“ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ;

Ιαβέρης. “Γενοκτονία τα τροχαία στην Ελλάδα”.

Κάθε χρόνο  κατά μέσο όρο στα  τα τελευταία 50 χρόνια,έχουμε:

240 νεκρούς, 700  ανάπηρους και  40.000 τραυματίες .

***

΄Εκτακτη ανάγκη να κατέβω Αθήνα σήμερα από Εύβοια.Γύρω στις 11 το πρωί   ήμουνα στην Εθνική οδό. Από τη δικιά μου μεριά προς Αθήνα, ο δρόμος άδειος.Μάλιστα 2 παλαβιάρηδες  μηχανόβιοι  μπροστά μου παίζανε … κωλιές, παντιές  και σπιναρίσματα από την έξοδο  του Αυλώνα ως τα διόδια.Από την άλλη μεριά ,κύμα, κομβόι  τα αμάξια με κατεύθυνση οι περισσότεροι για τις παραλίες της Εύβοιας και του Θεολόγου.

Στο  μεταξύ,το ραδιόφωνο που είχα ανοιχτό  σε ένα τοπικό μάλλον  σταθμό, άκουγα  τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία για τα τροχαία στην Ελλάδα από το γνωστό,παλιό,  οδηγό ταχύτητας Ιαβέρη. Τα συγκράτησα στο μυαλό μου: 240 νεκροί, 700  ανάπηροι και  40.000 τραυματίες . Επαναλαμβάνουμε, το χρόνο!

Μέχρι να φτάσω στο Σύνταγμα, είχα γίνει…Τούρκος. Με έπνιξε η οργή και το παράπονο. Οι μοτοσυκλετιστές με τις κωλιές, 2οχρονα άμυαλα παιδιά, σκεφτόμουν πως δεν θα την βγάλουν καθαρή μέσα   στα επόμενα 2/3 χρόνια.  Avē Caesar“! “Moritūrī tē salūtāmus” !

Και η  Πολιτεία με την οδική αγωγή, το σχολείο,τον Τύπο,αλλά και το τροχονόμο,ανά χιλιόμετρο να κάνουν τη δουλειά που δεν μπορεί να κάνει λόγω ανωριμότητας το μυαλό των μετεφήβων, ήταν απούσα.  ΄Ολοι ΑΠΟΝΤΕΣ. Και φυσικά ηθικοί αυτουργοί της εγκληματικής αδιαφορίας τους.

Πριν 3 μήνες η άθλια ακροδεξιά κυβέρνηση της Ελλάδας με επικεφαλής το γιο του χειρότερου πολιτικού στην ιστορία της χώρας,του διεφθαρμένου  Αποστάτη Κων. Μητσοτάκη,τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε  αγαστή συνεργασία με τους πλέον  εξωνημένους σε παγκόσμια κλίμακα εκδότες και κοντυλοφόρους (τέτοια είναι η πλειονότητα  του ελληνικού Τύπου) και με αφορμή την πανδημία του Κορονοϊού, προχώρησαν με επιπολαιότητα ,ανευθυνότητα και χρησιμοθηρία σε συνταγματικό πραξικόπημα με την επιβολή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας του πληθυσμού.

Κάτι τέτοιο  στη χώρα μας σε αυτή την  έκταση είχε να συμβεί από τη εποχή της Ναζιστικής Κατοχής.(Σημ. Συνέβη επί Μητσοτάκη το πρωτοφανές .Και θα συμβούν και άλλα… πρωτοφανή στη δικιά του κυβερνητική  θητεία με…ιστορική ακρίβεια.,Και όχι γιατί η οικογένεια Μητσοτάκη  είναι…γκαντέμικη, αλλά επειδή πρόκειται για “φαμίλια” με την Ιταλική σημασία το όρου).

Και δεν είναι  τα λεφτά (τα δικά μας λεφτά)  που μοίρασε η ανήθικη κυβέρνηση στους διεστραμμένους κοντυλοφόρους για μια διαφήμιση που όφειλαν και δια νόμου έπρεπε να επιβληθεί,να τη κάνουν δωρεάν. Μπορεί να είναι σιχαμένος ο  Ευαγγελάτος  (και όλοι οι “Ευαγγελάτοι”  στο συνάφι) που έκλεψε σχεδόν 900.000 (κι  ας λέει πως είναι διαδόσεις του  “ριγμένου” Βαξεβάνη και πως  τσέπωσε ΜΟΝΟ τα μισά!) .΄Ομως το ζήτημα δεν είναι μόνο σε αυτό.

Αν και   ο σκοπός του  Τύπου είναι αυτός. Κι  αφού υποστήριζαν πως έχουμε…πόλεμο, εξαιτίας της πανδημίας,   στον πόλεμο πάνε όλοι,δεν κάθονται συντεχνίες στα μετόπισθεν να  ξεκοκαλίζουν δημόσιο χρήμα.

