ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ. “ΡΑΠΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ” ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ (ΕΤΕΡΟ-ΟΜΟ-ΦΥΛΟΦΙΛΗ) ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ…ΦΥΛΑΚΗ!

Το Σεπτέμβρη του  2006  εκτέλεσαν μέρα μεσημέρι στην Τασκένδη με εντολή από την Ελλάδα, τον  αποσπασμένο εκεί καθηγητή ,Γιώργο Τριάρχη. Του άνοιξαν το κεφάλι στα δύο. Λίγες ημέρες πριν, είχε υποστεί το φοβερό μαρτύριο να τον κρεμάσουν από  ταράτσα πολυκατοικίας στο κενό για ώρα, με την απειλή πως   θα τον αφήσουν να σκάσει σαν καρπούζι στο πλακόστρωτο,  αν  δεν απέσυρε τη μήνυση.  Εκείνη  τη φορά δεν πραγματοποίησαν  την  απειλή  τους. Το έκαναν λίγες ημέρες μετά.  Σκόρπισαν  τα μυαλά του τραγικού καθηγητή  στο οδόστρωμα.

Ο καθηγητής Γιώργος Τριάρχης είχε καταγγείλει  και μηνύσει  τους υπεύθυνους για το μέγα σκάνδαλο   της  “Ομογένειας” από το  ΥΠΕΠΘ  και το ΥΠΕΞ . Της  κλοπής, δηλαδή,  άγνωστων  ως τώρα  , αλλά τεράστιων ποσών , από την τότε κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή σε συνεργασία με την Πρεσβεία Κιέβου και τους  ΄Ελληνες και Ελληνοποιημένους Ομογενείς των λεγόμενων Ανατολικών χωρών. Υπουργοί   τότε ,  Παιδείας ήταν η  Μαριέττα Γιαννάκου και Εξωτερικών η Ντόρα Μπακογιάννη.

Την ίδια  εποχή  ήμουν κι εγώ αποσπασμένος στο Κίεβο από το 2004  και  είχα επανειλημμένα καταγγείλει εκείνη τη φοβερή   κλοπή και τη διαφθορά στην Πρεσβεία Κιέβου, όπως και  ο  Γιώργος Τριάρχης από την Τασκένδη.  Στον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό σε δεκάδες αρμόδιους και φυσικά στον «Τύπο» .  « Φωνή βοώντος»!

Η μήνυση θα εκδικαζόταν το Σεπτέμβριο του 2006. Μια εβδομάδα νωρίτερα, δολοφόνησαν τον τραγικό καθηγητή Τριάρχη. Εμένα νωρίτερα με  είχαν  η Γιαννάκου με την Μπακογιάννη    μεταθέσει   με μωρό παιδί στην αγκαλιά μακριά από το Κίεβο, για να είμαι εύκολος στόχος των δολοφόνων ,όπως έκαναν με τον Γ. Τριάρχη.  Το υποπτεύτηκα από την πρώτη στιγμή   και δεν πήγα. ΄Ετσι σώθηκα.

Από τότε μέχρι σήμερα, συνεχώς και αδιαλείπτως καταγγέλλω αυτά τα εγκλήματα.  Και φυσικά  ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΑ  ΜΕΣΑ.  ΟΛΑ  ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Οι Δεξιοί φυσικά γιατί ποτέ δε θα έφερναν τέτοιο σκάνδαλο του Κώστα Καραμανλή και των τότε αχυρανθρώπων του στο φως . Και  του ΣΥΡΙΖΑ γιατί η “Ομερτά” του Αλέξη Τσίπα για τη χρεοκοπία της χώρας ,για να φτιάξει  κυβέρνηση με τον ακροδεξιό Πάνο Καμμένο, κάλυπτε  όλο το εύρος της διαφθοράς και της απάτης των τότε κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή.

Ο  Βαξεβάνης  και οι κοντυλοφόροι της Εφημερίδας Συντακτών, φυσικά,  σφογγοκωλάριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα τολμούσαν να αυτονομηθούν από το κόμμα και να αποκαλύψουν τη δολοφονία και τους λόγους της.   Στους δύο υπουργούς Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ  (Κοντονής και Καλογήρου), αλλά και σε άλλα  στελέχη της Κουμουνδούρου είχαν επανειλημμένα  καταγγελθεί  για αυτά τα εγκλήματα.  ΑΠΑΝΤΕΣ   ΣΙΩΠΗΣΑΝ…ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ.

