ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1.α.  “Σήμερα η ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο -Συναντήσεις με Πελόζι, Καμάλα Χάρις, ομογένεια”

Κυριάκος Μητσοτάκης στις ΗΠΑ

iefimerida.gr

***

Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί  του… εύρους  Κυριάκου Μητσοτάκη,  αποκλείεται να έχουν ηθικό ανάστημα να κάνουν και …ιστορικές ομιλίες(!). Να εντάξουμε και τον Κούλη τους στις μορφές της Ιστορίας;

Τί είναι η Ιστορία, δηλαδή ; Ιδιωτική Αρχαιολογική Συλλογή της Φαμίλιας, για να τη χρησιμοποιούν κατά την κρίση και τα συμέροντά τους; Ας τον αναγορεύσουν  …σπουδαίο άντρα οι   φυλλάδες   της μαφιόζικης συντεχνίας   Μαρινάκη -Ράπτη.

Κι αν δεν ήταν στη μέση η μοίρα των  F-35,  ούτε καν τον  Τραμπ, δε θα μπορούσε να συναντήσει ο “Κορλεόνε” της Ελλάδας. Λες και δεν ξέρουν οι Αμερικανοί με ποιο “λουλούδι” απάτης και διαφθοράς έχουν να κάνουν.

΄Ενας αξιοπρεπής Αμερικανός πρόεδρος  όφειλε να μείνει μακριά από τον   γόνο μιας μαφιόζικης ελληνικής οικογένειας, που ανήγαγαν τη διαφθορά και το νεποτισμό , σε …επιστήμη.   Δεν είναι όλα  να «σκοτώσουμε»  μερικά   F- 35, πρόεδρε Μπάιντεν!

β. Μητσοτάκης-Μπάιντεν: Στο τραπέζι πλέον η αγορά F-35 -Πότε και πώς μπορεί η Ελλάδα να τα αποκτήσει

Μαχητικά αεροσκάφη F-35

Ούτε με τα Ραφάλ, τα  F-35 ,τις φραγάτες και τις λοιπές «λαμαρίνες» που μας πουλάνε οι βιομηχανίες  όπλων, αναβαθμίζεται εξοπλιστικά η Ελλάδα και γίνεται αξιόμαχη έναντι της Τουρκίας. Οι γείτονες υπερέχουν αισθητά και από πάσης πλευράς .

Επομένως, ο μόνος λόγος που ο γιος του πλέον  διεφθαρμένου πολιτικού της χώρας, ακολουθεί κατά βήμα  τον  πατέρα του,είναι γιατί τσεπώνει χοντρές μίζες από τους εξοπλισμούς .  ΄Οπου πάει, απ΄ όποιον θέλει να ακούει καλές κουβέντες, αφού πλέον η υφήλιος  αναγνωρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως “΄Ορμπαν της Ελλάδας”,  είναι να τους παραγγέλνει όπλα για να εξαγοράζει τη σιωπή τους.  Είχαμε το Μακρόν που μας ξεζούμισε , ήρθε η σειρά του Μπάιντεν τώρα.

Η χώρα έχει χρεοκοπήσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια. Η διαφθορά της Δεξιάς   απίστευτη, αδιανόητη σε χώρες με στοιχειώδη πολιτισμό.   Καταδικασμένη η παράταξη στο αδέκαστο  δικαστήριο της Ιστορίας.

Η ελληνική, συστημική δικαιοσύνη, εξαρτημένη και σε διαφθορά και η ίδια, δεν τολμά να δικάσει τα αφεντικά της,  που υπήρξαν πάντα  αδίστακτοι  Δεξιοί  σαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,  τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά.  Ως  το  μεδούλι διεφθαρμένοι  και αναίσχυντοι. Μπήκαν οι πατεράδες τους  στην πολιτική απένταροι  και έγιναν στον τόπο ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ, σε δύναμη και πλούτο.

