας, με ποια κριτήρια επέλεξαν τα συγκεκριμένα τηλέφωνα, ποιες ήταν  και πώς είχαν δομηθεί οι ερωτήσεις τους.

Εμείς θα τους κοινοποιήσουμε το παρόν κείμενο, όπως έχουμε κάνει και παλιότερα, άλλα δε θα απαντήσουν ,βέβαια,  γιατί  “στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί”. Μια μέρα, όμως,όταν η “Άνοιξη” γυρίσει στη χώρα , το “σκοινί”, που τρέμουν,  θα τους “πνίξει”. Δε γίνεται να συνεχίζουν ατιμωρητί την προπαγάνδα και την απάτη. “Ο ψεύτης και ο κλέφτης  τον πρώτο χρόνο χαίρονται”.Γνωστό αυτό.

Από την άλλη, σύμφωνα με τη δική μας πρόβλεψη (την έχουμε καταθέσει πρόσφατα   εδώ)   η σημερινή εκλογική  δύναμη της φασιστο-“αριστερής” κυβέρνησης , δεν ξεπερνά το 20-22% του εκλογικού σώματος. Κι αυτό θα φανεί, αν τολμήσουν να προκηρύξουν εκλογές και να αντιμετωπίσουν οι εθνικιστές  και των τριων κομματικών μορφωμάτων (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ- Χ.Α)  μια ενωμένη, πολιτική  δύναμη,που θα κατέβαινε σε εκλογές  με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.  Η ήττα των εθνικιστών  θα είναι συντριπτική. Δε θα ξεπεράσουν και οι τρεις μαζί ένα ποσοστό πολύ κάτω από το 30%.

Κι άλλες φορές στο παρελθόν,  πριν τις   έθνικές εκλογές από το 2012 μέχρι  σήμερα,  είχαμε παρουσιάσει τίς δικές μας δημοσκοπήσεις,  οι οποίες, όπως θα θα θυμούνται και μπορούν και σήμερα να αναζητήσουν  στο αρχείο το σάιτ οι  επισκέπτες,  είχαν δώσει σχεδόν το πραγματικό αποτέλεμα αυτών των  εκλογικών αναμετρήσεων  με μια ελάχιστη  απόκλιση. Scripta manent. 

_______________________________________________________________

3. Πήγε στο νοσοκομείο για να δει το υπερηχογράφημα της εγκύου κόρης της – Αυτό που αντίκρισε ξεπερνά κάθε φαντασία…

 

– See more at: http://www.newsone.gr/paraxena/34533-pege-sto-nosokomeio-gia-na-dei-to-yperechographema-tes-egkyoy-kores-tes-ayto-poy-antikrise-xeperna-kathe-phantasia-video?ref=yfp#sthash.f6cXYOgs.dpuf

Γέλιο αυθόρμητο, λίαν απαραίτητο στις ημέρες της θλίψης που περνάμε.  Ανοίξτε το , είναι πανέξυπνο και ξεκαρδιστικό.

____________________________________________________ 

 

4. «ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ»
Τατσόπουλος: Δεν θα εκτελεστεί ο Στουρνάρας, όπως φαντασιώνεται το βλίτο της Κοζάνης
Φωτογραφία: Eurokinissi
 

 

 
Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος με αιχμηρή ανάρτησή του στο Facebook για τη διαπραγμάτευση και τις συνέπειές της.

«H αλήθεια είναι πως ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας θα εκτελεστεί από τους Γερμανούς όταν δεν θα τον έχουν πια ανάγκη, όπως φαντασιώνεται το βλίτο της Κοζάνης (σ.σ.: προφανώς εννοώντας τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή), ούτε ο Αλέξης Τσίπρας θα εκτελεστεί στο Γουδί, όπως αφήνει να υπονοηθεί ο Λοβέρδος», γράφει αρχικά ο γνωστός συγγραφέας.

