ΑΝ     ΦΙΛΗΣ,  ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ , ΒΙΤΣΑΣ  ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ  ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ    ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΟΙ “ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ”    ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ!

«Σφάχτηκαν» Αυλωνίτου-Κυρίτσης στο Twitter: «Από τσίρκο Medrano γίνεται κόμμα» -«Δεν έλεγες τέτοιες μαγκιές στον Τσίπρα»

 

Ελένη Αυλωνίτου και Γιώργος Κυρίτσης

Φίλης: Ο Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες

 

Ο Νίκος Φίλης

 

****

ΑΝ     ΦΙΛΗΣ,  ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ , ΒΙΤΣΑΣ  ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ  ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ    ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΟΙ “ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ”    ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ!

 

Μόνο, που όλο αυτός ο συρφετός της αριστεροφροσύνης, ουδεμία   σχέση έχει  με την ιδεολογία  και το ήθος της Αριστεράς.  Κομμουνιστικής και μη. Ούτε και  με τον παλιότερο Πασοκικό σοσιαλισμό.

Πώς μπορεί  κάποιος  να αυτοπροσδιορίζεται   ως  Αριστερός , την ίδια ώρα που  κατατρύχεται   από  βαριά  αρρωστήματα,  ασύμβατα με έναν  υγιή, αριστερό οργανισμό  ;  ΄Οπως : Πολιτικός  αβδηριτισμός,  επαγγελματικός παρασιτισμός,  δημαγωγία,  σταλινική αντίληψη  της  έννοιας  συντροφικότητα,  ιδιοκτησιακές και καπιταλιστικές  συμπεριφορές, μιξοπάρθενο  και ομοφοβικό συντηρητισμό;

Ποιος και με ποια εξουσιοδότηση χορήγησε εύσημα Αριστερού  στον ανεπάγγελτο για παράδειγμα στα 60 του, Σκουρλέτη, στον Οξφορδιανό γόνο της γνωστής κομμουνιστοφάγας  οικογένειας Τσακαλώτου,  τον  εις την  Εσπερία ενδημούντα   και παχυλώς αμειβόμενο, αλλά και     εισοδηματία  από τα μίσθια   33 διαμερισμάτων (!)   Παπαδημούλη;  Αν αυτοί είναι πια  οι Αριστεροί  που απόμειναν στην Ελλάδα, τότε η αυλαία έπεσε, το τέλος εποχής σηματοδοτείται σήμερα γι αυτή τη μεγάλη  παράταξη ,που είναι η μόνη με ανθρωποκεντρικό και λαϊκό, κυτταρικό, ιδεολογικό προσανατολισμό.

΄Όχι! Δεν έχει καμιά σχέση αυτή η Αριστερά που ξέρουμε εμείς με εκείνη,   το όνομα κα την παρακαταθήκη της οποίας  οικειοποιήθηκαν οι κομματικοί αριβίστες του ΣΥΡΙΖΑ .  ( ΄Όπως, άλλωστε,  δεν έχει καμιά σχέση με την κομμουνιστική αριστερά του ιστορικού ΚΚΕ με τους γραφειοκράτες του Περισσού).

Δεν εκλέχτηκε,   από τη βάση ο Στέφανος Κασσελάκης αρχηγός του Νέου ΣΥΡΙΖΑ;  Είναι όλοι τούτοι, που τον ψήφισαν   και άλλες εκατοντάδες   χιλιάδες,   που τον «πάνε»,  ηλίθιοι και Δεξιοί;   Η,  από τα φαρδιά  μπατζάκια του, τρέχουσα δημοκρατική ευαισθησία της  τάχα μου αριστερής  πολιτικής συγκρότησης    Φίλη,  που πήγε σήμερα;   Μήπως στην πραγματικότητα τέτοιος ήταν πάντα ; ΄Ομνυε ,δηλαδή  και τούτος  σε μια Δημοκρατία και μια Αριστερά  που ουδέποτε  σεβάστηκε  ο ίδιος, αλλά  και τα υπόλοιπα …εξαρτήματα  μιας   Ομπρέλας που δεν άντεξε στην πρώτη ,  συνηθισμένη  νεροποντή ;

Αν κάτι δε διαθέτουν και δεν μπορούν να επιδείξουν όλοι τούτοι,  είναι   η δημοκρατική συμπεριφορά και η αριστερή ιδεολογία τους. Τα τελευταία  γεγονότα δεν είναι τα μόνα που το αποδεικνύουν. Την ίδια  συμπεριφορά είχαν   και απέναντι  στον Αλέξη Τσίπρα ,τον οποίο  με τις μηχανορραφίες και την αντιδημοκρατική   τακτική τους, τον αποδυνάμωσαν και τελικά   των εκτέλεσαν εν ψυχρώ. “Φίδια στο κόρφο” του  οι Κούλογλου,  οι Ξανθοί, οι Ομπρελιστές, οι φραξιονιστές και οι πεμπτοφαλαγγίτες του παλιού ΣΥΡΙΖΑ

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ας πετάξουν τις μάσκες για να φανεί το τρομακτικά διαβρωμένο   από την υποκρισία πρόσωπό τους . Οι “Φίληδες” δε θέλουν  να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό τον Στέφανο  Κασσελάκη,  επειδή , ακριβώς ,  δεν κατάφεραν να γίνουν ποτέ οι ίδιοι σαν και τούτον.  Αν κάτι κορυφαίο έχει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως …είναι ο εαυτός του. Χωρίς μάσκες, δήθεν …ενάρετη  ζωή     και καθωσπρεπισμούς.   Μπορεί να έχει τα δικά του ελαττώματα, ίσως πολλά ίσως λίγα, αλλά  υποκριτής, τουλάχιστον, δεν είναι.

