ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ: “ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑ (“ΓΑΛΑΖΙΑ” ΣΑΣ) ΝΗΣΙΑ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΗΣ , ΟΡΜΠΑΝ: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !

ΝΗΣΙΩΤΗ ΜΟΥ , ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΣΟΥ, ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.

Ο Ελληνάρας Δεξιός ψηφοφόρος, πλην των άλλων και ως ανεγκέφαλος,  έχει την εντύπωση πως ο Σουηδός και ο Γάλλος ακούνε  στην Ευρώπη Ακροδεξιό ΣΚΑΪ ή διαβάζουν την πορνοφυλλάδα του  Χρήστου Ράπτη.  Αλλά, ακόμα κι αν ήθελαν να ενημερωθούν,  τέτοιος κόσμος, όπως αυτός  της ελληνικής Δεξιάς, αδυνατεί.  Το γνωστικό και  ξενόγλωσσο (για να μη μιλήσουμε για το “μορφωτικό” του) επίπεδο είναι τραγικό.  Τα αγγλικά του νησιώτη κι ας περιμένει να ζήσει από τον τουρισμό, εξαντλούνται στα    room -room  (εξ ου και  ρουμάς) και  στο περίφημο  Greek … σαλάτ,  τζατζικί  και  σουβλακί.

Ποια ,  επομένως  ενημέρωση  να διαθέτει  τέτοιος οπαδός,  των  έξω από το μικρόκοσμό του , κοινωνιών, τί σκέφτονται και τί λένε οι ξένοι για το Μητσοτακικό  καθεστώς,  τους Μαρινάκηδες και τους Αλαφούζους , τις επιδόσεις των Ελλήνων  στη διαφθορά, την ακρίβεια και τον…επικείμενο ελληνοτουρκικό πόλεμο, όπως  ένας ανεύθυνος, μιζαδόρος πρωθυπουργός  απειλεί πως μπορεί και να ξεσπάσει με όσα λέει και όσα κάνει σε Αιγαίο και Μεσόγειο;

Για να μην πούμε  πως ακόμα και συντηρητικοί Ευρωπαίοι  ακούν και βλέπουν  μετά βδελυγμίας ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα να δολοφονούνται εν ψυχρώ από τους πραιτοριανούς (Μελανοχίτωνες τους λέγανε παλιά στην Ιταλία και Φρουρούς της Επανάστασης σήμερα στο Ιράν)  μιας φασιστικής ,κατά τα άλλα …κοινοβουλευτικής,    κυβέρνησης , όπως πρόσφατα τους πάνω από 500 μετανάστες ,πολλοί με τα μωρά   στα χέρια που έπνιξε το  Μητσοτακικό  καθεστώς . Και όπως να το δεις, ακόμα και  με λοβοτομή σε βάθος να έχεις υποστεί, δεν μπορείς  να  μην χαρακτηρίσεις τέτοιο έγκλημα,  ως ανοσιούργημα. Τόλμησε ,ακόμα και ο  Δεξιός Αρχιεπίσκοπος , έστω και με μισόλογα,  να το χαρακτηρίσει τέτοιο.

Κάτι ακόμα που δεν ξέρουν οι δικοί μας εδώ  μπλε   χαχόλοι. Επί μέρες και  ώρες  η παγκόσμια μιντιακή βιομηχανία παρουσιάζει  την τελευταία εβδομάδα,  ως ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ   ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ.  Να  τους ενημερώσουμε και σε αυτό ,   μια και  τα δικά μας  εδώ γαλάζια παιδιά στα νησιά Αιγαίου  και Ιονίου  δεν το γνωρίζουν. ΄Οπως επίσης αγνοούν πως ο μέσος Ευρωπαίος,  ακόμα και ο Δεξιός,  δε γουστάρει   Ορμπανικά , Μητσοτακικά και Πουτινικά  καθεστώτα.  Και είναι η μόνη φορά που ο άθλιος δικός μας εδώ ρουμάς,    δεν τολμάει να πει τη θρυλική,  εθνική ατάκα,  “χέστηκα για το τί λένε  οι  μ@λάκες στην Ευρώπη “, μια και περιμένει σαν το σκυλί να του πετάξουν  από  την Εσπερία κανένα ξεροκόμματο.  ΄Οπως μια ζωή, άλλωστε,   κάνει η Ψωροκώσταινα.

Λέμε, λοιπό,  πως…τούτων ούτως εχόντων,  καλά να πάθει ο Ελληνάρας στα νησιά που με υπερηφάνεια διατείνεται  πως βάφτηκαν μπλε  στις τελευταίες εκλογές, αντί μόνοι τους να έχουν βάψει το χάρτη τους κόκκινο με το αίμα πάνω από 60.000 κολασμένων της γης πού δολοφονήθηκαν στα νερά τους.  Είναι το χρώμα που ταιριάζει στην πάλαι ποτέ  ιστορικό προσφυγονήσι  της  Μυτιλήνης.  Ούτε ίχνος τσίπας  και ανθρωπιάς στο παιδί και το εγγόνι εκείνου του κατατρεγμένου πρόσφυγα από τις απέναντι ακτές.    ΄

΄Αφρονες, παρτάκηδες, φανατικοί, ανεγκέφαλοι . Νομίζουν πως το κορόιδο ο Ευρωπαίος  θα κάνει τουρισμό στην Ελλάδα με τη βενζίνη να πετάει στα 2 ευρώ, όταν αυτός  με διπλάσιους και τριπλάσιους μισθούς στη χώρα του ,την πληρώνει .1,50 κατά μέσο όρο. ΄Η τη χωριάτικη σαλάτα και το σουβλάκι στη Μύκονο 10 ολόκληρα Ευρώπουλα το καθένα!   Για τέτοιους …μαμάκες τους έχει  ο διεφθαρμένος σαν τον Κούλη του μικροεπιχειρηματίας στη Ρόδο, την   Κρήτη και τη Ζάκυνθο,   που  και τούτος ,όπως η φαμίλια που ψηφίζει, έχει  ως αρχή,   το… δούλεψε να φας και κλέψε να ΄χεις.

