ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ..!

Καλά Χριστούγεννα με οδοφράγματα και φωτιές….

 INDYMEDIA, 1534799

από Omnia Sunt Communia Νοέμ. 26, 2014, 8:26 μμ.,

Αλληλεγγύη Κοινωνική ανυπακοή / Αντιστάσεις Πολιτικοί κρατούμενοι

.

Η υπόθεση του αναρχικού-συντρόφου Νίκου Ρωμανού είναι λίγο πολύ γνωστή.Συνελήφθη μαζι με τους συντρόφους του,τους συντρόφους μας, Δημήτρη Πολίτη,Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο και
Γιάννη Μιχαηλίδη,.
κατά την διάρκεια διπλής απαλλοτρίωσης στο Βελβεντό Κοζάνης.

Νίκος-Ρωμανός-Δημήτρης-Πολίτης-Ανδρέας-ΔημήτρηςΜπουρζούκος-Γιάννης-Μιχαηλίδης-ΛΗΣΤΕΙΕΣ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥΚαι οι τέσσερις βασανίστηκαν επί ώρες  από τους μπάτσους,ενώ οι φωτογραφίες τους ρετουσαρίστηκαν για να μην φαίνονται τα σημάδια,εις μάτην,γιατι ο φακός κατέγραψε τους καταματωμένους συντρόφους.

Οι σύντροφοι οδηγήθηκαν στην φυλακή.Λίγους μήνες αργότερα αν και φυλακισμένος ο Νίκος Ρωμανός,επιδεικνύοντας μεγάλο σθένος, καταφέρνει και μετά από εξετάσεις περνάει στα ΤΕΙ.Στην συνέχεια αρνήθηκε να παραλάβει το δώρο των 500 ευρώ από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, για την επιτυχία του να εισαχθεί σε ΤΕΙ, αλλά αρνήθηκε επίσης να δει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο οποίος θέλησε να τους συγχαρεί εκ του σύνεγγυς.Ως αναρχικός πολυ καλά έκανε να μην αναγνωρίσει έναν  αχυράνθρωπο της δημοκρατίας.Και  η κατ’επίφαση δημοκρατία τιμώρησε για αυτό τον λόγο για τρίτη φορά τον Ν.Ρωμανό,μη επιτρέποντας του να πάρει την άδεια που δικαιούται για να παρακολουθήσει τα μαθήματα και να δώσει εξετάσεις. Όπως για τον ίδιο λόγο τιμώρησε τον Ηρακλή Κωστάρη.Γι αυτους είναι αναρχικός,κακοποιό στοιχείο και δεν δείχνει επιπρόσθετα τον προσήκοντα σεβασμό στους θεσμούς της μπάσταρδης κατάστασης που ονομάζουν δημοκρατία.

Σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Ν.Ρωμανος βρίσκεται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση διανύοντας την 16η ημέρα απεργίας πείνας και νοσηλεύεται στο Τζάνειο.

Θα το θέσω ξεκάθαρα.Αν  πάθει  κάτι ο Νίκος Ρωμανός και κάθε αναρχικός η άλλος πολιτικός κρατούμενος,η Αθήνα θα καεί.Αν η χουντοκρατία αποφάσισε να  εξοντώσει ηθικά και φυσικά  τον Ν.Ρωμανό και κάθε σύντροφο μας που βρίσκεται αιχμάλωτος στα κάτεργα της,τότε να είναι έτοιμη για να γιορτάσει τα χριστούγεννα με οδοφράγματα και φωτιές…..

salut y Ⓐnarcosindicalismo

αναδημοσίευση απο omnia sunt communia

Μην τολμήσετε, άφρονες, κι αφήσετε ΚΑΙ το  Ρωμανό να πάθει κανένα κακό. “΄Εφαγαν” οι Ναζί ειδικοί φρουροί     το φίλο του Γρηγορόπουλο και ήδη τον έναν τον βγάλατε  έξω.

Αν πάθει κάτι ο απεργός πείνας, θα έχετε την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβεί. Μην παριστάνετε τους παλικαράδες, δε θα έχετε πού να κρυφτείτε. Προσέξτε.