“ΠΕΤΣΕΣ” ,”ΦΛΩΡΟΙ” ΚΑΙ”ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΙ”. Η… ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

1.  α. “ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΜΕ
Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο «τσουβαλιάζει» και στοχοποιεί δημοσιογράφους και ΜΜΕ

Υπό τον τίτλο «πόσο στοιχίζει ο Μωυσής» το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μια παρουσιάστρια που λέει στον θεατή με συνηθισμένη χροιά στη φωνή της «ο πρωθυπουργός…» και τότε αρχίζει να «βρέχει» χρήματα. Αμέσως η παρουσιάστρια, αλλάζει ύφος και φρασεολογία: «Ο πρωθυπουργός μας» λέει και τότε αρχίζουν να πέφτουν ακόμα περισσότερα λεφτά. Τότε η παρουσιάστρια, αφήνει το κείμενο που διαβάζει και αρχίζει και μαζεύει τα χρήματα, λέγοντας: «Ο Κυριάκος μας».

Η  ανακοίνωση του Στ. Πέτσα:

«Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν. Αντιτίθεται στον έλεγχο για τα μέσα ενημέρωσης που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό και τα ποσά που τους καταβάλλονται.

iefimerida.gr

Κορωνοϊός: Κουρεύτηκε στο σπίτι ο Στέλιος Πέτσας (ΦΩΤΟ)

β. Οργή Ευαγγελάτου με Βαξεβάνη για το ότι πήρε  το site του 860.000 ευρώ!

Τους   λένε: “Πέτσα ,Ευαγγελάτε και λοιπό σκυλολόι. Κοιτάτε, κρέμονται οι χλέπες και οι  ροχάλες  στη μούρη σας” .Και τούτοι, χωρίς αιδώ κι αισχύνη,  ουδαμώς και ουδόλως, σου απαντούν ατάραχα:  “Χιονίζει, ρε παιδιά, αφράτο και λευκό χιονάκι είναι. Μην το μπερδεύετε”.

Πέτσας και “πέτσα δεν πάνε μαζί.¨΄Οπως  ομορφιά και Κουασιμόδος είναι αταίριαστα.

Μια παρατήρηση. Οι Ναζί του Κασιδιάρη  σουγιαδιάζαν πρόσφυγες,  τους έπιανες επ΄ αυτοφώρω και σου λέγανε έκπληκτοι. ” Ποιοι,  εμείς;  Είσαι καλά; Να ,ένας κει δικός τους που τρέχει το έκανε και την κοπάνησε”.

Του συζύγου της ευυπόληπτης π.εισαγγελέας κυρίας Ράικου, λαμόγιο με περικεφαλαία, του λένε από τον ΕΟΠΥΥ:  “΄Εκλεψες 1.500.000″ .Και  απαντά: ” ;   Τουλουπάκη τη λένε , όχι  ΕΟΠΥΥ”!

Του “Εισαγγελάτου”, χρόνιο καρκίνωμα, “πάπας” κι αυτός της παραπληροφόρησης, του λες:”Ρε,παλιάνθρωπε,βούτηξες κοντά 900 χιλιάρικα για την κ@λοκορονοϊοδιαφήμιση και βγαίνεις κι από πάνω με αγωγές και μηνύσεις;”  Και σφόδρα… οργισμένος απαντά πως είμαστε υβριστές   και συκοφάντες,αφού  δεν ήταν 900 τα χιλιάρικα,αλλά 2,3  φορές πιο  κάτω!

Για τον Πέτσα πάλι.  Τον ρωτάς: “Ρε μασκαρά, πού έδωσες τα  λεφτά μας και  τάισες μέχρι σκασμού,όλο το αληταριό της βιομηχανίας παραπληροφόρησης βγάλε τη λίστα” . Και σου απαντά, “οι… Μάσκες του ΣΥΡΖΑ έπεσαν”.

Είπαμε. Τους φτύνεις και… γλείφονται.

΄Ομως,μη γελιέστε από τα φαινόμενα. Στην τελική, για μας δουλεύουν  όλοι σε αυτό  το σύστημα. Μην εξοργίζεστε. ΄Ετσι, θα προκύψουν οι κοινωνίες που περιμένουμε.   Χωρίς “Πέτσες”,αλλά  με …πέτσα.

Τότε που θα  ντρέπονται τα εγγόνια τους να κυκλοφορούν στο δρόμο και θα αλλάζουν όνομα για   να κρυφτούν.Ποιος θα ήθελε να κουβαλάει επώνυμα Σαμαράς, Λοβέρδος, Ράικος,  Ευαγγελάτος;

2. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΟ 2019 ΓΙΑ  ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

Ο περίφημος ” Γιωργάκης” (ο Παπανδρέου), ως γνωστό ήταν  αυτός που άνοιξε το χορό των μνημονίων.  Και ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα το ίδιο “καλαματιανό”.΄

Αλλά, όποιος  νομίζει πως   τα δανεικά από τότε με  τα τεράστια χρεολύσια και  τις λοιπές υποχρεώσεις ,πήγαν , έστω και ελάχιστα για  την κάλυψη των δικών του αναγκών, είναι απληροφόρητος.

Τα  μνημονιακά αυτά  δάνεια δεν κάλυψαν ούτε καν το σύνολο των τοκοχρεολυσίων και της ανακεφαλαιοποίησης. Τα λεφτά εκείνα από την μία έμπαιναν και από την άλλη έφευγαν για να καλύψουν τις πληρωμές προς τους δανειστές που ήταν τράπεζες, ομολογιούχοι, ΔΝΤ και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Επομένως, μη σε γελάνε.  Ούτε  ένα ευρώ δεν έχει καταλήξει στην τσέπη σου όλα αυτά τα χρόνια. ΄Οπως και  η Handelsblat εύστοχα  έλεγε εκείνα τα χρόνια: “Είναι αστείο, αλλά τα  λεφτά που δανείζει  η Ευρώπη στους ΄Ελληνες  δεν πηγαίνουν  σε εκείνους,  γυρίζουν την ίδια στιγμή  πίσω    σ΄ αυτούς  που τους τα δανείζουν.”

