Δ. Κουτσούμπα, “κάτω τα χέρια” από τους  νεκρούς μας κομμουνιστές- αγωνιστές Αντάρτες.        

Αντιπολεμική παρέμβαση του ΚΚΕ κατά του νατοϊκού εξοπλισμού στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Δημήτρης Κουτσούμπας από Πάτρα: Πάρτε τη θέση σας δίπλα στους κομμουνιστές σε όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας - ΦΩΤΟ | Ειδησεις

***

Πιάνουν  τόπο τα ρούβλια με τα οποία δεκαετίες τώρα ο δικτάτορας  της Ρωσίας μπουκώνει αχυράνθρωπους, αλλά και κόμματα και μορφώματα., για να εκτελούν τις εντολές του.  Μεταξύ αυτών  και το ΚΚΕ . Γνωστά  και με ονόματα καταγραμμένα.

Το σταλινικό ΚΚΕ  πρωτοστατεί στην προπαγάνδα του Τσάρου ,για να ξεπληρώσει το χρέος του. Ο αισχρός και απολίτικος αντιαμερικανισμός, «επαγγελματική» πια ενασχόληση στον Περισσό, τυφλώνει σε τέτοιο σημείο τα ήδη κατάκλειστα μάτια του συστημικού πλέον ΚΚΕ, που  εν γνώσει τους τα στελέχη  «παίζουν εν ου παικτοίς» και  “ρίχνουν νερό  στο μύλο” του βρώμικου ιμπεριαλισμού και του ανήθικου επεκτατισμού της «ρώσικης αρκούδας».

Τουλάχιστον  οι Σταλίνες  μπορούν  να μην καπηλεύονται τους αγώνες  του  Ιστορικού  ΚΚΕ; «Τρίζουν τα κόκαλα» εκείνων των παλικαριών που πάλεψαν  και ενάντια στο Δυτικό καπιταλισμό, αλλά και το Σταλινικό  ολοκληρωτισμό.

Θα πάψει ο Δημήτρης  Κουτσούμπας να «φτύνει» με όσα λέει και κάνει στη  μνήμη παλικαριών ,όπως ο Νίκος  Μπελογιάννης και οι σύντροφοί του; Είναι δικοί μας αυτοί οι  νεκροί, όχι του εξωνημένου και ανήθικου πολιτικά συστημικού κόμματος του Περισσού.   Σφογγοκωλάριου ,πλην των άλλων,  του Ρώσου δικτάτορα και μακελάρη των λαών.

“Κάτω τα χέρια” από τους  νεκρούς μας κομμουνιστές- αγωνιστές Αντάρτες!