ΠαναγοπουλοΦαναροΓεράκηδες: ” to add insult to injury»

Επιχειρούν να δικαιολογήσουν τις αποκλίσεις στις δημοσκοπήσεις

Εξηγήσεις προσπαθεί να δώσει ο Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) για το φιάσκο των εκτιμήσεων που δημοσίευσαν προεκλογικά, όπως αποδείχθηκε την Κυριακή, αφότου έκλεισαν οι κάλπες.

“…Ευχή μας είναι να αφεθεί εφεξής ο κλάδος απερίσπαστος να κάνει την δουλειά του με την ευσυνειδησία και την ανεξαρτησία που διακρίνει τα μέλη του ΣΕΔΕΑ και με γνώμονα ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά η καταγραφή των τάσεων της κοινωνίας στο δρόμο προς τις εκλογές.” (ΣΕΔΕΑ)

***

Μοσχοπούλησαν το ψέμα τέσσερα ολόκληρα χρόνια. ΄Εφαγαν  του σκασμού από τον Κούλη τους,  για να καταστήσουν   τις πέτσινες, (πέρα από ανύπαρκτες) δημοσκοπήσεις σε πολυεργαλείο  εξαπάτησης  και παραπληροφόρησης-παραπλάνησης.

Σήμερα, μετά το απόλυτο φιάσκο  και τις αλλεπάλληλα χαστούκια που εισέπραξαν,  βγαίνουν  κι από πάνω!   Απολογούνται με…επίθεση!  ” τo add insult to injury» ,θα το λέγανε  οι Εγγλέζοι.

 Εμείς  φταίμε που τους φτύναμε τόσο καιρό και δεν τους αφήναμε, όπως λένε στην απολογία τους σήμερα …  «να κάνουν τη δουλειά τους (!!) με την ευσυνειδησία  και την ανεξαρτησία που διακρίνει τα μέλη του ΣΕΔΕΑ”.  Ω, θεοί!   Πόσο άλλο να σκάψεις τον απόπατο  για να πας πιο κάτω;

Αλλά ,δείτε και την κολεκτίβα των Συντακτών  που βγήκαν λάβροι τώρα να τους ρίχνουν κι αυτοί σφαλιάρες.  Τόσο καιρό, όμως… έγλειφαν και τούτοι , εκεί που φτύνουν σήμερα.

Κι αν δεν τους  κράζαμε από εδώ για το  κατάντημά  τους να γίνονται κάθε φορά  η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για  τη συμμορία της  απάτης και της παραπλάνησης .  Δυο φορές πιο ένοχοι οι  Γκεμπελίσκοι.

Ας είναι. Στην Ελλάδα, ως γνωστό,  έχουμε Ντογιάκους, αντί για εισαγγελείς. Οπότε, δεν περιμένουμε  να τους ευαισθητοποιήσει  πονικά ,να θυμηθούν πως σε αυτόν τον έρημο ποινικό κώδικα  υπάρχει και ένα άρθρο που  έχει  δυνατή προμετωπίδα  αναγνώρισης …191 (και όχι μόνο αυτό). Δε γίνονται τέτοια θαύματα σε χώρες Μπανανί

 Το Μητσοτακικό καθεστώς ανάμεσα  στα άλλα σφοδρά και από τα πλέον επικίνδυνα  αρρωστήματα, με τα οποία  μόλυνε την ελληνική κοινωνία,   είναι και   η μετατροπή  του θύτη σε θύμα και του κατηγορούμενο σε κατήγορο.   Το εθνικό σπορ πλέον στη  μεγάλη οικογένεια των  πρωταθλητών της κλοπής και της ληστείας της Δεξιάς.

Σημεία των καιρών!