Οι απειλές για βόμβες στα ελληνικά σχολεία είναι απλώς μια ακόμα…φάρσα για την κυβέρνηση του Χάους και της Διαφθοράς!

Από τη Ρωσία το mail-απειλή στα σχολεία -«Ήθελαν να κλονίσουν το αίσθημα ασφάλειας, θα αποκαλυφθεί ο δράστης»

Αναστάτωση προκλήθηκε από απειλητικό mail για βόμβες που εστάλη σε τουλάχιστον 35 σχολεία της Αττικής, κάποια εκ των οποίων μάλιστα κλειστά.

Το mail, που έχει σταλεί από ηλεκτρονική διεύθυνση του εξωτερικού, είχε παραλήπτες διάφορα σχολεία της Αττικής, τουλάχιστον 35, σε Γέρακα, Παλλήνη, Αιγάλεω, Περιστέρι και αλλού.

Μέχρι στιγμής κανένα εύρημα δεν υπήρξε, η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. από την αρχή ήταν ότι επρόκειτο για φάρσα, ενώ ταχύτατα διαπίστωσαν ότι εστάλη από το εξωτερικό – σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από τη Ρωσία.

Το Ηλεκτρονικό Έγκλημα συνεχίζει την έρευνά του για την ανεύρεση των ιχνών του αποστολέα. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της, ο δράστης θα αποκαλυφθεί. Στόχος του mail, όπως επισημαίνει στην ίδια ανακοίνωση η Αστυνομία, ήταν «η δημιουργία αναστάτωσης και ο κλονισμός του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».

iefimerida.gr

Δημοτικό σχολείο τα παιδιά σε μια τάξη — Φωτογραφία © yanlev #123326572

***

Συχωρέστε με, αλλά αδυνατώ να καταλάβω. ΄Η μάλλον καταλαβαίνω πολύ καλά τί συμβαίνει και μόνο ως έκφραση  οργής και ειρωνείας μπήκε   η διατύπωση .

Εστάλη ένα τέτοιο εγκληματικό μέιλ  σε σχολεία και η  Αστυνομία του Χρυσοχοϊδη  , δεν εντόπισε το δράστη; Βγήκαν με στόμφο και πομπώδες ύφος να μας πουν πως πρόκειται για φάρσα και τελείωσαν;

Και τί σημαίνει φάρσα, δηλαδή;  Μήπως  πως είμαστε   τυχεροί  που δεν  βγάζαμε σήμερα διαμελισμένα πτώματα παιδιών  από τα συντρίμμια των σχολείων  και θα πρέπει να λέμε και ευχαριστώ ;

Μας είπαν μόνο πως το μήνυμα ήρθε από Ρωσία .Και αυτό ήταν όλο.  Η ταυτοποίηση;  Η συγκεκριμένη διεύθυνση αποστολής; Δεν έπρεπε ΤΩΡΑ και όχι μετά, να έχουν βρεθεί;  ΄Εγιναν  οι άλλες διπλωματικές ενέργειες της κυβέρνησης του …χάους  περαιτέρω, αν είναι σίγουροι πως η  απειλή  ήρθε ΠΑΛΙ από το  …δοβλέτι του δικτάτορα της Ρωσίας; Κλήθηκε αυστηρά  ο πρέσβης να δώσει εξηγήσεις και να σκιστεί η εγκληματική συμμορία που υποδύεται την κυβέρνηση στη Ρωσία να βρουν και να εκδώσουν στη χώρα το δράστη; ΄Η ,μόνο για ρουβλιοπαροχές  στα λογής «μορφώματα»  και τους   γκεμπελικούς ρωσοϊστότοπους  (βρώμισε ο τόπος  πια απο δάυτους) υπάρχει αυτό το ίδρυμα-σφηκοφωλιά στην Αθήνα;

Τί ζητάμε τώρα. Όλα στην Ελλάδα εδώ και πέντε  χρόνια είναι φρου -φρου και αρώματα. Μόνο στον πόλεμο σε κάθε μορφής αντιπολίτευση και με όλα τα άτιμα μέσα, είναι άριστα  αυτά τα «καλά παιδιά» που κυβερνούν τη χώρα.  ΄Εχει σπάσει το  καντράν  η δημαγωγία του καθεστώτος.

