Ο νέος θρίαμβος του Κυριάκου Μητσοτάκη με το 85% των ψήφων. Προσωπική επιτυχία του Στέφανου Κασσελάκη το 15%.

ΜέΡΑ25 2,54%
Νέα Αριστερά 2,45%

***

Αν η χώρα ζει σε έναν ξέφρενο ρυθμό, αυτός είναι της απάτης και της παραπληροφόρησης.  Χτες, είχαμε άλλη μια ισχυρή  διαβεβαίωση  της ολοφάνερης  αυτής   αλήθειας με τα αποτελέσματα των εκλογών.

Να επισημάνουμε, λοιπόν,  εκείνο που είναι στην Ελλάδα αυτονόητο, αλλά αδύνατον να κατανοηθεί από το σύνολο των θυμάτων της λοβοτομής  στα κομματικά  χειρουργεία-  σφαγεία:

ΟΛΟΙ μιλούν για ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη!  Τη στιγμή, που στην πραγματικότητα ,ο ίδιος πήρε εντολή ,τουλάχιστον από  το  85%(!)  των ψηφισάντων ,  να συνεχίσει ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ τη θητεία του, Κι αυτό, επίσης αυτονόητα, σημαίνει  νέες λαίλαπες που  θα εξαπολύσει και  θα είναι  ισχυρότερες σε ένταση  και συχνότερες από τις προηγούμενες.

Μια εύκολη πράξη, απλής αριθμητικής, δίνει το μαγικό  νούμερο . Αυτό που  εξουσιοδοτεί στο  γόνο της γνωστής φαμίλιας της κακοδαιμονίας  της χώρας να φέρει νέους  Αρμαγεδώνες ( θα ακολουθήσουν οσονούπω). Αλλά, τούτη τη φορά (κι ευτυχώς) ,) θα τις νιώσουν στο πετσί τους ψηφίσαντες  και μη ψηφίσαντες, ακόμα και ένα μέρος της ίδιας της  «γαλάζιας ακρίδας» του.

΄Οσοι χτες, με προεξάρχοντες τους ιδεολογικά αναλφάβητους  των αντιδεξιών κομμάτων και στη συνέχεια και του συνόλου, πλην ΣΤΡΙΖΑ, του λοιπού κομματικού  κρετινισμού, πρόσφεραν με  ένα συντριπτικό 85% των ψήφων  στον Κυριάκο  μια νέα κυβερνητική αναβάθμιση, που θα την παίξει στο χρηματιστήριο της  διαφθοράς , μέχρι τέλους.   Τώρα, ουδείς μπορεί στην ΠΡΑΞΗ ούτε να τον σταματήσει, ούτε να τον αμφισβητήσει. Δε διαθέτει κανένα άλλο όπλο από τα…δημοκρατικά  και νόμιμα»  του συστήματος ,παρά μόνο στρακαστρούκες  της μικρής και της μεγάλης αντιπολίτευσης. Αλλά με κραυγές και παλαμάκια,  ως γνωστό,  δεν πέφτει μια κυβέρνηση.

Τα αποτελέσματα των  χτεσινών  εκλογών ήταν στην ουσία  ΜΟΝΟ η   καταδίκη της εκλογής και της παρουσίας του στην κομματική σκηνή του Στέφανου Κασασελάκη από όλους τους λοιπούς κομματικούς Λεβιάθαν . Η μάχη, έστω και με τους λίγους μισθοφόρους τους, δόθηκε για να συντριβεί  η νέα  μη ελληνική, συστημική αντίληψη για τον τρόπο διεκδίκησης της εξουσίας.

Και ΟΛΟΙ, πλην των Συριζαίων, ψήφισαν τον παραδοσιακό τρόπο , που χρόνια έχει επιβάλλει  ο κληρονομικός κοινοβουλευτισμός στην χώρα. Επέλεξαν  ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ , ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ο  γιος του αλήστου μνήμης Κων.  Μητσοτάκη.  Τη σιγουριά  της κομματικής  επωνυμίας και  των   δυναστειών.  Και καταψήφισαν τους… νέους καιρούς και τους προφήτες  τους.

Κάθε ψήφος, που δεν πήγαινε στο Στέφανο  Κασσελάκη, πήγαινε κατ΄ ευθείαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Ηλίου φαεινότερο.  Τα άλλα, ήταν ένα στημένο, παιχνίδι, βρώμικο, όπως πάντα και μόνο για θεατές κομματικούς  χαχόλους και  παίκτες-μαριονέτες τους αρχηγούς και γραμματείς τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε ένα αξιοπρεπέστατο 15%, που σημαίνει, όμως ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΝΙΚΗ του ίδιου κατά του συστήματος. ΄Αντε, να δίνει και ένα ισχυρό  χαστούκι  στο  φανφαρονισμό των ιδεασμών της αριστεροφροσύνης, στην  οίηση και τη  χρησιμοθηρία που διακατέχει τέτοιους   κομματικούς  καριερίστες.     Τίποτα περισσότερο.

Είναι τόσο  απλά τα πράγματα, όσο και η αλήθεια της ΛΟΓΙΚΗΣ. ΄Οσοι δεν  αντιλαμβάνονται αυτή τη λογική  στην πραγματικότητα είναι   άρρωστοι φαν της… «Λογικής»  της ΝεοΝαζί , χωρίς στολή,   Λατινοπούλου.  Εν άλλοις, της λοβοτομής, που έχουν υποστεί οι οπαδοί του ελληνικού κομματισμού.

(Επανερχόμαστε αργότερα με άλλα σχόλια)