ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

α. Φυλακισμένη Ρωσίδα δημοσιογράφος καταγγέλει το καθεστώς Πούτιν: «Μου έκαναν ένεση με τη βία»

 

β. Ιλία Γιάσιν: Στη φυλακή δημοφιλής αντιπολιτευόμενος του Πούτιν- «Η Ρωσία θα καθαρίσει από τα καθάρματα», φώναξε

γ. Ρωσία: Ο Αλεξέι Ναβάλνι μεταφέρθηκε από τις φυλακές σε άγνωστη τοποθεσία

Ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι μεταφέρθηκε αιφνίδια από τις φυλακές στις οποίες εξέτιε την ποινή κάθειρξης 11-1/2 ετών σε μια άγνωστη τοποθεσία, δύο χρόνια μετά την δηλητηρίασή του με ουσία που η Δύση χαρακτηρίζει νευροτοξικό παράγοντα.

Ο Ναβάλνι, ο πιο γνωστός ηγέτης της αντιπολίτευσης, έχει παρουσιάσει τη Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν ως ένα δυστοπικό κράτος, το οποίο κυβερνάται από κλέφτες και εγκληματίες που θεωρούν το λάθος σωστό και στο οποίο οι δικαστές στην πραγματικότητα εκπροσωπούν μια καταδικασμένη ελίτ.

δ.Δεκάδες όμοιες αναφορές από τη χώρα που κυβερνά η ρωσικη μαφία με επικεφαλής τον αρχιΝονό Πούτιν.

putin-cal-11

 

***

 

Συλλήψεις, φυλακίσεις, εκτοπισμοί, δηλητηριάσεις, εκτελέσεις.  ΄Ενας αποτρελαμένος δικτάτορας τόσα χρόνια,  που χαριεντιζόταν  με την Μέρκελ (παλιοί γνώριμοι  τις άγριες ημέρες της Αν. Γερμανίας και της ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ) ,  τον έγλειφαν πατόκορφα  οι Δυτικοί σύμμαχοι  και  αποκαλούσαν    έναν ψυχοπαθή  Νονό Μαφίας…πρόεδρο της Ρωσίας (!), από φόβο μην κλείσει τις στρόφιγγες του φυσικού αερίου.

΄Ετσι αποθρασύνθηκε. Γι΄αυτό έκανε ολόκληρη τη χώρα ένα απέραντο κολαστήριο .Κι από το 2014 και μετά ,φρόντισε να εξάγει τον τρόμο και το έγκλημα κι έξω από τη Ρωσία.  ΄Ενας Νέος Χίτλερ που δεν εμφανίστηκε ξαφνικά και από το πουθενά.

Αυτό τον υπόδικο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας , ακόμα οι Αμερικανοί να τον εξοντώσουν.  Κι ας μην ξεχνάμε  πως  ένας τέτοιος ψυχοπαθής  και μαφιόζος    έχει δίπλα  του το  βαλιτσάκι με τους κωδικούς του πυρηνικού  του οπλοστασίου !

Οι Αμερικανοί που… όλα τα σφάζουν,  όλα τα μαχαιρώνουν ,που  λένε δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους  μια και αλωνίζουν  περήφανοι    τις παγκόσμιες θάλασσες με  17   αεροπλανοφόρα τους ,   κι ακόμα χειρότερα με τις  τάχα μου ευαισθησίες τους, όπως διακηρύσσουν   για τα ανθρώπινα δικαιώματα όταν  καταπατώνται  βάναυσα  σε χώρες  με τέτοια ολοκληρωτικά καθεστώτα και δικτατορίες, ακόμα   δεν καταφέρνουν ,λένε,  να κρεμάσουν ανάποδα  αυτό το διεστραμμένο τέρας ,το  αιμοβόρο θηρίο   που ζει  μόνο και μόνο για να απολαμβάνει  τον πόνο από τις καταστροφές που προξενεί εδώ και χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως η  Ρωσία βρίσκεται  μακριά.  Και η Αμερική,  μόνο αν θίξεις το  δικό της υπογάστριο ,ξυπνάει.  Και μάλιστα ως…Εγκέλαδος που ισοπεδώνει ό, τι  βρίσκεται  στο πέρασμά του.

΄Εκανε τα  ίδια και με τον επίσης παρανοϊκό Χίτλερ της Γερμανίας.  Η τσίκνα από τους φούρνους των Ναζί  στα κολαστήρια της Ευρώπης,  δεν μπορούσε να περάσει τον Ατλαντικό.  Μέχρι που ένιωσαν και οι Αμερικανοί  στο πετσί  τους τί θα πει πόνος από την ιαπωνική επίθεση στο   Περλ Χάρμπορ.

Και τότε ,  ο γίγαντας που  κοιμόταν  για χρόνια  ή κοιτούσε αδιάφορα κι από μακριά τα ποτάμια το αίμα στην Ευρώπη, στιβαρός και οργισμένος, πετάχτηκε στο πόδι.  Και ήταν εκείνη η φορά  που… ποιος είδε το θεό και δε φοβήθηκε.

Μόνο που οι Αμερικανοί ηγέτες  έχει αποδειχτεί πως είναι ανιστόρητοι. Παράδειγμα ο Ομπάμα. ΄Ενας μοιραίος,  σύγχρονος, Αμερικανός  πρόεδρος!   Δεν κατάφερε  να δει  από το 2014 αυτό που ολοφάνερα  θα συνέβαινε το 2022,  αν γνώριζε Ιστορία.

 

Εμείς δε θα ευχόμαστε ποτέ ένα νέο    Περλ Χάρμπορ  για να ξυπνήσει η Αμερική. Απλώς, ευχόμαστε σύντομα να αποκτήσει μια ηγεσία με πρώτο, κι ας είναι και μοναδικό,  προσόν,  ένας τέτοιος   ηγέτης της να  γνωρίζει  Ιστορία.

 Αν ναι, θα κάνει αυτό που δεν κάνει σήμερα ο Μπάιντεν.  Επειδή, ακριβώς,   είναι φανερό πως και τούτος δεν έχει και την καλύτερη σχέση με  την επιστήμη του  Θουκυδίδη.  Ηλίου φαεινότερο.