ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παλιότερα, όπως έχουμε ξαναγράψει,  πορνοφυλλάδα περιωπής (άφησε ιστορία   σε αυτό το ρόλο στην εποχή της), αλλά  πάντως, όχι  στην έκταση της  δυσοσμίας ,όπως  η iefimerida.gr,  υπήρξε η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ. Είχε τα γραφεία της στο κέντρο.  Στην οδό Φειδίου, αν θυμάμαι καλά.

Συμπτωματικά , σήμερα τη θυμήθηκα,   βλέποντας το δυστύχημα και τον τρόπο που το παρουσίασε με τις σεξιστικές φωτογραφίες ο βρώμικος, και …ορθώς  γιαουρτωμένος-διαπομπευμένος  Γκεμπελίσκος  Χρ. Ράπτης. Τότε και  ο Μομφεράτος  έκανε τα ίδια.

Θυμάμαι  είχε  γράψει για  ένα όμοιο δυστύχημα  με μηχανή.   Και κάτω από την είδηση σε σαλόνι ,παρουσίαζε  την   κοπέλα  νεκρή στο  έδαφος , τα πόδια πνιγμένα  στα αίματα  και η   φούστα σηκωμένη  πάνω ως το εσώρουχο με  ζουμ!  .  Για τέτοια νεκροφιλία μιλάμε!

Ο αισχρός παλιάτσος  σήμερα στη  δημοσιογραφία της μπόχας  συνεχίζει  την ίδια  τακτική.  Βεβαίως, έχει  στο πλευρό  του και  τις ΜΕ ΤΟΥΔΕΣ που ηδύνονται  σε όμοια σεξιστικά δημοσιεύματα ,ειδικά  με άρωμα …γυναικοκτονίας.

Υ.Γ Λέτε εδώ ο οδηγός (άντρας) της  μηχανής να τη σκότωσε επειδή ήταν   πατριάρχης-φαλλοκράτης  και αυτή γυναίκα και  μάλιστα 27 ή 29 χρόνων; (κι αυτό  το βάζει ως  σοβαρό ερώτημα η  φυλλάδα). ΄Η μήπως πίσω από το δυστύχημα έχουμε μια νέα γυναικοκτονία,   καπάκι στην προηγούμενη από ζηλιάρη εραστή ;  Για ψάξτε το καλύτερο. Μπορεί να βγει λαβράκι.

 Και πού είστε;.  Βάλτε και καμιά φωτογραφία  με μπικίνι της νεκρής .Και δύστυχης, φυσικά,  που έτυχε να πέσει στα νύχια  νοσηρών  κοντυλοφόρων   με  βίτσιο  τη νεκροφιλία.

*****

 

Wanted Stock Photos, Royalty Free Wanted Images | Depositphotos

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης δέχθηκε επίθεση με γιαούρτι (βίντεο) | Tribune.gr

Κορινθία: Αυτή ήταν η 29χρονη που σκοτώθηκε όταν την παρέσυρε μηχανή -Θρήνος στον τόπο καταγωγής της, τη Σύρο
Η κοπέλα που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο στις Κεχριές Κορινθίας

 

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

“Θρήνος επικρατεί στο νησί της Σύρου, τον τόπο καταγωγής της νεαρής γυναίκας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα τη Δευτέρα (9/5) στις Κεχριές Κορινθίας.

Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, στις Κεχριές Κορινθίας, κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης με τον φίλο της.

Η άτυχη νεαρή παρασύρθηκε από οδηγό μηχανής, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Υπέκυψε στα βαριά τραύματά της λίγα λεπτά αργότερα, επί του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthostv.gr, η άτυχη νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Η κοπέλα, που ήταν κατ’ άλλες πληροφορίες 27 ετών και κατ’ άλλες 29 ετών, καταγόταν από τη Σύρο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyclades24.gr, το νησί έχει βυθιστεί στη θλίψη μετά από την τραγωδία”.

Όμοια σεξιστική παρουσίαση  φωτογραφιών (συλλογή ολόκληρη, βάλαμε τις λιγότερο προκλητικές) από τις ύαινες της εμπορικής πορνοδημισιογραφίας των τραγικών κοριτισών  Ελένης και Γαρυφαλλιάς. Κι αν δεν ασέλγησε, ακόμα και ως  σήμερα, πάνω και σε αυτά  τα πτώματα , το γνωστό αληταριό, σε όλο το  εμπλεκόμενο κύκλωμα.

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το εξοχικό (vid) | Έθνος

 

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: Είναι ξερίζωμα - Δεν πρόλαβα να... | Ελλάδα Ειδήσεις