ΤΣΙΠΡΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ!

 

ΕΚΤΑΚΤΟ:  Δημοψήφισμα την άλλη Κυριακή (5/7/2015)

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακοινώνεται δημοψήφισμα την άλλη Κυριακή - ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

 Ο Αλέξης Τσίπρας  θα καταγραφεί στην Ιστορία ως ο πλέον δειλός, δημαγωγός, κουτοπόνηρος και ανήθικος πρωθυπουργός στη  πολιτική  Ιστορία της χώρας.

Θα τιμωρηθεί σκληρά αυτή η άτιμη, ανίκανη  και  φασιστο-“αριστερή” κυβέρνηση. Το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα σημαίνει ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ, ΟΧΙ στους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Κι αυτό  θα είναι το τέλος της απάτης, του λαϊκισμού, της αναξιοπρέπειας, της ταπείνωσης.

 

Και να τί έλεγε ο αισχρός Μαυρογυαλούρος σε

                   ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011
΄Οταν ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε το 2011 ότι δημοψήφισμα σημαίνει χρεοκοπία
Οταν ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε το 2011 ότι δημοψήφισμα σημαίνει χρεοκοπία [βίντεο]
 

Τον Οκτώβριο του 2011, όταν ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να κάνει δημοψήφισμα, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν κατηγορηματικά αντίθετος.

«Αν επιχειρήσει ο πρωθυπουργός να διενεργήσει δημοψήφισμα και να θέσει στον λαό το δίλημμα ευρώ και μέτρα ή έξοδος, τότε η κατάρρευση της οικονομίας, η πτώχευση της χώρας θα έρθει πολύ πριν την κάλπη. Αυτό δεν θα είναι δημοψήφισμα, θα είναι μια επικίνδυνη ζαριά για τη χώρα μας…», έλεγε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ήταν τέλη Οκτωβρίου του 2011 όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατακεραύνωνε από τηλεοράσεως την πρωτοβουλία που φερόταν έτοιμος να αναλάβει ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για τη διενέργεια δημοψηφίσματος με το οποίο ο ελληνικός λαός θα αποφάσιζε αν θα ήθελε να συνεχίσει την πορεία εντός ευρώ με τα μέτρα και τις δεσμεύσεις που έπρεπε να αναλάβει η χώρα, ή αν θα αρνείτο τα μέτρα και ουσιαστικά θα επέστρεφε στη δραχμή.

Ο κ. Τσίπρας δεν δίστασε τότε να κατηγορήσει τον κ. Παπανδρέου ότι βρισκόταν και ενεργούσε υπό καθεστώς απελπισίας, να χαρακτηρίσει το δημοψήφισμα άμεση καταστροφή της οικονομίας και προάγγελο πτώχευσης, να κάνει λόγο για τρικ της κυβέρνησης ώστε να κερδίσει χρόνο στην εξουσία και να καταλήξει λέγοντας πως ο «πιο δημοκρατικός τρόπος έκφρασης της λαϊκής βούλησης είναι οι εκλογές και όχι το δημοψήφισμα…».