Αυτές, λοιπόν, οι τράπεζες που έσωσες εσύ με τις ανακεφαλαιώσεις τους, από τα δικά σου λεφτά, όλα αυτά τα χρόνια πρόσφεραν πλουσιοπάροχο τραπέζι  (πού αλλού;) στους μεγαλύτερους κι απ΄αυτούς τους τραπεζίτες, απατεώνες : Στους ιδιοκτήτες των Μέσων Παραπληροφόρησης και στους κοντυλόφορους, μέσω δανεικών (και αγύριστων) και των διαφημίσεων.

Κάθε φορά που κάνεις ζάπινγκ στα χαζοκάναλα ή ακούς  τις παρλαπίπες του Χατζηνικολάου, του Ευαγγελάτου  και του Τράγκα ή  κάνεις κλικ στους πορνοϊστότοπους του Ράπτη,  του Κουρτάκη και του Μαυρίδη, βγάζε, διάβαζε και ξαναδιάβαζε   την παρακάτω λίστα.   Είναι οι διαφημίσεις (λεφτά στον αέρα) που δίνουν  οι  (σεσωσμένες από σένα)  Τράπεζες  χρόνια τώρα σε αυτά τα χαμαιτυπεία  του Τύπου.

Βεβαίως,  το 2020,ήταν ακόμα πιο χρυσοφόρο. Μια και η ίδια  μαφία του Τύπου με την κομπίνα του Κορόνα  στην κυριολεξία θησαύρισαν.

Ενδεικτική η λίστα του 2019 (Πάνω κάτω κι  όλα τα χρόνια πίσω ,έχουν τα ίδια ή και περισσότερα λεφτά  τσεπώσει).

Οι  τέσσερις συστημικές τράπεζες για το 2019, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφσυν, έδωσαν τις παρακάτω ποσά για διαφημίσεις δικές τους”:

Ο Antenna tv έλαβε 2.900.184 ευρώ, ο ΣΚΑΪ 2.324.771 ευρώ, η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Β. Μαρινάκη 2.142.651 ευρώ, το Πρώτο Θέμα και οι Εκδόσεις Νέο Χρήμα Α.Ε. (Εταιρείες Πρώτου Θέματος) 2.041.641 ευρώ, ο Alpha 1.994.259 ευρώ, η Καθημερινή 1.991.064 ευρώ, το STAR 1.648.129 ευρώ, η REAL MEDIA 826.899 ευρώ, η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. (Open tv) μαζί με την Dimera Εκδοτική Α.Ε. 615.593 ευρώ, η ΕΣΤΙΑ 525.446 ευρώ, η Ελευθερία του Τύπου Εκδοτική Α.Ε. (Παραπολιτικά) 471.790 ευρώ, το capital.gr 461.651 ευρώ, το iefimerida.gr 376.530 ευρώ, η SABD Εκδοτική (Ελεύθερος Τύπος) 319.313 ευρώ, το zougla.gr 291.095 ευρώ, η Εφσυν 286.185 ευρώ, το newsit.gr 257.506 ευρώ, τα Παραπολιτικά Εκδόσεις Α.Ε. 211.112 ευρώ, η Athens Voice 175.048 ευρώ, η Lifo 174.990 ευρώ, η Αθανασιάδης και ΣΙΑ Α.Ε. (Ναυτεμπορική) 161.245 ευρώ, το ΑΠΕ 127.800 ευρώ, η Κόντρα 126.900 ευρώ, η Δέσμη Εκδοτική Α.Ε. (Αθηνόραμα) 116.599 ευρώ, το Πρόταγκον 94.004 ευρώ, η Αυγή 86.868 ευρώ και ο Εθνικός Κήρυξ Νέας Υόρκης 65.440 ευρώ.

3. ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος: Όποιος πατήσει έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε, μετά θα δούμε ποιος είναι

Κωνσταντίνος Φλώρος

΄Οταν έχεις τέτοιο  φίλο ,τι τον θες τον …Ερντογάν;

Μήπως, αλήθεια  ,ο εκτός από ευήθης   και  ως  “στολισμένος επιτάφιος”  αρχηγός , παίζει εν γνώσει ή αγνοία του το παιχνίδι Ερντογάν απέναντι;

Μήπως,ήρθε η ώρα ( και δεν πάει άλλο), όσοι  μείναν  λογικοί σε αυτό τον τόπο   να “λογαριαστούν” με τους τρελαμένους και τρομακτικούς  στρατόκαυλους  που απειλούν με την  παλαβομάρα τους  τις ζωές των παιδιών τους; Είναι    επικίνδυνοι, απασφαλισμένες μπόμπες”,  ως μη έχοντες φρένας και σωφροσύνη.

Η θέση του Φλώρου παραπάνω, μπορεί κανείς να μου πει που θα έπρεπε να είναι; Πάντως σίγουρα όχι εκεί που τον έχουν, οι άλλοι  διεφθαρμένοι μιζαδόροι που τον διόρισαν.

Τέτοια τον βάζουν το Φλώρο να  αμολάει,  για να απαντήσουν στον ίδιο τόνο και οι απέναντι. Να γίνεται πάλι το τζέρτζελο των Ιμίων , για να   προχωρήσουν στη νέα αγορά  του αιώνα.

΄Ετσι νομίζετε για πλάκα και από τρελαμάρα μόνο, ο Φλώρος  βρυχάται ως πάνινος λέων;