Θύματα (και θύτες) τούτοι του επαρχιωτισμού και του παραλογισμού  μιας παλιάς,  θρησκευόμενης, πέρα από τα άλλα κουσούρια της,      Ελλάδας,  από τη μια ως την άλλη άκρη. Κουβαλούν παιδιόθεν,  στερεότυπα και συμπλέγματα, όπως του ομοφοβικού συντηρητισμού και της ηθικολογίας,  αφού δεν κατάφεραν ως αυτή την ηλικία  με τα μέσα  που εξοπλίζει η ιδεολογική συγκρότηση  το άτομο,  να τα  αποβάλλουν,  όπως άλλοι.  Μείνανε ανεξεταστέοι, όταν οι  άξιοι  συμμαθητές τους, πηδούσαν… τη μια μετά την άλλη τις  τάξεις στα σχολεία της Αριστεράς.  (Και όχι μόνο αυτής).

Το ξαναγράψαμε. Ο μεγάλος  αγωνιστής –οραματιστής κομμουνιστής, ο  Χρόνης Μίσσιος  (πέρασε τα περισσότερα  χρόνια  της ζωής του στις φυλακές και τις εξορίες) αυτόν ,  ακριβώς, τον «αριστερό»  ΦΙΛΗ περιγράφει  με τα πιο μελανά χρώματα και αυτόν  ξορκίζει.  (Αξίζει οι νεότερες γενιές να δουν τα πράγματα μέσα από την οπτική   που τα έβλεπε αυτός ο πρωτοπόρος  και συνεπής  στους αγώνες  Αριστερός).

Αν  ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε ομοφυλόφιλος ή  άλλη  ηθικοπλαστική “διαφορετικότητα”,  είναι σίγουρο πως ποτέ δε θα μπορούσε να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ελληνική κοινωνία υπάρχουν ακόμα κόκκινες γραμμές, ειδικά σεξουαλικές, που ,αν τις περάσεις  σε κάνουν  “τσίρκο-νούμερο”,  όπως, ακριβώς,  το  διατύπωσαν και  το υποραμμίζουν  οι υποχόνδριοι   τιμητές της σάπιας αριστεροφροσύνης για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα άλλα,  περί πολιτικής  ανωριμότητας  του  Στέφανου Κασσελάκη ,  τα περί διαζυγίων με την Αριστερά  και  όσα όμοια του καταμαρτυρεί  το φλέγμα της Κουμουνδούρου,  είναι  «προπέτασμα καπνού».  Το θεωρούμε  σίγουρο πως και πολιτικά και μάλιστα Αριστερά, χωρίς, μάλιστα  εισαγωγικά, θα σταθεί με μεγαλύτερη συνέπεια ο νέος πρόεδρος από τους  ιδιοκτήτες και σφραγιδοφύλακες του   παλιού ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό είναι το κυρίαρχο ζητούμενο. Όλα τα άλλα που επικαλούνται  οι αντίπαλοί του  υπάρχουν ,  για να  στήνεται  η  βιτρίνα. Απαραίτητη για να   καλύπτει το πελώριο κενό,  την απουσία ι συνέπειας  και ήθους, που απαιτεί η  ιδεολογική  συγκρότηση  των φορέων της Αριστεράς

ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ,  ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΣΕ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΣΕ ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ,  ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ  ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. Τίποτα περισσότερο,  τίποτα λιγότερο.  (Κατά τα άλλα,   λέμε πως  πορευόμαστε ως κοινωνία και πολιτικό πολιτισμό στο πρώτο μισό του 21ου αιώνα. Θεοί!

΄Ενας λόγος βασικός ,  που στηρίζουμε από εδώ το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ,είναι  επειδή ,ακριβώς,   μοιάζει  νύχτα με ημέρα  από τη μούχλα της  Κουμουνδούρου. Σιχαμένη, ύπουλη, φραξιονιστική φάρα από καταβολής τέτοιας Αριστεράς.  Μπορεί να μη συμφωνούμε με την ανάδειξη από τον ίδιο,  ως κυρίαρχης ιδιότητάς του ,   των  σεξουαλικών  του επιλογών, ούτε με τις  εμμονές του  στα  στερεότυπα  του γάμου και της μονογαμίας (πλην των άλλων  μάνα εξ ουρανού  στο Κατιναριό του  Γκεμπελιστάν ),  αλλά, ασφαλώς,  έχουμε σε μεγαλύτερη εκτίμηση ένα τέτοιο πρόσωπο από τον…στρέιτ («θου, Κύριε…»   Φίλη!

Εδώ και τώρα,λοιπόν,  ας τους στείλει, τέτοιοι που είναι,  το Νέο  κόμμα να  βρουν αλλού στέγη. Μια χαρά τους καλύπτει κι εκείνη της Δεξιάς με τον τρόπο που εκδηλώθηκε πως λειτουργούν ,  ως ηθικολόγοι,  ομοφοβικοί και παλαιοκομματικοί της ναφθαλίνης      . ΄Οπως,  ακριβώς, είναι και η Ελλάδα της Δεξιάς , του Πατρίς- θρησκεία – οικογένεια.  Εκεί τους ταιριάζει να βρίσκοντα. Εκεί ανήκουν στην πράξη.

Συμπέρασμα:

Οι πολτικάντηδες, οι δημαγωγοί,  οι ανεπάγγελτοι,  αλλά  επαγγελματίες  της “πολτικής” ,ο  συρφετός όλου του  ελληνικού ,κομματικού τόξου,   μοιάζουν με  τα γουρούνια.   Το άγριο τρίχωμά  τους  μπορεί να είναι  σε διάφορες αποχρώσεις .  Η μούρη τους,όμως,  παραμένει  ίδια!