ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ;

“Η δικαστική εύνοια για τον Κορκονέα και τον Λιγνάδη επιβεβαιώνει ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι και τόσο τυφλή, αλλά μάλλον βλέπει καλά από το δεξιό της μάτι”.  Νίκος Φίλης.

Ο Νίκος Φίλης στο iefimerida: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται να επανασυστηθεί στην  κοινωνία, αποφεύγοντας την εύκολη αντιπολίτευση του καταγγελτισμού -  iefimerida.gr

Ο ευτραφής στο σώμα μεγαλόσχημος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει τελευταία σοβαρή ,λένε πολλοί,  πνευματική  και ιδεολογική πλαδαρότητα. Και δεν είναι ο μόνος στο κόμμα.

Όταν παριστάνεις  τον… βαρβάτο  αριστερό , χωρίς να είσαι,  είναι φανερό πως δεν  μπορείς να ξεχωρίσεις το μέγα χάσμα ανάμεσα στις δύο αποφυλακίσεις, Κορκονέα και Λιγνάδη.   Ούτε καν “δύο γαϊδουριών άχυρο να μοιράσεις”, σύμφωνα με τη λαϊκή ατάκα. Γιατί…¨”άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας». (Ψιλά γράμματα για το Φίλη πια).

Κι αν, Αλέξη Τσίπρα, δε βάλεις φρένο σε  ανόητα στελέχη του κόμματος να διαπράττουν συνεχώς “Ύβρεις” και πας σε εκλογές με ισαποστάκηδες ( τέτοιοι δεν είναι μόνο οι πουτινιστές), τότε ένα είναι το σίγουρο. Μετρημένα είναι  τα “κουκιά” σου ,λέμε   εμείς εδώ, που δε σε συμβουλεύουμε, όπως οι δικοί σου καλοπληρωμένοι … μπαρουφάκηδες σαν τον πρόσφατα εκλιπόντα Ηλία Νικολακόπουλο.  Γι΄  αυτό και φάγατε το κεφάλι σας. Και μάλιστα με αντίπαλο ένα Κυριάκο Μητσοτάκη, που ακόμα και  ο παλιός…Λεβέντης  της  Ε.Κ , θα τον είχε βγάλει από τον πρώτο γύρο  νοκ άουτ.

 

 

Λοιπόν, βάλε το καλά στο μυαλό σου .Πριν την αποφυλάκιση Λιγνάδη  η διαφορά σου με τη Ν.Δ ήταν  περίπου 3/4%. Υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. ΄Οταν ξέσπασε αυτό το τρελό παραλήρημα των «ισαποστάκηδων» του κόμματός σου, “τί Παπάγος τι Πλαστήρας”, ίδιο βάρος  η αποφυλάκιση Κορκονέα και Λιγνάδη(!!),  σήμερα  τα ποοστά σου χαμήλωσαν στο 1% .  Αυτή είναι πια η (υπέρ) διαφορά σου με τη Ν.Δ.

Κι αν  δεν σουτάρεις σήμερα κιόλας κάτι αριστερίζοντα και… ομοφοβικά  αγόρια    σαν τον  Βαξεβάνη ή  δε βάλεις “φίμωτρο”  στους  Φίληδες,  θα φυλλοροείς.  Ουδείς σοβαρός θα σου έδινε ψήφο,  όταν ακούει πως η Κουμουνδούρου  μετράει  την αποφυλάκιση ενός  ΝεοΝαζί δολοφόνου που έπρεπε να σαπίσει στη φυλακή (εκτελούσε εντολές  Μιχαλολιάκου, όταν  σκότωσε τον έφηβο τότε  Αλέξη Γρηγορόπουλο) , ίσια κι όμοια με τη ΝΟΜΙΜΗ και ΗΘΙΚΗ αποφυλάκιση ενός sui generis καλλιτέχνη, που κρίθηκε  ένοχος, όχι από επαγγελματίες δικαστές, αλλά από το  “καφενείο” της  πλατείας  Αττικής.

 ΄Οταν  μάλιστα  και τούτος,  δεν έκανε τίποτα περισσότερο από όσα για χρόνια   άλλοι,  όμοιοι καλλιτέχνες , επιδίδονταν στην ίδια με τον Λιγνάδη …τέχνη.   Τα έχουμε ξαναγράψει. Μας λέτε, δηλαδή, πως θα στέλνατε και τον  Χατζηδάκι  φυλακή,  αν έβγαινε τότε το  Ντοικουμέντο και όχι μόνο η   Αυριανή  του Κουρή;

Ξερετε τί σημαίνει εκεί στο κόμμα  Αριστερός,  πολιτικός λόγος; Θα πάτε σε εκλογές να τις κερδισετε με παντιέρες  ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ και συνθήματα  με σπερματικά υγρά    …ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΣ ΓΙΩΡΓΙΑΣ;

Είστε σοβαροί, μωρέ, εκεί στην Κουμουνδούρου; ΄Η καταντήσατε εντελώς πια περιθωριακοί;  Θα επιτρεψετε  πάλι στον  ακροδεξιό  γόνο της “φαμίλιας” Μητσοτάκη να κυβερνήσει τη χώρα;

Αει σιχτίρ!