Σίγουρα δε γίνονται  εκτελέσεις στις ημέρες μας. Ούτε θα επιτρέπαμε καν αυτοδικία.΄Ομως, για τη νέα “Μικρασιατική καταστροφή”  που προξένησαν και το βλίτο της Κοζάνης  και ΟΛΗ η παρέα της,  θα πρέπει να τιμωρηθούν  και μάλιστα πολύ σκληρά . Αλλιώς, οι νέες γενιές των Ευρωπαίων -Ελλήνων κινδυνεύουν να ξαναφάνε στη “μούρη” τα βλίτα. Μια “Ραχήλ” της Κοζάνης  και μια “Ζωή” των Αθηνών.  

 ___________________________________________________________

 

 

5. Η ρατσιστική σελίδα του δολοφόνου εννέα μαύρων στο Τσάρλεστον
Είναι μία διαδοχή ρατσιστικών λιβέλων σε βάρος των “ανόητων και βίαιων” μαύρων . Η ρατσιστική σελίδα του δολοφόνου εννέα μαύρων στο Τσάρλεστον Μία ιστοσελίδα, που φαίνεται ότι ανήκει στον ύποπτο για τη δολοφονία εννέα μαύρων στο Τσάρλεστον, δείχνει σήμερα δεκάδες φωτογραφίες του Ντίλαν Ρουφ, οπλισμένου, να καίει την αμερικανική σημαία, δικαιολογώντας εκ των προτέρων σε ένα κείμενο το έγκλημά του λόγω του μίσους που τον διακατείχε για τους μαύρους. Δεν κατέστη δυνατό να ελεγχθεί η αυθεντικότητα της ιστοσελίδας “lastrhodesian.com”, ούτε ο συντάκτης του μανιφέστου αυτού, αν και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τον Φεβρουάριο είχε ανοίξει μία ιστοσελίδα στο όνομα του Ντίλαν Ρουφ. “Δεν έχω επιλογή… Διάλεξα το Τσάρλεστον επειδή είναι η ιστορική πόλη της πολιτείας μου [της Νότιας Καρολίνας] και είχε κάποτε το υψηλότερο ποσοστό μαύρων σε σχέση με τους λευκούς στη χώρα”, σύμφωνα με το κείμενο. “Δεν έχουμε σκίνχεντ, ούτε αληθινή ΚΚΚ [Κου Κλουξ Κλαν], κανείς δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μιλάει στο ίντερνετ. Κάποιος πρέπει να έχει το κουράγιο να το κάνει στον πραγματικό κόσμο και φαντάζομαι πως αυτός πρέπει να είμαι εγώ”, σύμφωνα με το έγγραφο που αποδίδεται στον νεαρό άνδρα. Η τοπική αστυνομία της Νότιας Καρολίνας με την οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα της ιστοσελίδας. Η ρατσιστική σελίδα του δολοφόνου εννέα μαύρων στο Τσάρλεστον Το μακροσκελές δακτυλογραφημένο κείμενο που είναι προσβάσιμο στην ιστοσελίδα είναι μία διαδοχή ρατσιστικών λιβέλων σε βάρος των “ανόητων και βίαιων” μαύρων οι οποίοι αποτελούν “μία ομάδα που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους Αμερικανούς”. Ακολουθούν άλλες ρατσιστικές βρισιές για τους ισπανόφωνους, “προφανώς ένα τεράστιο πρόβλημα για τους Αμερικανούς”, για τους εβραίους που είναι “Λευκοί” αλλά είναι ένα “αίνιγμα” και τους Ασιάτες “από τη φύση τους πολύ ρατσιστές και (οι οποίοι) μπορούν να είναι μεγάλοι σύμμαχοι της λευκής φυλής”. Η ρατσιστική σελίδα του δολοφόνου εννέα μαύρων στο Τσάρλεστον Η ρατσιστική σελίδα του δολοφόνου εννέα μαύρων στο Τσάρλεστον Ο συντάκτης του κειμένου καταγράφει επίσης σκέψεις για τη δουλεία και τις φυλετικές διακρίσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεκάδες φωτογραφίες του Ρουφ, που εμφανίζεται πάντα μόνος του, τον δείχνουν εναλλάξ να καίει και να ποδοπατά την αμερικανική σημαία ή να ανεμίζει μία σημαία των συνομοσπονδιών, σύμβολο του Νότου των Ηνωμένων Πολιτειών. Εμφανίζεται επίσης με γυμνό τον κορμό σε ένα δωμάτιο να σημαδεύει τον φωτογράφο με ένα πυροβόλο όπλο. Το βράδυ του Σαββάτου (ώρα ΗΠΑ) αναμένονται διαδηλώσεις στη Νότια Καρολίνα, τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία εννέα μαύρων σε μία εκκλησία του Τσάρλεστον, για την οποία απαγγέλθηκαν την Παρασκευή (χθες) κατηγορίες σε βάρος του Ρουφ, 21 ετών, που περιγράφεται ως νοσταλγός του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική και οπαδός της υπεροχής της λευκής φυλής.
 

