ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΣ!

ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ    ΝΤΡΟΠΗΣ,  ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΩΣ ΚΟΜΜΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015,  ΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ .

Μιχαλολιάκος και Παππάς χαιρετούν ναζιστικά με τη σβάστικα [pics]

 

ΜΕΛΗ ΑΠΟ “ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ”  ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Μαίανδρος, το έμβλημά μας

 

            ΘΕΜΙΔΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ


                                     ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

                        Γράφαμε στις 18 /1/2015

Επί των ημερών μας,  διεπράχθη ένα από τα μεγαλύτερα (ασυγχώρητα)  εγκλήματα στην ιστορία της χώρας από  συστάσεως ελληνικού κράτους . Ουδέποτε άλλοτε η Ιστορία κατέγραψε εν ειρήνη άλλο ειδεχθέστερο έγκλημα.  Εμείς οι σύγχρονοι ΄Ελληνες ,αλλά και ο κόσμος ολόκληρος γινόμαστε μάρτυρες σήμερα του ανοσιουργήματος  της    ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΤΗΣ (ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ) )  ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Αλλά το πλέον ανήκουστο και ανήθικο  είναι πως το έγκλημα αυτό έχει από κοινού δράστες (συναυτουργία) δύο από τις αποκαλούμενες  «εξουσίες» του πολιτεύματος: Τη δικαιοσύνη και τον » Τύπο». Η πρώτη έδωσε το «πράσινο φως» στην εγκληματική οργάνωση του Μιχαλολιάκου να «αλώσει» τη Βουλή και τα media της παραχώρησαν  «βήμα»  προπαγάνδας και εξιέλωσης του  κατάπτυστου  ναζισμού, που εκπροσωπεί.

Οι Ναζί του Μιχαλολιάκου στη χώρα μας είναι οι μόνοι από όλους τους ΄Ελληνες που επικροτούν, αποδέχονται  και θαυμάζουν τα  παρανοϊκά εγκλήματα του Χίτλερ. Τα πρωτοκλασάτα μέλη του μορφώματος της Χ.Α έχουν  και  επίσημα αναγνωρίσει πως είναι  φορείς της ναζιστικής παράνοιας .

 Κι ενώ σε όλες τις χώρες  της  Ε.Ε απαγορεύονται δια νόμου και η εξύμνηση-εκθείαση των ναζιστικών θηριωδιών, αλλά και η νομιμοποίηση ναζιστικών οργανώσεων , μόνο στην Ελλάδα και την Ιταλία δε φρόντισαν οι κυβερνήσεις τους να θωρακίσουν τις δημοκρατίες τους από την  πρόσβαση – παρουσία Ναζιστών στη Βουλή . Οι ΄Ελληνες δικαστές που αναγνώρισαν και χορήγησαν νομιμότητα στους υμνητές των  τερατουργημάτων του Χίτλερ , διέπραξαν  ΄Υβριν και παράλληλα επέτρεψαν σε ασεβείς και μικρόνοες   να ασελγούν επί της Ιστορίας.   Τουλάχιστον, στην Ιταλία (ακόμα) οι δικαστές και ο Τύπος δεν επέτρεψαν να συμβεί τέτοιο «κακό» που έγινε στην Ελλάδα.

Οι  παράφρονες, όμως,  της σύστασης εγκληματικής-ναζιστικής οργάνωσης  στη χώρα και οι οπαδοί της  δε βαρύνονται μόνο με το μέγα έγκλημα της αναγνώρισης-αποδοχής  και ωραιοποίησης   της ναζιστικής θηριωδίας του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Από μόνο του, βέβαια, αυτό είναι έγκλημα «καθοσίωσης». Την ίδια στιγμή  είναι ένοχοι  και για  τη διαπραξη   60 δολοφονιών  και 3.500 επιθέσεων και κακοποιήσεων συνανθρώπων μας. Τα τέρατα-οπαδοί της εγκληματικής οργάνωσης Μιχαλολιάκου είναι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί τους.

