Η υπόδειξη της μόνης διεξόδου από την πολύμορφη ελληνική κρίση, έχει ταυτότητα : Νίκος Παππάς.

                                    Επαναλαμβανόμενη Ανάρτηση

΄Οποιο στέλεχος ή οπαδός των δύο κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ),  αλλά  και  συνειδητοποιημένος , αντιδεξιός  πολίτης,  αρνείται ή πολεμά αυτή την πρόταση (*), μοναδική ΛΥΣΗ  για την έξοδο  από τη πολύμορφη κρίση, που  έχει   ισοπεδώσει τη χώρα  πέντε ολόκληρα χρόνια τώρα, εξαιτίας  της Μητσοτακικής λαίλαπας, που έχει ενσκήψει από την 7η Ιουλίου  2019  και συνεχίζεται  ως σήμερα  με ισχυρότερη καταστροφική μανία,    είναι εχθρός του λαού, εχθρός του  ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, εχθρός της  Ελλάδας!

 

 

*****

(*)Κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και κοινό υποψήφιο πρωθυπουργό προτείνει ο Νίκος Παππάς

Νίκος Παππάς

Νίκος Παππάς: «Ένωση κομμάτων, όχι διάλυση»

«Ενωση κομμάτων κατά το νόμο. Δεν εισηγούμεθα αυτοδιάλυση και ενιαίο φορέα. Υπάρχει όμως η ανάγκη της εκλογικής συνεργασίας. Π.χ. στη Γαλλία τι έγινε: κόμματα με πολύ μεγάλη ιστορία, όπως το κομμουνιστικό κόμμα, το σοσιαλιστικό κόμμα, το κόμμα του Μελανσόν και οι Πράσινοι, κλείστηκαν σε ένα δωμάτιο για τέσσερις μέρες και βγήκαν με συμφωνία για τους υποψηφίους και το πρόγραμμα», επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπάρχει η ανάγκη να ξεκινήσει μια προγραμματική συζήτηση που θα έχει στον ορίζοντα μια εκλογική συνεργασία. Χωρίς αυτό θα μπούμε σε μια στάση αναμονής που δεν θα είναι καλό για τον κόσμο που έχει προσδοκίες. Το θεμέλιο αυτής της συνεργασίας πρέπει να είναι ένα πρόγραμμα που θα απαντάει στα τεράστια ζητούμενα, όπως είναι η ακρίβεια, η τέκμαρτη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, το κράτος δικαίου», επισήμανε ο κ. Παππάς.

«Απίθανο το άνοιγμα σε Πλεύση Ελευθερίας»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί «απίθανο» το άνοιγμα στην Πλεύση Ελευθερίας, ενώ για τη Νέα Αριστερά έκανε λόγο για «11 έδρες που εκλάπησαν και κακό προηγούμενο».

«Υπάρχουν δύο μεγάλοι πολιτικοί σχηματισμοί, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που μπορούν να πυροδοτήσουν τις εξελίξεις. Εάν αυτοί οι δύο μεγάλοι χώροι δεν πάρουν την απόφαση να καθίσουν στο τραπέζι, δεν υπάρχει πολιτικό γεγονός», συνέχισε ο κ. Παππάς.