 

 

Λίγες ημέρες πριν, εκδικάστηκε η περίφημη υπόθεση του “βιασμού” … παιδιών (!)  από τον ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη. Θα ομολογήσουμε πάλι  πως τον πρώτο καιρό  είχαμε κι εμείς εδώ πέσει θύματα της προπαγάνδας περί…παιδεραστή  Λιγνάδη και τον καταγγείλαμε σφοδρά .Με σκληρές κουβέντες. Σήμερα , αναγνωρίζουμε πως τότε βρισκόμαστε εν  αδίκω και χωρίς τη δέουσα  ενημέρωση προχωρήσαμε  τότε σε ανάρμοστη κριτική.

Δεν επρόκειτο περί παιδεραστίας αλλά για  σεξουαλική συνεύρεση του ηθοποιού με έφηβους…ερωτευμένους μαζί του , την εποχή εκείνη πάνω από 16 χρόνων. Και μάλιστα  κάποιοι με οικονομική συναλλαγή.   ΕΚΟΥΣΙΑ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ …ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ , αλλά,  ως κάτω από 18.   με …ανήλικους! Το έγκλημα του ηθοποιού  ήταν  πως δεν πρόσεξε ότι ο νόμος θεωρεί ανήλικο έναν 17χρονο, που του δίνει ,όμως, δικαίωμα ψήφου και άδεια οδήγησης.

Με αυτή τη λογική  του  «Βαξεβάνη” και  της “΄Αντας Ψαρρά»,  η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ)  ΠΟΥ ΤΗΝ …ΚΑΤΑΒΡΙΣΚΕΙ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΕ 17 ΧΡΟΝΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ,  ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ 12 ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ…ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!   Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ-ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΣ-ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ  ΣΤΑ… ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ!

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να πάρουμε το μέρος του Λιγνάδη, αν και ομολογήσαμε πως τον αδικήσαμε. Κρίνουμε με τη συνείδηση του θεσμικού ιστορικού. ΄Οπως έκριναν και οι θεσμικοί δικαστές του,  που τον αθώωσαν. Το γεγονός πως οι ένορκοι τον καταδίκασαν δε με πείθει για το ορθό της κρίσης τους, γιατί δεν πιστεύω στη συμπεριφορά   του όχλου. Ακόμα και όταν  έχει δίκιο. Είναι απότοκη συναισθηματικής  σύγχυσης  και ανισορροπίας. Ποτέ   ψυχρής λογικής,  αντικειμενικότητας και επαγγελματισμού.

Και για να τα λέμε όλα με το όνομά τους.  Αν την εποχή τους ο Καβάφης, ο  Χατζηδάκης, ο Τσαρούχης , ο Ταχτσής, αλλά και ο  Ελύτης, ο Παλαμάς  και πλείστοι   άλλοι   είχαν κατηγορηθεί για τις  σεξουαλικές τους επιλογές με   εραστές, αγόρια -κορίτσια ,  θα είχαν την ίδια  και χειρότερη τύχη τότε.

Αν κατακρίνω σε κάτι τον ηθοποιό είναι τούτο. ΄Ενας άνθρωπος με  αναμφισβήτητη θεωρητική καλλιέργεια,  έχει ενδώσει στο σεξισμό και  σε   σεξουαλικές συμπεριφορές υπερβολικές για τα δικά μου γούστα .  Κι αυτό βεβαια, είναι προσωπική επιλογή  και δεν είναι …ποινικό αδίκημα. (Ως τέτοιο, κρυμμένοι πίσω από το δάχτυλο, το βλέπουν οι…πολέμιοι τάχα της ομοφοβίας , οι κοντυλοφόροι της αριστεροφροσύνης, που πέταξαν τη μάσκα στην υπόθεση Λιγνάδη ).

Το λάθος του ηθοποιού για μας, είναι πως  επέτρεψε στη ζωή του, οι σεξουαλικές του επιλογές να  καθορίσουν και τη δημόσια εικόνα του.  Κατά τα άλλα , όπως και οι τακτικοί δικαστές αποφάσισαν,  οι κατηγορίες  περί βιασμών  τεσσάρων, που έμειναν  τελικά… δυο  στην κρίση των  «θαμώνων καφενείου»  από τους 100 που λέγανε πως  υπήρχαν στη σειρά της λίστα  για να καταθέσουν  μάρτυρες ,ήταν πάπαλα.