Μόνο τα θύματα ,που μαρτύρησαν  στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα κρεματόρια και τα υπόλοιπα κολαστήρια  του Χίτλερ ,σύμφωνα με νεότερες ιστορικές έρευνες, φτάνουν (ίσως και να ξεπερνούν)  τα 20.000.000!  ΄Ανθρωποι   που έχασαν τη ζωή τους   με  βασανιστικό και αναξιοπρεπή θάνατο . Και η ελληνική δικαιοσύνη, ασελγώντας και στη μνήμη των νεκρών αυτών και στην Ιστορία έσπευσε , η αθλιότατη, να  προσφέρει εξιλέωση και νομιμότητα στους νέους σφαγείς αθώων θυμάτων, ώστε να τους οδηγήσει ως και στα έδρανα του ελληνικού  κοινοβουλίου. Υπάρχει τόπος να κρυφτούν οι ανιστόρητοι  και ασεβείς αυτοί ΄Ελληνες  δικαστές;

 Στο ίδιο δρόμο με τους παραπάνω ανάλγητους  θεσμικούς φορείς της δικαιοσύνης πορεύτηκαν και οι εκπρόσωποι -επιχειρηματίες της βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Παραχώρησαν  «βήμα»  στους…συναγωνιστές του Κασιδιάρη να ασεβούν, να υβρίζουν, να προπηλακίζουν, να προκαλούν, να προπαγανδίζουν. Απίστευτος ο διασυρμός. Ολοκληρωτικός και μη αναστρέψιμος ο εκτροχιασμός  της ελληνικής δικαιοσύνης , των  ελληνικών  media, της ελληνικής δημοκρατίας, της χώρας ολόκληρης.

Η Ιστορία  δεν αφήνει φυσικά ατιμώρητα τέτοιου είδους εγκλήματα.  Κατατάσσει  και αναγράφει στις «μαύρες δέλτους» της τους επίορκους αυτούς δικαστές και τους επιχειρηματίες της εμπορικής δημοσιογραφίας, ως ενόχους  για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»  και  «εσχάτης προδοσίας» .

Καλεί επίσης τους διεθνείς οργανισμούς και όλους όσοι έχουν αρμοδιότητα και ευθύνη να προασπίζονται  την παγκόσμια δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια των ατόμων και των λαών,  να κατα-δικάσουν και να τιμωρήσουν  την  ΥΒΡΙΝ που διεπράχθη    στην Ελλάδα  κατά της έννοιας ΄Ανθρωπος, αλλά και κατά της Ιστορίας. Αλλιώς, ο ρόλος τους ειναι διακοσμητικός και ως τέτοιος δεν μορεί να τύχει σεβασμού από κανέναν.

 Η παγκόσμια κοινότητα θα είναι ένοχη των ίδιων εγκλημάτων που διέπραξαν οι ΄Ελληνες δικαστές και οι έμποροι της δημοσιογραφίας, αν δεν σπεύσουν να αποκαταστήσουν το βάναυσα τρωθέν κύρος  των άγραφων και γαρπτών νόμων στον κόσμο. Αν δεν το κάνουν, οι γενιές που έρχονται δε θα τη συγχωρήσουν.

 

 

