“ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ”, ΠΑΙΔΕΣ!

“.  Σου κόβω την καλημέρα, ρε. Μαζί  και την επίσκεψη στο σάιτ,  κι  ας μπαίνω  10 χρόνια … Τον Κούλη που  τον έβριζες πατόκορφα ,βγαίνεις τώρα να στηρίξεις ; Εσυ δε έλεγες  πως πουλάει και τη μάνα του για τον παρά; Πως είναι αδίστακτος; Τώρα τον κάνεις ήρωα που ξεπουλάει την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας στο Σουλτάνο; “

Τέτοια μου γράφουν.  Πολλοί.  Και απειλούν πως. εγκαταλείπουν το σκάφος! (καλά που δε λένε πως θα μας δείρουν κιόλας).  Φεύγουν από το σάιτ, γιατί πήραμε θέση υπέρ του Κυριάκου στα ελληνοτουρκικά και του συγχωρήσαμε όλα τα άλλα ! (Πέρα από ανόητοι, χοντροκέφαλοι και μικρόψυχοι, είναι και στραβοί!).

Λοιπόν,  είπατε εσείς τα δικά σας. Και όπως τα είπατε. Θα … αποκαλύψω κι εγώ τα δικά μου, για να σας βγάλω  ακόμα πιο πολύ από τα ρούχα σας. Και για  να έχετε να λέτε, δηλαδή,  με τα δίκια  όλα  δικά σας!

΄Οπως λέμε στον τίτλο, όντως … είναι πολλά τα λεφτά, ΄Αρη.   Δεν τα πετάς έτσι και ελαφρά τη καρδία.  Εκτός, αν είσαι βλάκας ,αιθεροβάμων και παλαβός  ιδεολόγος. Τουλάχιστον, τώρα που,  έχουμε πια    και νουν και ηλικία. ΄Οχι όπως τότε στο Λονδίνο, άμυαλος νεαρός με μια δράκα, επίσης ιδεολόγων εκπαιδευτικών, που αρνηθήκαμε  τα αργύρια  του βασιλιά.  Και ας  ήταν και πολλά, αλλά  και εντελώς ακίνδυνη η συμφωνία-ομερτά. Μια υπογραφή να βάζαμε κάτω από τους τίτλους του … Διαδόχου  και της Πριγκίπισσας.  Απλό αίτημα με εύκολο και πολύ χρήμα.

΄Ιδια ανοησία  διέπραξε ο γράφων  αργότερα στο Κίεβο. ΄Οταν πάλι δεν  έκλεισε τα μάτια στο  μεγάλο φαγοπότι που είχαν στήσει με τη μαφία της  “Ομογένειας”  το βρώμικο σύστημα σε Αθήνα και  π.  Ανατολικές χώρες με εκατομμύρια κονδύλια που κατέληγαν σε πρόστυχες τσέπες. Βγήκαμε και τα  καταγγείλαμε  τότε.  Και  ο   μεν  έντιμος και τραγικός καθηγητής Γιώργος Τριάρχης κατέληξε στο χώμα , εγώ, πιο τυχερός ,διασώθηκα με μια  πρόωρη παραίτηση. Με ό,τι σημαίνει από πολλές πλευρές ένα τέτοιο, απότομο τέλος.

Τούτη τη φορά…είδαμε το φως το αληθινό.  Εν τη παλάμη  και ούτω βοήσομεν!  Τέλος οι βλακείες και οι ιδεολογικές αγκυλώσεις. Τα τσεπώσαμε.   Παζάρι κανονικό. (Βάλτε ακόμα κάτι, ρε παιδιά). Τόσα σου δίνουμε ,τα καβατζώνεις  και βγάζεις το σκασμό για Κούλη και το ασκέρι του. Λιβανίζεις κι εσύ το έργο της …καλυτερότερης  κυβέρνησης  από τη Μεταπολίτευση και μετά, όπως κάνει το διαδίκτυο στη συγκλονιστική του πλειοψηφία… πετσοτραφούς και λοιπής εξαγοράς.

Και δεχτήκαμε, Ήταν πολλά, ξαναλέμε, τα λεφτά. Υποκύψαμε. Και σε όποιον αρέσει.

Υ.Γ .1. Στον πανύβλακα, τον Κρετίνο  του  απαντάς  στη γλώσσα που καταλαβαίνει.  Αλλιώς, χάνεις τα λόγια σου.

      2. Σιχτίρ, θερμοκέφαλοι, πατριωταράδες  του κερατά, που θα κάτσω να απολογηθω κιόλας σε  ζόμπι  με  λοβοτομή-πετσόκομμα ανύπαρκτου  μυαλού!