Θα μου πεις, εδώ η χώρα βρίσκεται  δεμένη χειροπόδορα και με την πλάτη στον τοίχο  στη  δεύτερη κόλαση της χρεοκοπίας  και ο Κυριάκος γυρνάει… από χωρίου εις χωρίον  και πουλάει σε χαχόλους  φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.  Ο καθημερινός  συνετός ΄Ελληνας, βέβαια, που ζει  στο πετσί του τη χρεοκοπία , δε χρειάζεται κανέναν να του το υπενθυμίσει.

Χέστηκε,όμως, ο Κυριάκος. Ας ειναι καλά η γαλάζια ακρίδα του,  που την ταϊζει  με χρυσά κουτάλια πέντε χρόνια τώρα. Αλλά και  οι Σταλίνες του Κουτσούμπα  με  τους ανεγκέφαλους, πέτσινους σοσιαλιστές και αριστερούς του Ανδρουλάκη , της Ζωής , του Λαφαζάνη και του …Ιάνη.  Οι πραγματικοί εγκληματίες σε αυτόν τον τόπο υπήρξαν ανέκαθεν οι οπαδοί- ψηφοφόροι αυτού του είδους.

Συμπέρασμα:

Πάλι θα  πληρώσει τη νύφη  ο  «αγαθός» Γιώργος Παπανδρέου, ως  Στέφανος Κασσελάκης τώρα.  Ελπίζουμε να είναι (και φαίνεται πως είναι) διαφορετικός. Πως μπορεί να τα  ξεδοντιάσει,  και μάλιστα ένα- ένα στην “καρέκλα”  τα «καλά παιδάκια» μαζί με  το Νονό τους.

 Αν όχι, θα είναι η λύση και η λύτρωσή τους ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αποδιοπομπαίος τράγος της Παλαιάς Διαθήκης  που οι δικοί μας εδώ Γραμματείς και Φαρισαίοι  θα του φορτώσουν τα εγκλήματά τους. Ξεκίνησαν ήδη.

Είναι το μόνο σίγουρο.   Σύντομα θα αφήσουν το Στέφανο Κασσελάκη να πληρώσει τα σπασμένα. ΄Εχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Δεν πάει άλλο. Μια αφορμή περιμένουν για να κρυφτούν.

 Αν και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ  έχει την αφροσύνη και την αφέλεια να   πιάσει και  τούτος  την “καυτή πατάτα”, τότε σίγουρα θα καεί. Ως πολιτικός, όμως, ως πρόσωπο. Ο ίδιος.

Η κυβερνητική μαφία   νομίζει  πως θα γλιτώσει πάλι.  Όπως ο Κωστάκης με τη δικιά  του εκείνος διεφθαρμένη παρέα . Είναι γελασμένοι, όμως  τούτη τη φορά.  Και δεν το ξέρουν, γιατί απλώς δεν…ξέρουν Ιστορία.

΄Η, ακόμα χειρότερα,  διαβάζουν τη  ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ της παράταξης. Εκείνη που τους καθησυχάζει πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Γιατί  μια ζωή οι «Χίτες και οι Μάυδες» σε αυτή τη χώρα ,μπορούν να εγκληματούν ατιμώρητοι. Και να παρουσιάζουν τα ανοσιουργήματά τους ως…εθνικό και πατριωτικό  χρέος!

Επαναλαμβάνουμε. ΄Οχι,τούτη τη φορά. Τα πράγματα είναι αλλιώς. Και μόνο οι ίδιοι δεν είναι σε θέση να το καταλάβουν.