Μάριος Σαλμάς. Το ηχηρό χαστούκι του δεν ήταν για τη Δεξιά κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη, αλλά για κείνη της… “πρώτη φορά αριστερά”! του Α. Τσίπρα !

Σαλμάς: «Τιμή μου να με διαγράφει ο Μητσοτάκης επειδή μίλησα για τις περιουσίες που χάνονται από τα κόκκινα δάνεια»

Σαλμάς: «Τιμή μου να με διαγράφει ο Μητσοτάκης επειδή μίλησα για τις περιουσίες που χάνονται από τα κόκκινα δάνεια» – «Αλαλούμ» στην Επιτροπή Δεοντολογίας

***

Ο Μάριος Σαλμάς, δεν είναι ο… άνθρωπός μας!  Δε  θα μπορούσε να είναι φίλος, ομοϊδεάτης συναγωνιστής.   Με ένα  Δεξιό   (όπως και με τον  πέτσινο αριστερό) δε θα καθόμουνα (πια )  να πιούμε ένα κατοσταράκι   στην ταβέρνα. « Άλλο θεό  λατρεύουμε» και οι δυο.

Άλλο, όμως το ένα κι άλλο το άλλο.  Εδώ  σήμερα,  «βγάζουμε  το καπέλο» στο Μάριο Σαλμά.  Για ένα και μοναδικό λόγο.  Δεν τους  «έβαλε τα γυαλιά», απλώς.  Ξεβράκωσε  κάτι τύπους σαν το Αλέξη Τσίπρα και την παλιά εκείνη κυβερνητική του παρέα, που «όλα τα έσφαζε όλα τα μαχαίρωνε»…αριστερά  την εποχή   της «πρώτη φορά αριστερά».   Μόνο που,  στη   φούρια της πάνω ,η κυβέρνηση  με  τις κοινωνικές ευαισθησίες,   ξέχασε  να λύσει μία και έξω το τεράστιο αυτό κοινωνικό πρόβλημα  με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (ακόμα πιο σημαντικό  και από το…Σκοπιανό ,ας πούμε). Τα γνωστά “κόκκινα δάνεια” ,που τα «κοκκίνισε»  εκείνος, ακριβώς,  με το οποίο υπέγραψαν Συμφωνία –Ομερτά.

Από  τις πιο αισχρές πολιτικές    συναλλαγές  στη «Μεταπολίτευση» και μετά.  Να μείνει ατιμώρητος, με ευθύνη του Αλέξη  Τσίπρα ,   ο ένοχος της πρώτης χρεοκοπίας  της χώρας, ο Κώστας Καραμανλής, που οδήγησε στα μνημόνια, τη φτωχοποίηση και το θρίαμβο, τελικά των τραπεζών και των funds.

Ουδέποτε η χώρα σε όλη την πολιτική της ιστορία παρουσίασε τη σημερινή εικόνα . Την ώρα που η …  μεγάλη αγωνίστρια της «Αριστεράς» με τα “αμπέχονα και τις γαλότσες”, η ΄Ολγα Γερβασίλη, δηλώνει επίσημα  πως δεν κατεβαίνει για πρόεδρος (διάβαζε δεν τολμάει),  να  έχουν αναλάβει αντιπολιτευτικό έργο  και να σφυροκοπούν τις κυβερνητικές  επιλογές, εκείνοι,  ακριβώς ,που τις… ψηφίζουν!

Σημεία των καιρών!    Και, πλην των άλλων, η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο.