ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΔΑΔΙΑΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ “ΚΥΡ΄ ΠΑΝΤΕΛΗ”

Νέα κυβέρνηση: Ο Γιάννης Οικονόμου αναπληρωτής υπουργός με αρμοδιότητα τον Αθλητισμό

Εντοπίστηκαν 18 απανθρακωμένοι μετανάστες στο δάσος της Δαδιάς

 

Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός: «Στην πυρκαγιά της Αλεξανδρούπολης, σε επιτόπιο έλεγχο από στελέχη της Πυροσβεστικής στην ευρύτερη περιοχή του Άβαντα εντοπίστηκαν οι σοροί 18 ατόμων πλησίον παραπήγματος. Με δεδομένο ότι από τις γύρω περιοχές δεν έχει υπάρξει καμία δήλωση εξαφάνισης ή αγνοουμένων κατοίκων, διερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρώπους που εισήλθαν παράτυπα στη χώρα.

******

Γ. Οικονόμου. Τους καταδίωξε με αγριότητα    και τους έστειλε  να  βρουνε καταφύγιο στα…κρεματόρια!  Οι απανθρακωμένοι μετανάστες ήταν παράνομοι,  άρα κιμάς!  Ο  Γ. Οικονόμου  και ο κυρ Παντελής είναι …νόμιμοι .΄Αρα,  νοικοκυραίοι. Είσαστε  φονιάδες, λέμε εμείς.   

Το πώς αντιλαμβάνονται αυτοί   το νόμιμο και το παράνομο, κατά  παράβαση των νόμων της Φύσης και πώς εμείς  οι άλλοι,  είναι  θέμα ιδεολογικής και μόνο σύστασης της συνείδησης του κάθε ενός,  που έχει έδρα το μυαλό του ανθρώπου.  Τα υπόλοιπα είναι σκύβαλα.

 Η  Φύση  δε ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε νόμιμους και παράνομους. Μόνο οι αυταρχικές  κυβερνήσεις  και η αγελοποίηση- ζωοποίηση   των κοινωνιών, ξεχωρίζουν  τους ανθρώπους με εγγραφές σε ληξιαρχεία, σε χρώματα επιδερμίδας, , σε διαφορετικές λαλιές και εκκλησίες.  

Σεις είστε οι παράνομοι , οι λαθρεπιβάτες στο καράβι της αληθινής ζωής, που  δώρισε  η Φύση, για το ταξίδι της ζωής. Οι κολασμένοι της γης είναι τα αδέρφια μας. Εσείς,  η κόλασή μας! 

 

 

Συλλαλητήριο την ερχόμενη Πέμπτη, 24 Αυγούστου στο Σύνταγμα (7 μ.μ.) καλεί η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή μετά την ανείπωτη τραγωδία με τους νεκρούς μετανάστες στον Έβρο εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας.

 

Η μακάβρια ανακάλυψη δεκάδων απανθρακωμένων σωρών μεταναστών στο δάσος της Δαδιάς είναι ένα έγκλημα στα χέρια της κυβέρνησης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου ανάλογο με το πνιγμό των 600 προσφύγων στο φονικό ναυάγιο της Πύλου. Στέλνουμε τα συλληπυτήρια μας στις οικογένειες των αθώων θυμάτων.

Μόλις χθές ο υπουργός Γ.Οικονόμου ανακοίνωνε αποστολή υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛΑΣ στη περιοχή για την αύξηση της επιτήρησης των προσφύγων στα σύνορα την ώρα που οι πυρκαγιές έκαιγαν σπίτια, χιλιάδες κάτοικοι εκκένωναν τις περιοχές και το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έκλεινε.

Τις τελευταίες μέρες οι καταδιώξεις προσφύγων από την ΕΛΑΣ αλλά και από ομάδες παρακρατικών φασιστοειδών ήταν χωρίς τέλος, με κορύφωση την καταδίωξη της ομάδας των μεταναστών που κατέληξε να κρύβεται στην παγίδα θανάτου του φλεγόμενου δάσους της Δαδιάς προκειμένου να αποφύγει τα καθιερωμένα pushbacks. Φασίστες προχώρησαν σε πογκρόμ κατά προσφύγων σπρώχνοντας τους να αναζητήσουν καταφύγιο στα δάση.

Αυτές οι ρατσιστικές προτεραιότητες της κυβέρνησης στον Εβρο άφησαν την περιοχή με φράχτες, διωκτικούς μηχανισμούς και φασίστες σε δράση ενώ η δασοπροστασία κι η πυρόσβεη δεν έχουν προσωπικό και μέσα.

Ο ρατσισμός της κυβέρνησης δολοφονεί από τη Δαδιά μέχρι την Πύλο. Ανοίγει το δρόμο στους φασίστες να δολοφονούν με τάγματα εφόδου τον Μιχάλη Κατσουρή και τον Σιζάρ Σαφτάρ. Να βάλουμε τέλος στην πολιτική των δολοφόνων της κυβέρνησης που αφήνει χωρίς προστασία από τις πυρκαγιές χιλιάδες κόσμο την ώρα που σπαταλάει εκατομμύρια για ραφάλ, φρεγάτες και φράχτες στο Εβρο.

Απαιτούμε να σταματήσουν οι δολοφνικές καταδιώξεις των προσφύγων στα σύνορα και να τιμωρηθούν οι ένοχοι της ΕΛΑΣ που οδήγησαν τους αδικοχαμένους μετανάστες στην παγίδα θανάτου του φλεγόμενου δάσους της Δαδιάς.

Να διώξουμε τη κυβέρνηση που καίει στα δάση μετανάστες και πνίγει πρόσφυγες στη Πύλο».