Από την άλλη, οι “αδιάφθοροι” (προς το παρόν)  Συριζαίοι  αρνούνται να απεκδυθούν τον παλαιοκομματισμό. Αντί να βγουν και να καταγγείλουν της μιζαγορές του Κούλη, να τονίσουν πως και με αυτές  δεν αλλάζει τίποτα, πως  η υπεροχή της γείτονος παραμένει,  αντί   να μιλήσουν καθαρά για τις διαφορές μας με τους απέναντι  που είναι πολλές και διάφορες και να ζητήσουν πακέτο να πάνε σε Διεθνές δικαστήριο, σέρνονται πίσω από τις αδιέξοδες ατραπούς του παλαιοκομματισμού.  Αυτή η κατάρα   έκανε «κότα με χρυσά αυγά»  την εχθρότητα και τις τάχα μου αβυσσαλέες διαφορές μας  με ένα λαό δίπλα, που είναι αδερφός, και μάλιστα…δίδυμος, όπως αποδεικνύει η Ιστορία.

Αλέξη Τσίπρα, πάρε το τιμόνι ΟΛΟ  και σε ΟΛΑ…αριστερά. ΄Ασε τον εθνικισμό και τους πατριωτισμούς  στο σάπιο και όζον πλέον κομματικό, ελληνικό σύστημα.  Αρνήσου, Αλέξη Τσίπρα, να συμπορευτείς. Θα καταλήξεις  κι εσύ  σεσηπός πτώμα με τέτοια  ταύτιση !

______________________________________________________

                                                            ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Μια Παγώνη και τί…παγώνι:

Μ. Παγώνη: Θα δυσκολέψει πολύ η κατάσταση μετά τον Δεκέμβριο

Πρόεδρος Νοσοκομειακών.

***

Λέγαμε χτες για την αρχειοθέτηση  μαρτυριών περί ιατρικών  λαθών  στην Ελλάδα από παθόντες. Ασθενείς και περίγυρος καταμαρτυρούν. Καταπέλτης κατά Ελλήνων γιατρών ,αλλά και Νοσοκομείων.

Μια τέτοια  μάρτυρας είναι μια  Ελληνίδα, από το χωριό Βάγια της Βοιωτίας,  Μαριγούλα το όνομά της (μου διαφεύγει το επώνυμό της), μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, από πολλά χρόνια. Παντρεμένη με Κύπριο και μητέρα 3 παιδιών. Ανήκε στην εκκλησία της Πεντηκοστής και ως “ζηλωτής” στην Αγγλία ,είχε αναλάβει “ιεραποστολικό έργο” να φροντίζει ΄Ελληνες ασθενείς, που έρχονταν σωρηδόν τα χρόνια εκείνα (από  1970 και μετά)  στο Λονδίνο για θεραπεία.

Φρόντιζε τα πάντα .Παραλάμβανε τους  ασθενείς και τους συνοδούς από το αεροδρόμιο, τους έκλεινε ξενοδοχείο, πήγαινε μαζί τους σε γιατρούς και νοσοκομεία  ως μεταφράστρια, μια και οι περισσότεροι  δεν γνώριζαν αγγλικά.  ΄Οντως, σπουδαίο  έργο και το κυριότερο. αμισθί!

Το 1982 που βρισκόμουν στο Λονδίνο,  γνώρισα αυτή τη γυναίκα, όταν συμφοιτητής μου ,που είχε προσβληθεί   από καρκίνο, ζήτησε τη βοήθειά μου  για φιλοξενία και συνοδεία σε ιατρικά ραντεβού στην Αγγλική πρωτεύουσα.  ΄Ομοια περίπτωση ήταν κι εκείνη του συνάδελφου-Μαθηματικού Κώστα Σταφυλά, που είχε έρθει κι αυτός  στο Λονδίνο για εγχείρηση καρδιάς από το χειρουργό του Ανδρέα Παπανδρέου αργότερα .

Σε κάποια τέτοια ραντεβού, λοιπόν,  γνώρισα και τη Μαριγούλα. ΄Ηταν εκείνη που μου διηγήθηκε απίστευτες ιστορίες για τα ιατρικά λάθη στην Ελλάδα. Μιλάμε για εγκληματικές περιπτώσεις. Χαμένες ζωές, τζάμπα,  άλλες σακατεμένες,  μόνιμα, ακόμα και για απλές θεραπείες!  Για καρδιές και καρκίνους ,άσε. Μην έπεφτες σε χέρια ΄Ελληνα γιατρού τότε.  Τα  διηγούταν  και έκλαιγε, με αναφορές σε ονόματα ασθενών και γιατρών, σε περιπτώσεις που όφειλε να έχει εισαγγελέας το λόγο. Αλλά αυτά , δεν γίνονταν ούτε τότε ,ούτε τώρα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.