Αυτό το ρατσισμό και τη βία  τα  βιώνουν και στη χώρα μας οι μετανάστες, αλλά, ανεξάρτητα από χρώμα. ΄Εχουμε 60 δολοφονίες και 3.500 εναντίον τους τα τελευταία χρόνια  από την εγκληματική οργάνωση  της Χ.Α και τους Ναζί, που συμφύρονται στα βορβορώδη λαγούμια  αυτού του υπόνομου-κομματικού μορφώματος.

Δεν τμωρήθηκαν, παρά ελαχιστότατοι απ΄αυτούς. Και μόνο όσοι πιάστκαν επ΄αυτοφώρω! Δεν ταυτοποιήθηκαν καν οι δράστες. Και ο Μιχαλολιάκος με τα υπόλοιπα πρωτοπαλίκαρα της εγκληματικής οργάνωσης, δεν παραπέμπονται ούτε ως ηθικοί αυτουργοί.

Τώρα μάλιστα που έκαναν κυβέρνηση οι φίλοι και (σχεδόν ομοϊδεάτες τους Συριζο-Ανέλλες),δεν έχουν να φοβηθούν και πολλά. Αλωνίζουν, όπως πάντα. Προκαλούν, κακοποιούν, δολοφονούν.

Οι  εθνικιστές σήμερα έχουν το κουβέρνο. Και τα τρια κομματικά μορφώματα καλύπτει το ένα το άλλο. Και συνεργάζονται θαυμάσια.  Το βλέπουμε  καθημερινά.

Ρίξτε μια ματιά στα διάφορα   “φόρουμ”, που κατοικοεδρεύουν  εθνικιστές  (π.χ  Zoo.gr, Zougla.gr κ.α) και θα το  διαπιστώσετε ιδιοις όμμασι.  Ναζί και Συριζαίοι  διαλέγονται…υποκατακλινόμενοι υμίν αυτοίς”. Μια σιχασιά να τους διαβάζεις  και μάλιστα σε τέτοια συχνότητα και έκταση δημοσιευμάτων .

Να μην ξεχνάμε πως  οι παραπάνω ιστότοποι για “ξεκάρφωμα”, αφήνουν να περάσει και κανένα διαφορετικό, κείμενο , για να υπάρχει τάχα…διάλογος. (Την έχουμε κι εμείς πατήσει).

Ας είναι .Σύντομα θα έρθουν  πολλά “καλοκαίρια” στη χώρα μας. ΄Ολα αυτά σήμερα και όλοι τούτοι οι Σαρκαφλιάδες  (Ναζί, φασίστες, εθνικιστές) θα είναι μια εφιαλτική ανάμνηση. Μαζί με την κυβέρνηση που σκόρπισε τη συμφορά, την ταπείνωση, τον εξευτελισμό ενός ολόκληρου λαού.