Πέρα από την τρομακτική ακρίβεια,  σχεδόν η μοναδική χώρα στην ΕΕ που μια σύνταξη δε φτάνει ούτε για δυο εβδομάδες ψευτοσυντήρησης οικογένειας  (κι αυτό, αν  έχεις δικό σου σπίτι), είναι και μια σειρά άλλων φανερών   σε όλους και σοβαρών,  πλην των εχόντων γαλάζιο γράσο στα μάτια, αιτιών που  κρατούν μακριά το μέσο τουρίστα  από τα  νησιά της Ελλάδας. Κι  ελπίζουμε  φέτος τουλάχιστον η τουριστική σεζόν να μην είναι , όπως τα 3 τελευταία  μίζερα καλοκαίρια,   λόγω κυρίως της πανδημίας.  Και το ευχόμαστε από καρδιάς,  να γεμίσουν οι ελληνικές παραλίες κόσμο,    μόνο και μόνο για τον ευκαιριακό εργαζόμενο  «ντελιβερά” και  το «γκαρσόνι», που περιμένουν  πώς και πώς να βγάλει χειμώνα με τα καλοκαιρινά  μικρομπουρμπουάρ του Σκανδιναβού.   ΄Όχι  για τον αισχρό  με τα “μαύρα αργύρια” ταβερνιάρη  -αφεντικό τους.

Με όσα λέει και κάνει ο άφρων γόνος της φαμίλιας, σπέρνει την ανασφάλεια και τη σύγχυση.  Η κεντρική  Ευρώπη   δεν έχει άλλο φόβο πολέμου παρά μόνο στα νησιά μας. Εδώ και 4 χρόνια ο κοινοβουλευτικός ΄Ελληνας δικτάτορας για πρώτη φορά   από την ιστορική  Μικρασιατική καταστροφή   (πάλι με ευθύνη της Δεξιάς και τότε), έφτασε τη χώρα ,τόσο κοντά σε πόλεμο με τις προκλήσεις του ανιστόρητου  απόφοιτου του Χάρβαρντ ,  να μην   έχουν μετρημό.

Οι  Ευρωπαίοι  και δε εννοούμε τους πολιτικούς , γνωρίζουν πολύ καλά ,γιατί δεν τους έχει  κάνει κουρκούτι το μυαλό ο Πορτοσάλτε,  πως σε καμιά περίπτωση  τα δίκια στα ελληνοτουρκικά  δεν είναι αποκλειστικά  με το μέρος μας.  Ο Σουηδός τσοπάνος που  γνωρίζει αγγλικά σαν τη μητρική του γλώσσα ,ξέρει επίσης  να διαβάζει (και το κάνει)   Ιστορία. Και στα δυο , ο δικό μας αντίστοιχος ..ομόλογος,  είναι  ξύλο απελέκητο.

Τις συνθήκες έχει καλή γνώση   ποιος τις παραβιάζει.  Και της Λωζάνης και τις  κατοπινές.  Και δεν τον γελάς πως  οι όροι τους,  καθαρά και ξάστερα,  δεν επιβάλουν  την αποστρατικοποίηση των νησιών, όρο που δεν τηρεί  η Ελλάδα.  Κι ας επικαλούνται  οι στρατόκαυλοι εδώ  τα  γνωστά, εθνικιστικά  φληναφήματα, όπως κάνουν χρόνια τώρα. ΄Οποιος μελετά Ιστορία, δε χρειάζεται τέτοιους να τον διδάξουν την πραγματική  Ιστορία.

Και αντιλαμβάνεται ο Ευρωπαίος  μετά από αυτό,  γιατί  ο Ερντογάν γίνεται… Τούρκος και απειλεί  πως “μια νύχτα  ξαφνικά  θα έρθει στα νησιά”. Και  δεν έχει καμιά όρεξη  να  κοιμάται με την οικογένειά του στης  Λέσβου το αυθαίρετο και  να  πληρώσουν τούτοι την αφροσύνη του Κυριάκου. Να   τρώνε  τις τούρκικες μπόμπες στο κεφάλι.   Ας τις φάει  ο γαλάζιος οπαδός του Κυριάκου του.   Και ορθά!

Το λέγαμε και χτες. Ανόητος χίλιες φορές δεν είναι εκείνος που νομίζει πως κοροϊδεύει  τους άλλους. Τραγικός  είναι όποιος με τα κρετινικά του σύνδρομα δουλεύει  ψιλό γαζί τον ίδιο του τον εαυτό.  Πάει στην κάλπη και …βγάζει μόνος  τα μάτια του.  Καλά να πάθει!