Και  στις  3 /2/2013

“Πολλά περισσότερα από όσα θεωρούνταν τα θύματα του Ολοκαυτώματος
Κατά τη διάρκεια της βάρβαρης δυναστείας του Χίτλερ, περισσότεροι από έξι εκατομμύρια Εβραίοι υπολογίζονταν ότι είχαν δολοφονηθεί από τους Ναζί.
Μία νέα έρευνα ωστόσο αποκάλυψε πως τα θύματα του Ολοκαυτώματος ενδέχεται να είναι πολλαπλάσια από όσα θεωρούνταν. Ερευνητές του Μουσείου Ολοκαυτώματος των ΗΠΑ κατέγραψαν στο σύνολό τους όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα γκέτο που είχαν στηθεί από τους Ναζί σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Όταν ξεκίνησε την έρευνά της, η ομάδα υπολόγιζε να ανακαλύψει περίπου 7.000 σημεία, διασκορπισμένα στη Γηραιά Ήπειρο.Προς μεγάλη έκπληξή τους, οι ερευνητές ανακάλυψαν 42.500 στρατόπεδα συγκέντρωσης, κάτι που σημαίνει πως τα θύματα του Ολοκαυτώματος ενδέχεται να ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια!
Μιλώντας στους New York Times, ο επικεφαλής της έρευνας, δρ. Χάρτμουτ Μπέργκοφ, δήλωσε: «Ο αριθμός αυτός είναι τόσο υψηλότερος από αυτόν που αρχικά πιστεύαμε. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων το πόσο απαίσια ήταν η ζωή στα στρατόπεδα τότε, ο αριθμός που ανακαλύψαμε ωστόσο είναι πραγματικά απίστευτος».
Η ανακάλυψή τους περιλαμβάνει 30.000 στρατόπεδα δουλείας και 980 στρατόπεδα συγκέντρωσης. Επίσης, αποτελείται από σημεία εκτελέσεων, καθώς και ιατρικά κέντρα, στα οποία οι Εβραίες γυναίκες εξαναγκάζονταν να κάνουν μαζικές εκτρώσεις, προκειμένου να εξαλειφθεί εξ ολοκλήρου το εβραϊκό γένος.

 

Οι ερευνητές δημιούργησαν μία σειρά από χάρτες, που απεικονίζουν τα στρατόπεδα αυτά να εξαπλώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, αν και τα περισσότερα εξ αυτών βρίσκονται στη Γερμανία και την Πολωνία.” (ΜΜΕ)
Πολλά περισσότερα από όσα θεωρούνταν τα θύματα του Ολοκαυτώματος

Θέτουμε κι αυτό το συγκλονιστικό, ιστορικό στοιχείο στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης. Πληθαίνουν οι ενδείξεις για τον πραγματικό αριθμό των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, που οι ερευνητές πιθανολογούν πως φτάνει στα 20 εκατομμύρια!

Κι όμως. Ο δικός μας εδώ  ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ  συνεχίζει  να “φτύνει” πάνω στις στάχτες αυτών των αθώων θυμάτων. Και φυσικά δεν “ιδρώνει το αυτί” τους από τις  αλλεπάλληλες καταγγελίες μας για το έγκλημα που διέπραξαν και διαπράτουν οι δικαστές με το να: α. Χορηγήσουν άδεια λειτουργίας κόμματος σε θαυμαστές των Ναζί,  χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να την έχουν ανακαλέσει. 2.Μην έχουν ακόμα προφυλακίσει και δικάσει τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονιών των μεταναστών και συγκεκριμένα τον ψυχοπαθή Μιχαλολιάκο και την τρελαμένη ομάδα των Νεο-Ναζί που τολμούν να βρίσκονται στα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ντροπή σ΄αυτούς τους δικαστές. Η Ιστορία τους έχει δικάσει και καταδικάσει. Σύντομα ελπίζουμε πως και οι έντιμοι ΄Ελληνες δικαστές (υπάρχουν και είναι πολλοί στην ελληνική δικαιοσύνη) θα απαιτήσουν την παραδειγματική τιμωρία των συναδέλφων τους που αποδόμησαν   το βασικότερο πυλώνα της  οργανωμένης κοινωνίας και της συντεταγμένης Πολιτείας, το θεσμό της Δικαιοσύνης.