Η άλλη, πιο προσωπική υπόθεση, είναι η ακόλουθη: Οικογενειακό  μου πρόσωπο (!) βρέθηκε με πέτρες στα νεφρά. Στα ελληνικά νοσοκομεία που τον πήγαμε, μας έλεγαν… άλλα αντί άλλων για θεραπείες.  Μάλιστα, λίγο μετά, προχώρησαν  σε εγχείρηση για αφαίρεση της πέτρας,  η οποία, όμως, μετά από 2-3 μήνες φύτρωσε πάλι στο ίδιο νεφρό!  Και  μετά από αυτή την εξέλιξη,  οι ΄Ελληνες γιατροί  αποφάσισαν ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΝΕΦΡΟΥ!

Είδαμε και αποείδαμε ,δεν τους αφήσαμε να κάνουν τέτοιο έγκλημα.  Πήραμε τον ασθενή και πήγαμε στο Λονδίνο. Πανάκριβα τότε, ξεπουληθήκαμε στην κυριολεξία να μαζέψουμε τα λεφτά.

Το όνομα του  Εγγλέζου γιατρού  που μας ανέλαβε   ήταν  Fergison (ουρολόγος-χειρουργός).  Μόλις,  διάβασε ο άνθρωπος τα μεταφρασμένα ιατρικά  έγγραφα , έμαθε για την αποτυχημένη,  άχρηστη εγχείρηση ,αλλά και  την απόφαση των Ελλήνων γιατρών για  αφαίρεση του νεφρού ,κόντεψε να πάθει συμφόρηση.

Κάθισε, λοιπόν, ευγενικά και  αναλυτικά  μας επισήμανε τα τεράστια λάθη των Ελλήνων γιατρών και μας  εξήγησε την περίπτωση της ασθένειας .  ΄Ο,τι ακριβώς δεν έκαναν οι ΄Ελληνες γιατροί.

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΕΙ .  Πρώτα , όφειλαν να προχωρήσουν σε έλεγχο ΤΗΣ  ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΙΘΙΑΣΗΣ .Γιατί γεννάει ο οργανισμός  τόσες πέτρες;

Ξεκίνησαν οι εξετάσεις.  Λίγες ημέρες μετά,   οι εξετάσεις έδειξαν  “υπερλειτουργία φωσφόρου”, ως αιτία της νεφρολιθίασης.  Αμέσως μετά ακολούθησε  φαρμακευτική αγωγή για την  καταπολέμησή της ,προχώρησε σε  εξαγωγή της πέτρας και…τέλος η περιπέτεια !

΄Ενα μήνα κράτησε όλη αυτή η Ιστορία. Στο μήνα πάνω,  βγήκε υγιέστατος ο άνθρωπός μας  από το νοσοκομείο και έκτοτε δεν είχε πια κανένα πρόβλημα με τα νεφρά.   (Μια σημείωση απαραίτητη στο σημείο αυτό.  ΓΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ο   Fergison μας έστελνε  εκτός από κάρτα με ευχές  και ΑΠΟΔΕΙΞΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ   ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΟΚΟΜΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!  ΘΕΕ!

Τί να της πεις τώρα της Παγώνη (ς);  Η περιφρόνηση είναι  η μόνη δυνατή απάντηση.  Ειδικά, σε όσους, εκτός των άλλων, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΝΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

2. Ο 14χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του, ενώ οι γονείς του τον βρήκαν απαγχονισμένο μέσα στο δωμάτιό του, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών του, ο άτυχος 14χρονος δεχόταν συστηματική παρενόχληση (bullying), με ομάδα μαθητών συχνά να τον βρίζει, να τον φτύνει, να τον προπηλακίζει και να του πετάνε νεράντζια. Όλα αυτά θα εξεταστούν στην έρευνα που έχει ξεκινήσει.

