ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: “ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ”. ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ “ΓΡΑΜΜΑΤΑ” Ο ΝΑΖΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ…ΨΙΛΑ!

 

Ειρωνείες Μπαρμπαρούση: Τελείωσα το Γυμνάσιο με 10 και δεν ξέρω  γράμματα.

Τα πάντα αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ενώ τόσο φτάνοντας στο Εφετείο όσο και κατά την απολογία του ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός. Το μεσημέρι απολογείται η Ελένη Ζαρούλια.Ο κ. Μπαρμπαρούσης υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν ξέρει τίποτα. «Τελείωσα το Γυνάσιο με 10 και δεν ήμουν ποτέ πολύ καλός στα γράμματα», φέρεται να είπε.

Ο βουλευτής που έφτασε στις 08:00 στο Εφετείο, με εμφανώς ειρωνική διάθεση δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ήρθα να πω στην κ. Κλάπα πόσο καλό παιδί είμαι και να φύγω».

Στον βουλευτή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αποδίδεται εκτός από γνώση των παράνομων ενεργειών της εγκληματικής οργάνωσης και συμμετοχή σε συγκεκριμένες πράξεις, όπως σε επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών μικροπωλητών στο Μεσολόγγι.

Αυτή την ωρα οι δυο Έφετες ανακρίτριες, θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου.

Αργότερα, θα βρεθεί ενώπιον των ανακριτριών, Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, η σύζυγος του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής και βουλευτής του κόμματος, Ελένη Ζαρούλια.

Κι άλλοι τελείωσαν το Γυμνάσιο με 10, αλλά δεν έγιναν Ναζί, δολοφόνοι και βασανιστές αθώων πολιτών. Ούτε άνανδροι και γελοίοι.  Δεν έφτιαξαν  εγκληματικές ομάδες  για να εξοντώνουν όποιους δε γουστάρουν.

Τί να λέμε! Δεν έχουν επαφή με το περιβάλλον τα άτομα, είναι σε καταστολή  λογικής, στοιχειώδους νοημοσύνης. Τα αυτονόητα δεν μπορεί να επεξεργαστεί το μυαλό τους. Τέτοια ανικανότητα σκέψης.

΄Οταν θαυμάζεις και τιμάς εγκληματίες, που  βασάνισαν και εξόντωσαν εκατομμύρια αθώους ανθρώπους (μεταξύ τους παιδιά) και δεν έχεις  τη νοητική ικανότητα  (δε λέμε συνειδησιακή, ούτως ή άλλως τέτοιες αρετές δε διαθέτουν οι Ναζί) να αντιληφθείς πως ο άνθρωπος, ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή, έθνικότητα, γλώσσα, θρησκεία δεν αποβάλει με τίποτα και για κανέναν λόγο την ανθρώπινη ιδιότητα, παρά μόνο όταν διαπράττει ανήκουστα και απεχθή εγκλήματα, όπως οι Ναζί, τότε έχεις υποβιβαστεί στο επίπεδο συμπεριφοράς ζώου. Η τιμωρία σε τέτοιες περιπτώσεις είναι επιβεβλημένη και  λύση “εκ των ων ουκ άνευ” για τις ανθρώπινες κοινωνίες

Είναι και είρωνες οι Χρυσαυγίτες- Ναζί, λένε…αστειάκια και εξυπνακισμούς, επειδή ακριβώς δεν είναι έξυπνοι και λογικοί. Ας τους κόψουμε, λοιπόν, τον τσαμπουκά, την αυθάδεια, την ειρωνεία. Ας “παγώσει” το εγκληματικό και παραληρηματικό τους γέλιο  πεταμένοι σε κάποια φυλακή ή ψυχιατρικό κατάστημα, αφού και επικίνδυνοι για όλους εμας είναι, αλλά και  από μόνοι τους δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους .Μια τέτοια τιμωρία-θεραπεία είναι  το μόνο που μπορεί να τους προσφέρει λίαν επιεικώς η Δημοκρατία.