΄Ολγα Γεροβασίλη. Η αισχρότητα απόκτησε το πλέον ηχηρό της συνώνυμο ανάμεσα στους τρόφιμους του παλαιοκομματισμού.

«Δυσάρεστη έκπληξη» ο Κασσελάκης για Γεροβασίλη

Γεροβασίλη: Να πάρει την ευθύνη ο Κασσελάκης και να κάνει εκλογές για πρόεδρο (Video)

 

“Με το επιχείρημα ότι δε γνωρίζει τα βασικά της Αριστεράς και υπενθυμίζοντας τους χαρακτηρισμούς του περί «κουκουλοφόρων», η Όλγα Γεροβασίλη υποστήριξε, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Mega, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ».

 

«Επειδή δεν του αρέσει το αποτέλεσμα του σώματος, έφτασε στο σημείο να μιλήσει για κουκούλες (…) Πιστεύω ότι μετά από ένα χρόνο στην Ελλάδα, θα έπρεπε να γνωρίζει τα βασικά στοιχεία της Αριστεράς και να ξέρει ότι το σώμα απέναντί του περιελάμβανε ανθρώπους που φυλακίστηκαν στη δικτατορία, ενάντια σε εκείνους που με κουκούλες κατέδιδαν τους Έλληνες». Το να είσαι αναιδής δεν ταιριάζει στο χώρο της Αριστεράς”

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης υποστήριξε ότι ο κ. Κασσελάκης ήταν μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον ΣΥΡΙΖΑ «για πολιτικούς και αξιακούς λόγους
*****

Αισχρόν το γ’ αισχρόν, καν δοκή καν μη δοκή”=  ΄Οσο και να κρύβεται ο αισχρός, δεν κρύβονται οι πομπές του   (Αντισθένης, ο  Κυνικός )

Αισχρότητα και έλλειψη αυτογνωσίας, πάνε χεράκι-χεράκι. Η παρουσία τους ενός, αποκλείει την απουσία του άλλου.

Ο αισχρός, πρωτίστως, είναι  ο ανήθικος, ο   αδίστακτος,  ο συκοφάντης.  Στην αρχαία γλώσσα η πρώτη  σημασία  της λέξης είχε σχέση με την έννοια της αιδούς,  την οποία αισχρός στερείται.  Η έλλειψή της  στον αρχαίο κόσμο, οδηγεί στην  ΄Υβρη.

Μας …διαβεβαιώνει  η Γεροβασίλη:

-«Δε γνωρίζει Ο Κασσελάκης  τα βασικά της Αριστεράς»!  Τα οποία ,ασφαλώς, γνωρίζει η Γεροβασίλη απ΄  ‘εξω κι ανακατωτά. Και ένα από αυτά τα βασικά του αριστερού, είναι να   περιφέρεται, ως η τελευταία σουρλουλού  των   πρωινάδικων   από … ακροδεξιού τηλετραπεζίου  έως πολύχρωμης     καναλοχωματερής   και να ξερνάει ύβρεις και συκοφαντίες, απόντος του κρινόμενου ή εκπροσώπου του, ο οποίος  συμβαίνει να είναι και ο ΝΟΜΙΜΟΣ (ακόμα)  πρόεδρος του κόμματος .  Δε διαθέτει την ελάχιστη τσίπα η Γεροβασίλη    , για να μπορεί να κατανοήσει   πως αν κάποιος δεν έχει θέση στο  Νέο  ΣΥΡΙΖΑ είναι  κάτι  παλαιοκομματικοί τύποι ,σαν ελόγου της, που έκαναν την αριστεροφροσύνη  καριέρα. Και δε δίστασαν να   γίνουν συνεταιράκια .   ακόμα και με το «Ναζί χωρίς στολή» Πάνο Καμένο και την παρέα του. Αφού πρώτα,   συνυπέγραψαν εκείνη την ατιμωτική για αριστερό   «Ομερτά,  να κρατήσουν  στο δικαστικό απυρόβλητο τον ένοχο της τραγωδίας  της πρώτης χρεοκοπίας της χώρας Κώστα Καραμανλή.  Κι όλα αυτά για  μη χάσουν το ψητό της εξουσίας  . Τόσο αισχρή η κυρία…αριστερή ως τα μπούνια,  που έλιωσε “γαλότσες και γαλότσες”  στους αγώνες της Αριστεράς!   Σε αντίθεση με τον Κασσελάκη, που όχι μόνο δεν  ίδρωσε σε πορείες, αλλά ήξερε και διάλεγε πατρούμενα….  Gold Runners.

