ΛΑΘΟΣ ΄Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ;

1.Βομβαρδισμός του νοσοκομείου στη Γάζα -Το Ισραήλ  κατηγορεί την Ισλαμική Τζιχάντ για την επίθεση

 

Χάος μετά το χτύπημα σε νοσοκομείο στη Γάζα

 

2. Φον ντερ Λάιεν: «Τίποτε δεν δικαιολογεί πλήγμα σε νοσοκομείο γεμάτο αμάχους στη Γάζα» 

 

ουρσουλα μιλααει με Σολτς

3.O Δ. Κουτσούμπας θα παραβρεθεί στη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης στο Σύνταγμα

image

“Στη σημερινή στο Σύνταγμα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  και αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης θα παραβρεθεί και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Η συγκέντρωση διοργανώνεται από εκατοντάδες σωματεία και μαζικούς φορείς της Αττικής, ενώ συμμετέχουν επίσης μαθητικοί και φοιτητικοί σύλλογοι”.

****

 

Ορθόδοξοι Εβραίοι στην Ιερουσαλήμ

ΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ; Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΦΑΝΕΡΟΣ. ΤΟ ΚΣΚ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ) ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ!

1. Να κάνει  τέτοια αποκοτιά το Ισραήλ και να χτυπήσει νοσοκομείο  και να δολοφονήσει  ασθενείς, την ώρα  που έχει το πάνω χέρι και  ως θύμα πρόσφατα,  κέρδισε τη συμπάθεια και την υποστήριξη  ολόκληρου του  συνετού και πολιτισμένου κόσμου  και ξαφνικά  να θέλει να κάνει χαρακίρι, να  βρεθεί  στη θέση του θύτη  ,για  να εισπράξει την κατακραυγή, μόνο ιδιώτες,  ελλιπείς φρενών, αντισιμήτες, ΝεοΝαζί  ή έχοντες ιδεοληπτική τύφλα , πείθει.   Καληώρα οι δικοί μας εδώ  θορυβοποιοί  μπαχαλάκηδες στους οποίους πρόσφατα προστέθηκε και ο  γραφικός Κουτσούμπας.

(Με την ευκαιρία,  να δηλώσουμε εδώ  πως ο “Περισσός”  δε δικαιούται να οικειοποιείται τον  τίτλο   του Ιστορικού ΚΚΕ.  Μετά από “τα έργα και τις ημέρες”  του,  ως αστικό  κόμμα   και την εμμονή του να συνυπογράφει τα στυγερά εγκλήματα του Στάλιν, το σωστό και ιστορικά επιβεβλημένο είναι να αποκαλείται ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ. Κι εμείς, τουλάχιστον,  έτσι θα το αναφέρουμε στο εξής, ιστορικώ  δικαιώματι).

2. Το πιθανότερο είναι πως οι Τζιχανστιστές δεν  σκότωσαν    τόσους ανθρώπους  κατά λάθος.  Περί προβοκάτσιας πρόκειται  Οι ακραίοι Ισλαμιστές είναι αδίστακτοι. Δε διακρίνουν ένοχο από αθώο. Πας μη Ισλαμιστής… άπιστος, τροφή για όρνεα!

3. Η θέση μα εδώ για το Παλαιστινιακό είναι ξεκάθαρη και σταθερή χρόνια τώρα. Ισραήλ και Παλαιστίνη οφείλουν να συνυπάρχουν. Και είναι εύκολο, αν απομονωθούν οι ακραίες  φωνές και η δράση των φονταμενταλιστών ένθεν κι εκείθεν.

Στον αιώνα μας δεν επιτρέπεται  οι θρησκείες,   οι φανατικοί, τα  θολωμένα μυαλά  να κανονίζουν τις τύχες των ανθρώπων. Απομονώστε αυτά  τα καρκινώματα    και  στις δυο μεριές.

΄Οσο  αργεί ακόμα να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και   οι άνθρωποι συνεχίζουν ανοήτως  να διακρίνονται σε φυλές – έθνη – σύνορα,  Ο  Εβραϊκός  λαός έχει  δικαίωμα από την  ιστορική παρουσία αιώνων  σε αυτά τα εδάφη , να κατοικήσει εκεί. Ουδείς μπορεί να του αρνηθεί  τη γη του.   Ο Παλαιστινιακός λαός, επίσης,  έχει το δικαίωμα  υπ΄  αυτές τις συνθήκες του κόσμου μας,  να διεκδικεί  τη δική του θέση στον ήλιο.

Οι   Εβραίοι που υπέστησαν τη δοκιμασία της διασποράς , οφείλουν  να σέβονται την τραγική  ιστορία της φυλής τους. Σε καμιά περίπτωση και με καμιά  δικαιολογία  δεν  επιτρέπεται  τα θύματα του Ολοκαυτώματος τούτη τη φορά να βρίσκονται στη θέση του θύτη και οι Παλαιστίνιοι του θύματος.  Ξεκάθαρα, ιστορικά, ηθικά, λογικά.  ΄Όλα τα άλλα, είναι συμφέροντα, εθνικισμοί, θρησκευτικοί φανατισμοί. ΑΝΟΗΣΙΑ, εν ολίγοις.