 Και στις 13/12/2013

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φυσικά δε χρειάζονταν οι τελευταίες αποκαλύψεις από τα κείμενα ,τα σκίτσα και τις φωτογραφίες του περιοχομένου -υλικού των κομπιούτερ των Νεο-Ναζί που δημοσιοποίησε η αντιτρομοκρατική, για να αντιληφθεί και ο πιο ευκολόπιστος πως η εγκληματική οργάνωση του Μιχαλολιάκου προπαρασκεύαζε την ανατροπή του πολιτεύματος. ΄Οπως έχουμε γράψει παλιότερα, τα μέλη της Χ.Α περίμεναν πώς και πώς την άτακτη χρεοκοπία της χώρας, όταν ο κόσμος ,αλλόφρων από αγανάκτηση και απόλυτη στέρηση και πενία, θα ξεχυνόταν στους δρόμους να διαδηλώσει -διαμαρτυρηθεί . Και τότε οι εγκληματίες θα έβγαιναν από τα σκοτάδια ,θα άρπαζαν την ευκαιρία και θα ξεκινούσαν το μακελειό. Θα ακούναγαν τα λόγχες τους στα πεζοδρόμια, όπως συνήθιζε να λέει ο αρχηγός τους. Η πρόβα “τζενεράλε” ,όπως κατήγγειλε αυτόπτης μάρτυρας αστυνομικός και δημοσιεύσαμε την καταγγελία του Homo-Naturalis.gr , έγινε στις 13-2-2012, όταν οι Nεο-Ναζί με μάσκες έκαψαν την Αθήνα.

Αλλιώς , σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία (όταν μάλιστα διατείνεσαι, διάβαζε προφασίζεσαι, πως είσαι νόμιμο κόμμα και δραστηριοποιείσαι στη Βουλή και την κοινωνία, χρηματοδοτείσαι από το δημόσιο και παίρνεις βουλευτικούς μισθούς από τον κρατικό κορβανά) τι νόημα έχουνε οι στρατοί,οι “φαντάροι” και η στρατιωτική εκπαίδευση; Σε μια οργανωμένη δημοκρατικά πολιτεία δεν κάνεις τάγματα εφόδου, δεν κρατάς όπλα, ούτε μαθαίνεις σημάδι σε ταμπέλες ή, το χειρότερο, σε κινούμενους στόχους (διάβαζε μετανάστες) και φυσικά δε βαρύνεσαι με 3.500 επιθέσεις ,κακοπιήσεις, τραυματισμούς, εμπρησμούς και 60 δολοφονίες. Αυτά γίνονται μόνο σε δικτατορίες, όχι σε συντεταγμένη και πολιτισμένη πολιτεία.

Γράψαμε πολλές φορές πως το υπάρχον κατηγορητήριο, βάσει του οποίου προφυλακίστηκαν ελάχιστα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α, είναι ελλιπές και πρέπει να συμπεριληφθούν σ΄αυτό οι κατηγορίες για προπαρασκευαστικές πράξεις ανατροπής του πολιτεύματος και ηθική αυτουργία στις παραπάνω εγκληματικές πράξεις. Αυτό,βέβαια, είναι δουλειά της Δικαιοσύνης και φαίνεται πως σ΄αυτή την κατεύθυνση εργάζεται, της διεύρυνσης, δηλαδή, του κατηγορητηρίου και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς.

Το πρόβλημα, όμως της Χ.Α-Νεο-Ναζί, δεν αφορά τη Δικαιοσύνη και ούτε είναι μόνο δικιά της αρμοδιότητα. Προηγείται η Βουλή. Δεν μπορούν Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση να προφασίζονται αναρμοδιότητα , να “νύπτουν τας χείρας” και να “πετάνε το μπαλάκι” στους δικαστές. Είχε υποχρέωση η Βουλή της Ελληνικής Δημοκρατίας, να θέσει από την πρώτη στιγμή την εγκληματική οργάνωση του Μιχαλολιάκου εκτός νομιμότητας . Να μη περιμένει τόσο καιρό να κινηθεί πρώτα η Δικαιοσύνη , για να διατυπώσει τις κατηγορίες. Το κατηγορητήριο κατά της συμμορίας Μχαλολιάκου είναι για πράξεις πρόσφατες ,τόσο η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όσο και οι δύο άλλες που αναφέραμε. Αλλά το έγλημα των Ναζί είναι ιστορικό, ιδιώνυμο και δεν παραγράφεται (τα εγκλήματα πολέμου δεν υπόκεινται σε παραγραφή).

