Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ “ΛΕΥΚΩΝ ΚΟΛΑΡΩΝ” ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ

Η ζωή του Γιάννη Μιχαηλίδη κρέμεται από μια κλωστή

 

 

Σήμερα ο αναρχικός κρατούμενος Γιάννης Μιχαηλίδης κλείνει δύο μήνες σε απεργία πείνας. Με πάνω από το 25% του σωματικού του βάρους να έχει χαθεί λόγω της παρατεταμένης ασιτίας, σε ανοσοανεπάρκεια και με κρίσιμη δυσλειτουργία ζωτικών οργάνων, περιμένει, απομονωμένος στο νοσοκομείο, τη δικάσιμο της έφεσής του από το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας την ερχόμενη Δευτέρα (25/7). Δεδομένου ότι τα ιατρικά νέα είναι όλο και πιο αποθαρρυντικά, χθες πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στο βιβλιοκαφέ red n’ noir, όπου συμμετείχαν ο συνήγορος του απεργού πείνας, Γιώργος Κακαρνιάς, η δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ και ο Τάσος Θεοφίλου, ενώ εκτενή παρέμβαση για την κρισιμότητα της υγείας του έκανε και η γιατρός που τον παρακολουθεί, Λίνα Βεργοπούλου.

«Ο Γιάννης είναι απομονωμένος σε έναν “θάλαμο-κελί”, χωρίς παράθυρο και τηλεόραση. Βρίσκεται φυσικά και αισθητηριακά απομονωμένος, χωρίς επίβλεψη και φροντίδα από τους οικείους του, άυπνος και με εναλλασσόμενο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας που τον επιτηρούν», τόνισε η κ. Βεργοπούλου, χαρακτηρίζοντας τις συνθήκες νοσηλείας του ένα «ιδιότυπο βασανιστήριο».

***

Αν αφήσετε τον απεργό πείνας να πεθάνει, την ευθύνη δε θα την έχουν μόνο οι “καθ ύλην” αρμόδιοι, κρατικοί και θεσμικοί παράγοντες.  Εμείς, πρώτα  απαγγέλλουμε κατηγορίες και ενοχοποιούμε  σύμπασα την  ελληνική , γκεμπελική  βιομηχανία,  που ανήγαγε   τις ίδιες  αυτές ημέρες  που αργοπεθαίνει ο απεργός πείνας,  ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟΥ  ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑ, ΣΕ  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ.

Αφήνετε …συνεταιρικά το Γιάννη Μιχαηλίδη  να πεθάνει.  Ξέρουμε πολλούς από ελόγου σας  στο Σύστημα που  τα εγκλήματα του απεργού αναρχικού ,είναι μπροστά στα δικά σας…πταίσματα.  Και όχι 9 χρόνια δεν καθήσατε φυλακή, αλλά …9 έχει ο μήνας.  Ακόμα, τουλάχιστον .

Ειδικά οι Γκέμπελς που οφείλατε  να έχετε ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ αυτή την εξέλιξη με τον άμεσο πια κίνδυνο για τη  ζωή του  απεργού πείνας,  θα υποστείτε τις συνέπειες για την αισχρή  παραπλάνηση- παραπληροφόρηση των μαζών. Δεν είσαστε διαφορετικοί από την εγκληματική ομάδα της Novartis. Ακόμα κι εσείς που   το παίζετε κατήγοροι.   Διαφέρετε μόνο στα …ποιοτικά χαρακτηριστικά  των εγκλημάτων σας.