Ο ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ …ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ!

Ξεκίνησε απεργία πείνας ο Στέργιος Καλαϊτζίδης

 

Σε απεργία πείνας βρίσκεται από το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο αναρχικός κρατούμενος Στέργιος Καλαϊτζίδης, ο οποίος καταγγέλλει την εκδικητική μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Διαβατών.

“Μετά το πανό που ανεβάσαμε στην Α’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, μου έστειλαν τα ΕΚΑΜ στο κελί εκδικητικά με σκοπό να με τρομοκρατήσουν και να μου μαγειρέψουν κάποιο πειθαρχικό που θα δικαιολογούσε τη μεταγωγή μου. Δεν βρήκαν τίποτα σε βάρος μου, πράγμα όμως που δεν τους στάθηκε εμπόδιο. Μετά και αφού δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα, προχώρησαν στη μεταγωγή που είναι ξεκάθαρα εκδικητική. Δεν είχα ούτε ένα πειθαρχικό. Ολο τον καιρό από τότε που ξεκίνησε η κινητοποίηση και συγκεκριμένα μετά το πανό που ανεβάσαμε, προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να μας δημιουργήσουν προβλήματα», σημειώνει, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό εκδικητικής συμπεριφοράς.

Ο Στ. Καλαϊτζίδης δεν έχει ακόμα δικαστεί και βρίσκεται στη φυλακή ως προσωρινά κρατούμενος, με το δικαστήριό του να έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα.

2, Ηλίας Κασιδιάρης: Θα βγει με πενθήμερη άδεια από τη φυλακή

Το συμβούλιο των φυλακών Δομοκού ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε τη χορήγηση της άδειας, αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα

****

Η διάλυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν είχε καμιά σχέση με τις δημοκρατικές ευαισθησίες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ούτως ή άλλως ..παραστρατημένο παιδί  της Δεξιάς είναι ο Μιχαλολιάκος. Τυφλές  μπόμπες έβαζε στα νιάτα του  σε σινεμά και  πλατείες. Αλλά ο Κων/νος Καραμανλής φρόντισε σε λιγότερο από ένα χρόνο,να τον βγάλει από τη φυλακή.

  Το καθεστώς Μητσοτάκη παίζει  σε πολλά  ταμπλό.   Τριγυρίζει  σε  όλες τις δεξαμενές  απ΄ όπου θα μπορούσε να  αντλήσει  ψήφους. Μια από τις καλύτερες, είναι η ΝεοΝαζιστική. Και η προσφορά της  αυτή αποδείχτηκε περίτρανα  στις εκλογικές αναμετρήσεις.  Το αναλύσαμε εκτενώς παλιότερα εδώ.

Σήμερα, με την χορήγηση άδειας σε ένα από τα κορυφαία μέλη της  εγκλήματικής   Οργάνωσης, χρεωμένη με  60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις,     αυτή η  σιωπηρή συμφωνία  σφραγίζεται  και με  μια ακόμα  βούλα. Καλόπιασμα στους οπαδούς, υπενθύμιση πως ίδιο…γαλάζιο  αίμα τρέχει και στο δικό τους αίμα  , αλλά και μήνυμα πως  το χρέος πρέπει να εξοφληθεί για να συνεχιστούν οι χάρες.

Αντίθετα , από το χώρο του Καλαϊτζίδη,  δεν έχει να κερδίσει σε κανένα  επίπεδο η Δεξιά.  ΄Εστω και σε  μια ψήφο από τους Ρουβίκωνες και όσους  δηλώνουν φαν.

  Γι΄αυτό και η εκδικητική μανία με τη μεταγωγή του κρατούμενου απεργού πείνας  σε φυλακή μακριά από  την Αθήνα .  Και μάλιστα παραμονές της δίκης του, που σημαίνει αυξημένη ανάγκη  επαφής με το συνήγορό του.

Γιατί μιλάμε συνεχώς εδώ  για καθεστώς και όχι για κυβέρνηση Μητσοτάκη;  Δεν  πρόκειται για κράτος   δικαίου και ισοπολιτείας.   Ξεπέρασαν οι τακτικές του , ακόμα  κι εκείνες του ακροδεξιού  ΄Ορμπαν.  Κατάντημα ή προαγωγή;

 Συμπαράσταση  στον απεργό πείνας  Στέργιο Καλαϊτζίδη. Χωρίς κανενός είδους …αστερίσκους και υποσημειώσεις!