ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΦΛΑΣΙΑ Η ΜΟΝΙΜΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗ;

Επεισόδιο μέλους του ΣΥΡΙΖΑ με την Σακελλαροπούλου

https://www.avgi.gr/koinonia/451595_diamartyries-allileggyon-stin-proedro-tis-dimokratias

 

FLASH.GR

Με τρέλα 2: Ο επίσης αθώος (όχι και τόσο) νεαρός Άρης Σπουρδαλάκης  με μαλλιά αφάνα που επιτέθηκε  γιατί τυχαία βρέθηκε στην Καλαμάτα, μπροστά στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατ. Σακελαροπούλου και σχεδόν την έβρισε, αποδεικνύεται φίρμα. Έχει «σταδιοδρομήσει» ως φοιτητής κρατώντας την ντουντούκα για να ακουστεί στα πέρατα του κόσμου η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν το έπαιζε… επανάσταση ΣΥΡΙΖΑ κι όχι αγαπούλα. Ο ίδιος έκανε εμφάνιση ως  σύνεδρος στο περσινό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου είπε από το βήμα του συνεδρίου μεγαλύτερες μπούρδες από την Καλαμάτα. Άλλωστε είναι και από τζάκι. Ο πατέρας του, καθηγητής Νομικής, είχε επιτρέψει την διοργάνωση εκδήλωσης στο Πανεπιστήμιο για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος μάλιστα είχε μιλήσει στην εκδήλωση με τηλεφωνική σύνδεση από τις φυλακές.  Ένα κούρεμα θέλει ο Αρούλης και τον βλέπω βουλευτή στις επόμενες εκλογές. Τέτοιους χρειάζονται.

****

Όντως είναι μια τρέλα !    Πάνω από 500  οι δολοφονημένοι ,πολλοί  με τα μωρά στα χέρια ,  ασφαλώς με ηθικό αυτουργό και τον υπό φασιστική φλασιά  (ή μόνιμη η  λοβοτομή;)   διατελούντα συντάκτη του εμετικού αποσπάσματος στο Flash.gr.   Και τον πείραξε ο Αρούλης (!) που διαμαρτυρήθηκε …απρεπώς  (διάβαζε  εν δικαία οργή, για το φοβερό έγκλημα, που διαπράχτhκε στην Πύλο,  όπως θα έκανε  κάθε μη στερούμενος πέτσας ανθρώπου ), ενώπιον της κυρίας  προέδρου της Δημοκρατίας!  (Ναι, ναι,  η  πρώην  δικαστίνα του ΣτΕ και νυν πρόεδρος  που  ασθμαίνουσα -να τα προφτάσει όλα-  παρίσταται   από ευχελαίου σε ευχέλαιον στα έργα και τις ημέρες του μητσοτακικού καθεστώτος και   βαράει  προσοχές    στα εγκαίνια των  ρατσιστικών   φρακτών, που…σώζουν την Ελλάδα από τον εχθρό )

 Για αυτό και θέλει.. κούρεμα ο αφάνας!  ΄Αι  , να κουρεύεσαι  φασιστορατσιστάκο Γκεμπελοειδές.   Ποις έχασε την τσίπα να τη βρεις εσύ!