Εισβολή στρατόκαυλων τη νύχτα στο ιστορικό μας σάιτ

Ανεβάσαμε χτες βράδυ μικρό κείμενο  με αφορμή τους πανηγυρισμούς  του Κυριάκου, γιατί με τη νέα φρεγάτα που αποκτήσαμε και τις άλλες που έρχονται, έναντι νέου  πακτωλού κονδυλίων από μια όζουσα πτωμαΐνης οικονομία, διαθέτουμε  υπεροπλία και  … κατατροπώνουμε τώρα πια  στο άψε σβήσε τους  βρωμόΤουρκους!   Οι αιώνιοι εχθρό μας  αγκομαχούν πλέον  να  μας προλάβουν εξοπλιστικά.  ΄Όπως  διαβεβαιώνει και η  εθνικιστικοστρατόκαυλη ιστορία μας ,  μια ζωή οι Τούρκοι από την εποχή της Πόλης  (που ήταν… ελληνική και μας την πήραν, αλλά, «πάλι  με χρόνια με καιρούς, πάλι δικιά μας θά΄ ναι») ,  «τρώνε τη σκόνη μας».

 

 

Το κείμενο δέχτηκε τέτοιου είδους… χειρουργική επέμβαση που έγινε αγνώριστο!  Οι γνωστοί άγνωστοι χάκερ , δεν κατάφεραν μεν να σπάσουν τους κωδικούς του σάιτ,  αλλά εκμεταλλεύτηκαν την αλλαγή συσκευής  από την οποία το  ανεβάσαμε  χτες και έκαναν τη ζημιά.

Ας είναι. Μικρό το κακό τούτη τη φορά.  ΄Εχουμε πια θωρακιστεί. Δεν είναι όπως παλιά, που  οι βάρβαροι εισβολείς κατάστρεψαν σχεδόν το μισό μας αρχείο.

 

 

Κατά τα άλλα, οι κομματικοί κρετίνοι με τη συμμορία του Γκεμπελιστάν, βλέπουν και καταγγέλλουν υποκλοπές και παρακολουθήσεις, αλλά μόνο  στο μέρος που αφορά τους ίδιους. “Τό ‘ να παιδί, καλό παιδί,  τ΄αλλο γαμ# τη μάνα του”.

Να το ξαναπούμε; Δεν ανήκεις στο Σύστημα; Δεν υπάρχεις. Ούτε έχεις κανενός είδους ομπρέλα  προστασίας. Φαντάζεστε να γινόταν μια  τέτοια εισβολή σε μια συστημική  φυλλάδα; Θα είχε καεί ο τόπος σήμερα.

Τη χώρα, άλλωστε (και δεν είναι καινούργιο)  την κυβερνούσαν ανέκαθεν    οι απόγονοι του Γκέμπελς. Τους τρέμουν οι άλλες εξουσίες , γιατί ξέρουν πολύ καλά πως,  ως παντελώς ανήθικοι και θύοντες μόνο σε Μαμωνά, είναι αδίστακτοι  και ικανοί για όλα.

 

Πώς το έλεγε εκείνο το παλιότερο , καλό άσμα, πειραγμένο λίγο  εδώ;

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η καφρίλα   μένειμας διοικεί μας τυραννά μας γονατίζει μας χαλά (σ.σ. Κι  όπου καφρίλα, διάβαζε  Λαμπράκης,  Τεγόπουλος,  Τράγκας, Αλαφούζος,   Κυριακού,  Βαξεβάνης και «Παππάδες» ).

 

Ας είναι.  Καλά να είμαστε. Δε χαμπαριάζουμε από τέτοια.