Ούτε στην  οικονομία θα μείνω που την τίναξαν στον αέρα.Σχεδόν με τα 10 δισ. που θα χαθούν από τουρισμό, το σύνολο της απώλειας της ελληνικής οικονομίας  φτάνει τα 20 δισ! Δικά μας λεφτά,που τα εμπιστευτήκαμε σε μια κυβέρνηση απατεώνων,που την ψήφισε ΜΟΝΟ  το 25% των Ελλήνων ψηφοφόρων (το 75% ,επομένως τους φτύνει) . Και  άφησαν να χαθούν ή καβάτζωσαν  για πάρτη τους  , τους “κουμπάρους” και τους προστάτες -χορηγούς τους, όλο αυτό τον χαμένο πακτωλό,σε μια οικονομία που μόλις έβγαινε από τη χρεοκοπία. Χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΟΒΑΡΟ  ο Κούλης τους (με τη συγκατάθεση του Αλέξη τους)  έκανε ό,τι  η Γερμανία και η Αγγλία στην (αμφι)λεγόμενη   “πανδημία του Κορόνα. Μόνο που αυτές οι χώρες είναι οικονομικά γρανιτένιες,  όχι χάρτινες σαν την ελληνική.

Εκείνο που ζητάω ,λοιπόν,  είναι οι αλήτες στην κυβέρνηση και τη μαφία του Τύπου να μου δώσουν πίσω  2μιση μήνες της ζωής , που μου τους έκλεψαν.Δεν είχαν κανένα δικαίωμα. Να με αποζημιώσουν ηθικά και υλικά.  Δεν είναι αστείο. Δεν διέπραξα καμιά παρανομία. Δε δικάστηκα και   οι “Κούληδες”  με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου ,κατάργησαν τα  συνταγματικά,ατομικά μου δικαιώματα.

Δεν είμαι δικηγόρος. Ούτε νομικός. Πέρασα από τα θρανία της Νομικής,αλλά δε θα ισχυριστώ πως είμαι εδικός στην επιστήμη του δικαίου. ΄Ομως και ο πρωτοετής της Νομικής  ξέρει   πως   κανείς μη θεσμικά εξουσιοδοτημένος  και για κανένα λόγο ,αν  δεν υπάρχει αδίκημα, αν δε  δικαστείς γι΄αυτό,  μπορεί να   διατάξει για  τόσο χρόνο να πας  φυλακή  (έστω κατ΄οίκον περιορισμό).

Κι αν αυτόν   ως κρετίνο, δε τον  νοιάζει, γιατί τα έχει “χέσει” στη ζωή του, δεν τα έχει βρει με τον εαυτό του ,δεν άνοιξε ποτέ το μυαλό του και μπορούν να του τσαλαπατούν την ελευθερία και την αξιοπρέπεια (που δεν έχει) .Κι επειδή  λειτουργεί ως  μάζα, κιμάς  όχλου,   όπως οι  Γερμανοί την εποχή του Ναζισμού .  Εγώ, λοιπόν, επειδή  δεν ανήκω στην κατηγορία του να κάνω ό,τι μου υπαγορεύουν  η Γκεμπελίσκοι με την την προπαγάνδα τους

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ,     ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ

ΕΠΕΙΔΗ

  1.  Αν και  μόλις πρόσφατα  ήραν σχεδόν όλα τα μέτρα που είχαν  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ επιβληθεί  με αφορμή την “πανδημία”του Κορόνα, και ειδικά μετά την άρση του locκldown στην Ελλάδα,τη λειτουργία των χώρων εστίασης και την είσοδο στη χώρα τουριστών, ΟΥΔΕΜΙΑ έξαρση παρατηρήθηκε ,ούτε νέα και πολλά  θύματα από τη πανδημία, υπήρξαν, αποδεικνύεται  πως   τίποτα δε άλλαξε από την εικόνα  πριν την επιβολή των μέτρων και παρόντος ήδη και τότε του ιού .  Επομένως, είναι  ηλίου φαεινότερο πως ΔΕΝ ΗΤΑΝ  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑ  να ληφθούν  και μάλιστα κατόπιν εορτής,  τα όποια μέτρα επέβαλαν και ειδικά αυτό  της απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Και δεν υπάρχει σοβαρότερη απόδειξη από τη σημερινή κυριακάτικη εικόνα, όταν 1. Κανένα εμβόλιο η φάρμακο δε βρέθηκε ακόμα  για την αντιμετώπιση του ιού 2. Η “πανδημία” υποστηρίζουν  πως δεν τελείωσε με τη λήξη του “συναγερμού” 3. Οι άνθρωποι δεν άλλαξαν στο ελάχιστο τις συνήθειές τους. 4. Χιλιάδες εκδρομείς εν μέσω….πανδημίας, συνωστίζονται στις παραλίες ,τις ταβέρνες και τις καφετέριες, χωρίς ούτε τη στοιχειώδη  προφύλαξη .Και αύριο ο πρωί  δυστυχώς για τους Τσιοδρο-Χαρδιαλιάδες ,δε θα έχουν να  παρουσιάσουν καμιά 10αριά νεκρους που θα τους βόλευε.
  2. Ο ιός του Κορόνα υπήρχε εδώ και χρόνια.  Δεν τον είχαν εντοπίσει. ΄Ηδη στην Ιταλία αποδείχτηκε πως υπήρχε από το 2019. Επομένως , πάντα υπήρχαν κρούσματα και θάνατοι από το συγκεκριμένο ιό,αλλά τους χρέωναν σε άλλες αρρώστιες. Καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία. Προσβλήθηκα κατά πάσα πιθανότητα αρχές Φλεβάρη 2020 από το συγκεκριμένο ιό με όλα τα περιγραφόμενα-αποδιδόμενα συμπτώματα.  Εξετάστηκα σε δημόσιο, ιατρικό κέντρο,αλλά τότε ακόμα δε γνώριζαν την ύπαρξη του ιού και γνωμάτευσαν  πως έπασχα από κάποια άλλη, αόριστη,  βρογχο -πνευμονική ίωση.
  3. Το 83/85% εκείνων  που προσβάλλονται από τον ιό ή δεν  αντιλαμβάνονται καν πως είναι φορείς  και αναρρώνουν     με ή χωρίς ιατρική βοήθεια. ΄Οσοι έχουν άλλες αιτίες,  με εξασθενισμένο οργανισμό λόγω γηρατειών ή  με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, πολλοί απ΄αυτούς, αν προσβληθούν και από τον ιό, υποκύπτουν. ΄Οπως συνέβαινε πάντα. Αλλά παλιότερα,  ως αιτία θανάτου ,π.χ ενός καρκινοπαθή στο τελευταίο στάδιο  και φορέα Κορόνα , δεν αναφερόταν ως αιτία θανάτου ο ιός που επιτάχυνε το θάνατο, αλλά η πραγματική, ο καρκίνος!  Επειδή. ακριβώς,  δε γνώριζαν την ύπαρξή του. Το αντίθεο από αυτό που   συμβαίνει σήμερα
  4. Οι στατιστικές αποδεικνύουν πως υπήρξε έξαρση του ιού φέτος,αλλά δεν έγινε εξ αρχής αντιληπτός. Οι αριθμοί των  νεκρών,όμως,  από ΟΛΕΣ τις αιτίες παρέμειναν και το 2020 και με την έξαρση του ιού αυτού στα ίδια επίπεδα με άλλες χρονιές! Και μάλιστα,  κάποια άλλα χρόνια, υπήρχαν περισσότερα  θύματα απ αυτά  το 2020  συνολικά απ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ.
  5. Στην Ελλάδα τα θύματα από τα τροχαία είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που κατέγραψαν για τον Κορόνα.΄Ομως, ουδέποτε επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας, στις μοτοσυκλέτες ας πούμε,έστω  στους υπότροπους, κακούς οδηγούς. Και ορθά. “Δεν κόβεις κεφάλι αν πονάει δόντι”. Δεν έκαναν το ίδιο με τον ιό. Επιπόλαια,ανεύθυνα,δημαγωγικά  και χρησιμοθηρικά, κατάργησαν  τα βασικά άρθρα του συντάγματος και φυλάκισαν  έναν  ολόκληρο λαό. Και με τη έγκριση σύμπασας της αντιπολίτευσης.  Τούτο είναι έγκλημα καθοσίωσης.  Συνταγματικό πραξικόπημα.

΄Υστερα  απ΄όλα  αυτά, γίνεται φανερό πως  οι ΄Ελληνες στερηθήκαμε την ελευθερία  μας για περισσότερους από 2 μήνες  από κοινοβουλευτικούς  ,που έδρασαν ως δικτάτορες.  Επίσης οι ίδιοι κατέστρεψαν την οικονομία, από ανικανότητα και ανευθυνότητα, αλλά και για να επωφεληθούν  επ΄αφορμή  της “πανδημίας” και να προσποριστούν  κομματικά και οικονομικά οφέλη και  ανομολόγητα  κέρδη για τους ίδιους και τη  μαφιόζικη παρέα τους.

Ως εκ τούτου,αν υπάρχει θεσμική δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα, οι εισαγγελείς  οφείλουν να απαγγείλουν κατηγορίες σε όσους κατονομάσαμε παραπάνω και για τους  πολιτικούς να αποστείλουν τις δικογραφίες στη Βουλή  και ζητήσουν την άρση της ασυλίας τους , για να δικαστούν.Κι όσοι  δεν είναι ( π.χ Τσιόδρας, πριν προφτάσει  να  τον κάνουν βουλευτή), να παραπεμφθούν   άμεσα σε δίκη ως συναυτουργοί   σε αυτά τα εγκλήματα.