-” Μας χαρακτήρισε  ο Κασσελάκης   «κουκουλοφόρους»  .    Ορθά σας αποκάλεσε τέτοιους  στην   κλίκα-φράξια των “163”.    Αν δεν έχεις λόγους να κρύψεις κάτι, γιατί να φοβάσαι να    πέφτει άπλετο  φως  στις πράξεις σου;  Προς τί  πρεμούρα να μη μάθει κανείς τί ψηφίζεις και  βάζεις   τη  μάσκα της … ιερότητας στην ψήφο ; Ντρέπεσαι για τις κομματικές  ή άλλες   επιλογές σου ή έχεις «διάφορο» να το παίζεις «και με αυτούς  και με τους άλλους»;»     Η ίδια, δηλαδή, η ΄Ολγα Γεροβασίλη,  εκτός από την κρυφή της  ψήφο , διεκπεραιώνει και τις άλλες υποθέσεις της «κάτω από το τραπέζι»;  Καταφεύγει ο  έντιμος άνθρωπος σε τέτοιες μεθόδους;  Οι καταδότες  σε όλα τα καθεστώτα   βάζουν κουκούλες ή προτιμούν  την   ανώνυμη καταγγελία, για να μην αναγνωρίζεται το έγκλημά τους.  Δωσίλογοι και  ρουφιάνοι  θα έπρεπε να αισχύνονται.  Ασφαλώς ,όμως,  κι  όσοι  ως θύματά τους  στην πορεία , εξαργύρωσαν τα γραμμάτια της αντίστασή τους με «καρέκλες» και αξιώματα. Δε διαφέρουν και  τούτοι από τους τότε καταδότες τους.

-«Για πολιτικούς και αξιακούς λόγους ο Κασσελάκης ήταν δυσάρεστη εξέλιξη για το ΣΥΡΙΖΑ». Αν η πολιτική και οι  αξίες για την Αριστερά ερμηνεύονται, όπως η Γεροβασίλη  αντιλαμβάνεται τις αρχές της, τότε εις μάτην εκτελέστηκαν  οι  «Πουλιόπουλοι» και  «Μπελογιάννηδες».  Ο Κασσελάκης, αν μη τι άλλο,  δεν κουβαλάει  το στίγμα της προδοσίας τους ήθους της Αριστεράς.  Δε “ρίχνει νερό στο μύλο” του Μητσοτάκη,   όπως είναι πια η  κύρια δουλειά και απασχόληση   των  στελεχών του  παλιού ΣΥΡΙΖΑ, που  ακολούθησαν στον ολισθηρό κατήφορο της αποστασίας .

 

 

Να κάνουμε μια ιστορική  πρόρρηση; Και να τη θυμάσαι, κυρία π. Αντιπρόεδρε της Βουλής :

Δε θα είναι μακριά η ημέρα, που όταν   το Σύστημα δε θα σας χρειάζεται πια  να  λαδώνετε  τα  γρανάζια του,  θα σας πετάξει στην αφάνεια σαν στημένες λεμονόκουπες.    Δε θα σας ξέρουν πια από τα  “παράθυρα”  της Σκορδά και του Λιάγκα. Ούτε  θα ξανακούσετε το τηλέφωνο να σας καλούν  από τα χρωματιστά τους πάνελ .

Θα έχουν διαγράψει από τις ατζέντες τους τα ονόματα Γεροβασίλη,  Πολάκης,Παππάς,  Νοτοπούλου .  Θα έχει πια περάσει η   αστεία  μπογιά σας. ΄Ηταν … λουλακιά  ,  ξέβαψαν  τα “παλιαμπέχονα  και οι γαλότσες”  και  γίνανε  για τα σκουπίδια.