Όχι,  όμως,  και άνευ σημασίας  για το κατάντημα του ΣΥΡΙΖΑ.   ΄Αλλη  μια σφοδρή επίσης  κατρακύλα , δημαγωγική και άξεστη  της Κουμουνδούρου που έχει εξουσιοδοτήσει τους Βαξεβάνηδες  να βγάζουν  τη “βρώμικη δουλειά”.

Μια άλλη εκτροπή  αμφισημίας και  δημαγωγίας, που λέγαμε   σήμερα στο πρώτο  μας κείμενο.  Και  τέτοιοι κοντυλοφόροι θα είναι ο τάφος του κόμματος, αν δεν τους τραβήξουν,  όχι  κάποια στιγμή, αλλά ΤΩΡΑ  για να τους στείλουν στα αζήτητα. Μεγαλύτερη ζημιά στη Κουμουνδούρου κάνει ο Βαξεβάνης, απ όλα  μαζί  τα εξαγορασμένα  από τους εφοπλιστές παπαγαλάκια του Κυριάκου.

Μάλιστα , να σχολιάσουμε το τρομερό επιχείρημα  που  διαβάσαμε στις δυο φυλλάδες του αριστερισμού , Ντοκουμέντο και Εφημερίδα Συντακτών  .  Πως ο κόσμος, λέει,  δίκασε το Λιγνάδη στην Επίδαυρο  «με το πανό για το βιαστή ηθοποιό»!   Νόμιζαν, οι αστείοι,  πως σηκώθηκε  λάβαρο στο Μοναστήρι της  Αγίας Λαύρας !   Ξεχνούν  ή δε γνωρίζουν  πως άντρο  της παιδεραστίας  (και μιλάμε εδώ, δυστυχώς, όντως  για μικρά παιδιά),  υπήρξε η Αρχαία Αθήνα,  τα  θεατρικά  δρώμενα  της οποίας τότε,  βρίθουν τέτοιων αναφορών. Και συνεχίζουν διαχρονικά να αναπαριστώνται   στην Επίδαυρο ως σήμερα.  Για τέτοια, υποδομή ,πέρα από ήθος, μιλάμε.

Κατά τα άλλα ,το… πλήθος των καλλιτεχνών που κατάγγειλαν την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος  ο Λιγνάδης, ως την εκδίκαση της έφεσης,  ήταν ο  Κώστας Φέρρης , ο όντως αστείος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, διαφημιστής αλλαντικών  Χαραλαμπόπουλος  και η μεγάλη μορφή του  καλλιτεχνικού στερεώματος …Μπιμπίλας. ΄Ολοι όσοι στη γλώσσα του   Βαξεβάνη   είναι σίγουρο πως ,θα  χαρακτηρίζονταν  γεροξεκούτηδες ή τσογλάνια ,  αν ήταν από την άλλη μεριά.

 

 

Το πρόβλημα , επομένως, δεν είναι ο Λιγνάδης. Ούτε  ο Φιλιππίδης .   Αλλά ούτε  και  η δημαγωγία των κομμάτων . Πότε το ένα, πότε το άλλο, τα συνηθίζουν αυτά,   ακόμα και με τέτοια  χτυπήματα «κάτω από  τη μέση». Και είναι σίγουρο πως αν  ο Λιγνάδης ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα θα τον σταύρωνε η Ν.Δ.

Το μέγα πρόβλημα για τους συνειδητοποιημένους πολίτες είναι άλλο:

ΟΙ   ΘΕΣΜΟΙ   ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ  ΝΑ  ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΙ  ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ  ΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΓΓΛΗΜΑ , ΟΠΩΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΡΧΗ  ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ   ΚΑΙ ΤΑ  ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .  ΚΑΙ  ΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΝΑ  ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ  ΣΗΜΑΙΑ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΝ  ΑΥΤΗ ΤΟΥ  ΛΙΓΝΑΔΗ.

ΟΜΩΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ  ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ  ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Ο    «ΡΑΠΤΗΣ” ΚΑΙ Ο  “ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ»  ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ!