ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Ουκρανία: Αυτονομιστές κατέρριψαν δύο μαχητικά αεροσκάφη

Οι φιλορώσοι αυτονομιστές αντάρτες της ανατολικής Ουκρανίας κατέρριψαν δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Αλέξι Ντμιτρασκίφσκιι είπε ότι τα δύο αεροπλάνα, τύπου Σουχόι, κατέπεσαν κοντά στο ύψωμα Σάβουρ Μοχίλα, ανατολικά του Ντονέτσκ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τύχη των πιλότων.

Ωστόσο, ένα βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου και εμφανίζει τη στιγμή της κατάρριψης, χωρίς όμως να μπορεί ακόμη να πιστοποιηθεί εάν πρόκειται για το συγκεκριμένο συμβάν.

΄Εχετε καταλάβει εκεί στο ΝΑΤΟ πως ο δικτάτορας της Ρωσίας έχει κηρύξει σιωπηρώς πόλεμο, ο οποίος διεξάγεται αυτή την ώρα στην Ουκρανία και σύντομα θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη  Ευρώπη; Δεν μπορεί μια τέτοια στρατιωτική συμμαχία τόσων κρατών να είναι τόσο ανόητη και ανιστόρρητη. Να μην αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών.

Ο   Ρώσος “Χίτλερ” ακολουθεί κατά πόδας τον παλιό Γερμανό Χίτλερ. Παρόμοια  τακτική και σχεδόν ίδια η κατάσταση στις παραμονές του 2ου παγκοσμίου πολέμου (τηρουμένων των αναλογιών). Υπάρχει κάποιος  στο ΝΑΤΟ που να έχει διαβάσει έστω και “στο πόδι” Ιστορία;(Για ιστορική μελέτη και γνώση δε συζητάμε, βέβαια).

 

Δε θα το πιστεύουν οι γενιές  αργότερα.