ΜΕΤΡΑΝΕ “ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ” ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ…ΝΙΚΗΤΕΣ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Οταν  σε φτύνουν και λες… δροσίζομαι,  όταν,  με τέτοιες πομπές  και με κουδούνια κρεμασμένα στο λαιμό , περιφέρεις περήφανος   τη γύμνια  και τα κουρέλια  σου και  δε  λες πού να βρω τόπο να κρυφτώ, είσαι παλιάτσος αξιοθρήνητος. Κι  αν   βγάζεις  γέλιο,  είναι μόνο από τα σάπια ζαρζαβατικά που σου πετάει η μαϊμού σου  στη σκηνή.  Τελειώσαμε απο τους χαρακτηρισμούς,΄τις παρομοιώσεις και τις μεταφορές.  Στα γεγονότα τώρα.

Βάλτε το χέρι στην καρδιά και ελάτε, οι  σώφρονες και λογικοί,   να κάνουμε  πάλι φύλλο και φτερό  τα… αυτονόητα.΄Οσα είναι μπροστά σε ανοιχτά  μάτια  και ως εκ τούτου ορατά και δια γυμνού οφθαλμού.

΄Εχουμε και λέμε.  Ούτε καν 30 στους 100 δεν πήγαν στις…στημένες  κάλπες  να ψηφίσουν στην Αθήνα  (ίδια είναι η  ξεφτίλα πανελλαδικά).  Και ο Κυριάκος της συμφοράς, της απάτης και   της αστειότητας, βγαίνει να  κάνει  μεγάλες  αγκαλιές  με τον έτερο  γραφικό Χαρδαλιά του. Και  δηλώνουν  αμφότεροι περήφανοι για τη  νίκη τους  που είναι …συντριπτική.  ΄Ιχνος πέτσας!  Θράσος μέγα κι  ανοικονόμητη υποκρισία μόνο.

Κι  όλα αυτά υπόψη μας, χωρίς να  ξεχνάμε   και το άλλο. Ούτε αυτά τα νούμερα της  ΑΠΟΧΗΣ  είναι τα πραγματικά.    Μαγειρεμένα  και τούτη το φορά. Αν μη τι άλλο,  για να μην είναι ο εξευτελισμός τους  τρομακτικός. Αλλά, τέτοιος είναι.

Και δε μιλάμε μόνο για  τη γαλάζια  ακρίδα  που είχε τους …κατανοητούς     λόγους της να πάει χτες  στις κάλπες να αναδείξει τοπικούς άρχοντες , τους χορηγούς και τους ΄Αγιο Βασίληδες που την ταϊζουν  ή  κουβαλάνε στα κρύα στους γερόντους  τα ψώνια απο το μπακάλικο.  ΄Ιδιο εξευτελισμό οφείλουν να  νιώθουν, αλλά δεν έχουν και τούτοι    επίγνωση, ως άφρονες και βαμμένοι,  οι οπαδοί των κομμάτων. ΟΛΩΝ.   Από το ΚΚΕ με τον ανεκδιήγητο    Κουτσούμπα που δηλώνει  ευτυχής (!)  γιατί  οι σταλίνες του υπάκουσαν πειθήνια,  όπως πάντα άλλωστε  στη κομματική γραμμή και πήγαν για άλλη μια φορά να (απο)δείξουν το τραγικό  κατάντημα ενός πάλαι  ποτέ ιστορικού κόμματος,  μέχρι τους αυτόχειρες  Συριζαίους…ιδιοκτησίας    Αχτσιόγλου- Ευκλείδη-Φίλη  και τους παλιούς πρασινοφρουρούς , κολλημένους μόνιμα  στις παλιές,  καλές ημέρες τους,   “περασμένων  μεγαλείων και διηγώντας τα να κλαις”!

Αν η μισή Ελλάδα  φτύνει δικαίως  την άλλη μισή, αυτή της απάτης, της διαφθοράς, των πελατειακών σχέσεων , της φανατίλας και της γραφικότητας, δεν υπάρχει απλώς  ελπίδα. Είναι σίγουρο πως  το Σύστημα που στηρίζουν,  είναι τελειωμένο. Από μόνο του έχει ζωστεί τα εκρηκτικά και αυτοτινάζεται. Γρήγορα, η ΑΝΑΓΚΗ, η πραγματική μαμή της Ιστορίας , θα δρομολογήσει εξελίξεις.

Φαντάζεται κανείς  τη…γαλάζια ακρίδα του 20% και το υπόλοιπο  30% της κομματικής τύφλας και της αφροσύνης να τους παίρνουν κυνήγι οι πολίτες που αποτελούν την πραγματική κι όχι την πλαστή , την πέτσινη πλειοψηφία;  Είναι η ώρα που θα παρακαλούν να ανοίξει η γη και να τους καταπιεί.

΄Οταν θα ξέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης  πως το πάρτι πια  τελείωσε, το φαγοπότι έληξε.  Και μάλιστα   θα πρέπει πια , όσους τάισε μέχρι  σκασμού, να  φέρουν πίσω τα λεφτά  μαζί  και με τους…τόκους υπερημερίας. Αλλιώς, δεν έχει νόημα, αν  δεν τιμωρηθούν.  Σε 400 ολόκληρα δισ εκτόξευσαν το χρέος. Δε θα το πληρώσουν, ασφαλώς, όσοι δεν άγγιξαν  βρώμικα λεφτά. Αυτό έλειπε. Οι κλέφτες θα πληρώσουν.

Από την άλλη, και οι θαμώνες   της  Αριστεράς των γραφείων και των εδράνων, που αυτοανακηρύσσονται διδάκτορες μαρξιστές  και προφεσόροι, είναι ώρα να βάλουν λουκέτο στις σχολές τους που χορηγούν πλαστούς τέτοιους τίτλους αριστεροφροσύνης. Κι ας πάνε όλοι μαζί  να κάνουνε  παρέα στα άλλα σαϊνια της επαγγελματικής  Αριστεράς , το  Βαρουφάκη , τη Ζωή , το Λαφαζάνη. ΄Αξιος ο μισθός τους!

Αυτούς του πολίτες της πλειοψηφίας  μπορείς να τους συσπειρώσεις και να τους οργανώσεις ,Στέφανε Κασσελάκη; Αν όχι, κάνε πέρα. ΄Ηδη άργησες. να “καθαρίσεις την ήρα απο το στάρι”  και να ανοίξεις δρόμο  σε ένα νέο πια ΣΥΡΙΖΑ, που ούτε καν το όνομά του δε θα είναι ίδιο. Οι ημέρες της χάριτος περνάνε.