Βαγγέλης Γιακουμάκης : Εκαναν απίστευτα βασανιστήρια στο παιδί | tanea.gr

΄Εχουμε μια σειρά από ενόχους και γι΄αυτή τη δολοφονία:

1.Η πολιτεία με τους θεσμούς της. Η ελληνική δικαιοσύνη, ως γνωστό, εκτελεί εντολές.  Είτε των κομματικών,κυρίως  κυβερνητικών  κέντρων,  ή δικάζει με τη δημοσιογραφική  περί δικαιοσύνης και ενοχής αντίληψη. Για λαϊκή… κατανάλωση   (πρβλ υπόθεση Πισπιρίγκου).

2. Οι δολοφόνοι του Βαγγέλη Γιακουμάκη,  που αυτοκτόνησε  για την ίδια αιτία με το Μάκη από τα Σεπόλια,  δεν τιμωρήθηκαν ποτέ  ,όπως τους άξιζε.Τους έριξαν στα μαλακά.Και η ατιμωρησία ,όπως πάντα, αποθρασύνει τους όποιους δράστες.

3. Οι δάσκαλοι στο σχολείο, ούτε πήραν είδηση τι γινόταν!  (Και πώς να πάρουν, αφού πολλοί  δουλεύουν, ως δημόσιοι υπάλληλοι , ανάλογα με τις πενιχρές αμοιβές του).  Κατά συνέπεια ,δεν  πήραν  κανένα μέτρο να σώσουν το παιδί. ΄Οπως αντίθετα,  έκαναν οι δάσκαλοι στο Αμύνταιο, που εντόπισαν την κακοποίηση του κοριτσιού -μαθήτριας  από το τέρας πατέρα και  προχώρησαν σε καταγγελία.

4. Οι γονείς του μικρού Μάκη, επίσης δεν κατάλαβαν  το δράμα του παιδού  τους. Και δεν έφεραν  τα πάνω κάτω να το σώσουν

΄Εφυγε ένα παιδί  έτσι. Χωρίς λόγο, Από αμέλεια,αδιαφορία και έλλειψη ευιασθησίας  πολλών συνυπεύθυνων.

3. Και  Μια άβολη στιγμή: Βενιζέλος και Παπανδρέου στο ίδιο τραπέζι, στα Χανιά

Βενιζέλος, Παπανδρέου τρώνε μαζί στα Χανιά

***

“Και τη σκόνη από τα υποδήματά σου” , τίναξε, Γεώργιε. Εσύ δεν είσαι Βενιζέλος.  Είσαι “αγαθός” και  έντιμος. Βενιζέλος , συνώνυμο  πια του μεγάλου λαμόγιου,  είναι σίγουρο πως δε θα καταντήσεις.

Σου μένει να κάνεις τη μεγάλη κίνηση. Φύγε από το μαγαζάκι, όπως κατάντησε το ΠΑΣΟΚ και το διαπραγματεύεται  προς  πώληση ο αχυράνθρωπος του Μαρινάκη,  Ανδρουλάκης.  Εντάξου  στο ΣΥΡΙΖΑ..Εκεί είναι η θέση σου. Πρόσεξε μόνο μην το κάνεις , όταν θα είναι πια πολύ αργά

4. Τόνι Μπλερ: Ο Πούτιν είναι αποκομμένος από την πραγματικότητα -«Του κρύβουν την αλήθεια»

Παραιτείται ο Τόνι Μπλερ από ειδικός απεσταλμένος για τη Μέση Ανατολή

***

΄Ενας λόγος που ο τρελαμένος δικτάτορας της Ρωσίας έφτασε την υφήλιο  στις παραμονές  3ου Παγκόσμιου πολέμου,  είναι και η ατιμωρησία  του επίσης  εγκληματία πολέμου Τόνι Μπλερ.  Μαζί με τον έτερο Αμερικανό Καππαδόκη, Τζον Μπους και τους Αμερικανούς και Εγγλέζους Γκέμπελς, διέπραξαν το μέγα έγκλημα της εισβολής  στο Ιράκ το 2002. Ξεχνιούνται αυτά;

Τουλάχιστον, Τόνι Μπλερ, κακούργε,   μάθε από την αρχαία ελληνική σοφία:  “Κρείττον του λαλείν (προκλητικώς),  το σιγάν”