Επομένως, είναι πρόφαση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης (όλων των κομμάτων) η δικαιολογία πως ήταν δεμένα τα χέρια τους μέχρι να κινηθεί η Δικαιοσύνη, για να θέσουν δια νόμου εκτός νομιμότητας τον εγκληματικό συρφετό του Μιχαλολιάκου, που εκθειάζει το Ναζισμό, θεωρεί ήρωες του εγκληματίες Ναζί και παριστάνει το κόμμα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ενώ στην ουσία δεν είναι παρά μια εγκληματική-ναζιστική οργάνωση.

Κύριοι της Βουλής ,

Ο Ναζισμός υπήρξε η χειρότερη περίοδος στην πορεία του ανθρώπου. Αυτή είναι η διαβεβαίωση της Ιστορίας. Ουδέποτε ο κόσμος είδε τέτοιας μορφής και έκτασης θηριωδία. Δε γνωρίζουμε στην Ιστορία παρόμοια εγκλήματα. Τί είναι για παράδειγμα η οδυνηρή και βδελυρή πράξη της τύφλωσης 15.000 αιχμαλώτων Βουλγάρων από το Βυζαντινό αυτοκράτορα Βασίλειο το Β΄,τον αποκαλούμενο Βουλγαροκτόνο, μπροστά στα 5-6.000.000 Εβραίους,που έκαψαν στους φούρνους και θανάτωσαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι Ναζί; Κοντά στα 20.000.000 υπολογίζει σήμερα η Ιστορία τα θύματα του Ναζισμού. Πρωτοφανές, ανήκουστο, απίστευτο ! Ουδέποτε η ανθρωπότητα γνώρισε τέτοια φρίκη, τέτοια ντροπή,τόση οδύνη.

Η χώρα μας βίωσε στο “πετσί” της αυτή τη θηριωδία. Οι εκτελέσεις, οι βασανισμοί, οι φυλακίσεις, οι συλλήψεις, από το 1941 έως το 1944 δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία της χώρας . Η “Κατοχή” σημάδεψε ακόμα και τις νεότερες γενιές των Ελλήνων . Η οικονομία της χώρας κατεστράφη εντελώς και για χρόνια πολλά μετά τον πόλεμο γενιές Ελλήνων συνέχιζαν να υφίστανται τις οικονομικές επιπτώσεις αυτής της καταστροφής.

Αυτά όφειλε να τα γνωρίζουν Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση (και τα γνωρίζουν) και να θέσουν, όπως είπαμε, εκτός νόμου από την πρώτη στιγμή την εγκληματική συμμορία των Νεο-Ναζί και του Μιχαλολιάκου. Ασέβησε η σημερινη ελληνική Βουλή στη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του Ναζισμού κα ιδιαίτερα στη μνήμη των Ελλήνων θυμάτων και ασέλγησε επί της Ιστορίας που επέτρεψε την είσοδο των Ναζιστών στο ελληνικό κοινοβούλιο. Πολλώ μάλλον, που ο πρόεδρος της Βουλής έδωσε πάμμπολες φορές το λόγο σε ομιλητές Νεο-Ναζί (εμείς δεν τους αναγνωρίζουμε ως βουλευτές) να “αποπατήσουν” στο ίδιο το “ναό της Δημοκρατίας” και επέτρεψε αναρίθμητες φορές να ακουστεί το παραλήρημα και η ΄Υβρις των υπανθρώπων πως δεν υπήρξε Ολοκαύτωμα! Πώς θα απολογηθούν τώρα οι σημερινοί Βουλευτές στην ιστορία; Πώς δέχτηκαν να αντικρύζουν τρελαμένα και ανισόρροπα πρόσωπα στην αίθουσα της Βουλής, που ξερνούσαν ύβρεις και οχετό κατά πάντων και ιδιαίτερα κατά της Ιστορίας; Δεν μπορούν να αφουγκραστούν τη “φωνή” του αίματος των εκατομμυρίων θυμάτων;

Ντροπή σας, κύριοι Βουλευτές! Χίλιες φορές ντροπή σας! Το έγκλημά σας είναι ασυγχώρητο και δεν παραγράφεται ιστορικά. Αν υπήρχαν στην Ελλάδα δικαστές με “κότσια” και ευαισθησία, θα έπρεπε να κινηθούν εδώ και πολύ καιρό νομικά εναντίον σας. Ντροπή σας!

Κύριοι,

΄Εχετε αντιληφθεί πως προσβάλετε και τη μνήμη των εκατομμύριων θυμάτων των Ναζί ,αλλά και το πολίτευμα της χώρας, αφού επιτρέπετε την είσοδο στο ελληνικό κοινοβούλιο των υμνητών των εγκλημάτων των Ναζί; Καταλαβαίνετε πως αυτό είναι παράνομο και έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα απέναντι στην Ιστορία και την παγκόσμια Δικαιοσύνη;

Σε λίγο καιρό πλησιάζουν οι ευρωοεκλογές . Θα διαπράξετε “έγκλημα καθοσίωσης”, αν πάλι οι Νεο-Ναζί συμμετάσχουν σ΄αυτές . Μην αφήσετε τους δικαστές να κάνουν εκείνο που εσείς έχετε πρώτοι υποχρέωση να κάνετε. Να θέσετε, δηλαδή, με δικό σας νόμο εκτός νομιμότητας τη ναζιστική οργάνωση και οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη ναζιστική παρουσία ή “φωνή” στην ελληνική κοινωνία . Μην τολμήσετε! Το έκαναν οι Γερμανοί, οι Γάλλοι,οι Σουηδοί ,όλες οι χώρες που σέβονται την Ιστορία και τον ανθρωπισμό. Εξαφάνισαν κάθε ίχνος ντροπής και ευξετελισμού της Ιστορίας και του πολιτισμού, απομόνωσαν από κάθε πολιτική ,κοινωνική και λοιπή δρατσηριότητα τους υμνητές της παράνοιας των Ναζί.

Πήραμε απόφαση να κοινοποιήσουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη Βουλή αντίγραφο αυτής της καταγγελίας μας (και αργότερα και εξώδικη διαμαρτυρία), αν συνεχιστεί το θλιβερό, παράνομο και εγκληματικό αυτό φαινόμενο της παρουσίας Ναζί στη Βουλή των Ελλήνων. Και αν δεν αντιληφθείτε πως είναι έγκλημα ο συγχρωτισμός σας στην ίδια αίθουσα του κοινοβουλίου με τους εκπροσώπους της συμμορίας Μιχαλολιάκου, που ορκίζονται στο όνομα του Χίτλερ και του Ναζισμού και δεν προχωρήσετε σύντομα στην ψήφιση νόμου που θα θέτει εκτός νομιμότητας τη ναζιστική οργάνωση, θα προσφύγουμε στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα και δικαστήρια και θα ζητήσουμε την καταδίκη τη σημερινής Βουλής των Ελλήνων για παράβαση καθήκοντος , παροχή κάλυψης σε υμνητές εγκλημάτων πολέμου, ανοχή προσβολής εκατομμυρίων θυμάτων τους, ασέβεια στο δημοκρατικό πολίτευμα κ.α

Ο γράφων ,ως ιστορικός και ευαισθητοπημένος πολίτης ,έχει υποχρέωση απέναντι στα εκατομμύρια θύματα του Ναζισμού να προχωρήσει σε ενέργειες, που επιβάλουν και δικαιολογούν και οι δύο ιδιότητές του.