ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Οι ειδήσεις, ως αυτή τη στιγμή,   παραμένουν ίδιες με τις χτεσινές. Απελπιστικά ίδιες για τους εμπόρους της δημοσιογραφίας.

Εμείς εδώ δε θα μπούμε στο δικό τους παιχνίδι. Να γράφουμε για να γράφουμε.Να γεμίζουμε σελίδες με ανύπαρακτη ή επινοημένη ειδησεογραφία.

‘ Ωρα 14.30

1. ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΥΠΟ ΑΔΩΝΙΔΟΣ

α.Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατά των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ που παίρνουν μέρος σήμερα στην επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ για τη ΔΕΠΑ και την υπόθεση Πετσίτη.

«Είναι νομικά και πολιτικά αδύνατον να μην πάτε στο Ειδικό Δικαστήριο για αυτή την υπόθεση. Θα πάτε οπωσδήποτε», είπε ο κ. Γεωργιάδης, που μάλιστα συνέκρινε αυτή την υπόθεση με την ιστορία της Novartis.

«Όταν έγινε η  ιστορία της Novartis βρήκατε τρεις ψευδομάρτυρες και μας είπατε ότι πρέπει να απολογηθούμε στην δικαιοσύνη. Εδώ έχουμε τον διευθύνοντα σύμβουλο που εσείς επιλέξατε ο  όποιος βγαίνει δημοσίως και σας κατηγορεί ότι για τις κακουργηματικές διώξεις που του  έχει ασκήσει η δικαιοσύνη ευθύνεστε εσείς κ. Σταθάκη

 

β.Φλαμπουράρης: Ο Πετσίτης ήταν κάποιος που έβγαζε τυχαία φωτογραφίες μαζί μας

Τσίπρας, Φλαμπουράρης και Πετσίτης πανηγυρίζουν στην Κουμουνδούρου τη νίκη στις εκλογές

 

Φλαμπουράρης: «Κύριε Χατζηδάκη, αν είστε στο δρόμο ή στα γραφεία σας και σας βγάλει κάποιος μια φωτογραφία, δεν είναι ντροπή σας να βγαίνετε και να λέτε αυτά; Είναι δυνατόν να λέτε ότι είναι φίλος του πρωθυπουργού ή φίλος του Φλαμπουράρη κάποιος ο οποίος βρέθηκε όταν κερδίσαμε το 2015 να είναι δίπλα μας και να του έχουν βγάλει μια φωτογραφία; Το καταλαβαίνετε αυτό; Αν σας βγάλω εγώ φωτογραφίες, τι θα λέτε; Καταλαβαίνετε τι λέτε; Μη με εκνευρίζετε».

Προφανώς ο κόσμος των εξοπλιστικών προγραμμάτων, της Siemens , του τριπλασιασμού της φαρμακευτικής δαπάνης  έρχεται εδώ να μας μιλήσει για το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ- ΕΛΘΕ.»

    γ. Ο κ.Σταθάκης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι το μεγαλύτερο μέρος του  χρέος των ΕΛΘΕ  στη ΔΕΠΑ έγινε την περίοδο που  εκείνη ήταν κυβέρνηση.

«Το 15 όταν παρέλαβε ο κ. Κιτσάκος  το πρωτογενές χρέος των ΕΛΦΕ στη ΔΕΠΑ ήταν 89 εκατομμύρια. Τα 89 του 15 με 7,2 τόκο  γίνονται 96 και  μέχρι σήμερα  είναι 110 εκατομμύρια το χρέος των ΕΛΦΕ προς την ΔΕΠΑ. Αυτό είναι το χρέος την περίοδο της Νέας Δημοκρατίας. Από το 2015 μέχρι σήμερα το χρέος αυξήθηκε 12 εκατομυρία από εμάς .  Εμείς παραλάβαμε 108 εκατομυρια»

Αυτό κι αν είναι είδηση, βόμβα μεγατόνων.   ‘Εχουμε και λέμε:

Μέρες τώρα το δεξιό κοινοβουλευτικό ψαλτήρι με ισοκράτες  τα αγρίως παράφωνα με τη δημοσιογραφική αρμονία, μέσα παραπληροφόρησης της παράταξης, σε ήχο  α’ θριαμβευτκό, κανοναρχούν  τη σκανδαλολογία με φορείς τα δύο παντελώς άγνωστα ονόματα στην…πιάτσα, πετσίτης-κιτσάκος. ‘Απαντες  εμείς οι υπόλοιποι ,οι μη εμπλεκόμενοι σε κομματικά παιχνίδια , ως μη έχοντες άλλες πηγές πέραν του  google ,καταφύγαμε εδώ, για να  ανακαλύψουμε τα βιογραφικά των δύο αυτών…σημαινόντων ανδρών που εμπλέκουν ολόκληρους υπουργούς του Σύριζα, κατά τους δεξιούς κανονάρχες σε τερατώδη σκάνδαλα.  Ομως, η κατά τα άλλα λαλίστατη αυτή μηχανή αναζήτησης δε γνώριζε το παραμικρό περί των …καθ’ ων.

Τελικά,τα πράγματα αποδείχτηκαν πολύ απλά και μπήκαν σε τάξη μετά τις αποκαλύψεις και τις εξηγήσεις στη Βουλή για το ζήτημα της ταυτοποίησης των εμπλεκομένων σε “μεγάλα σκάνδαλα” και μάλιστα εφάμιλλα της Novartis που ως γνωστό τάισε όλο το μεγαλόσχημο  δεξιό σκυλολόι μέχρι να ξεκοκαλίζουν τις μίζες και τα τρισέγγονά τους. Λοιπόν.

Ο μεν πετσίνης  (με μικρο π) πόζαρε δίπλα σε υπουργούς, κύριος οίδεν εκ τίνων ψυχαναγκαστικών αιτίων ελαυνόμενος ή ‘και σκοπιμοτήτων, είναι παντελλώς άγνωστος στους απεικονιζόμενους στην αναμνηστική φωτο υπουργούς.  Ο δε έτερος Καπαδόκης Κιτσάκος, διοριζόμενος, παρέλαβε χρέος 89 εκατ. των ΕΛΦΕ προς τη ΔΕΛΠΑ,που είχαν δημιουργηθεί επί επάρατης Δεξιάς και δι αυτού του ατόμου οι Συριζαίοι το αύξησαν με άλλα 12. Αυτό είναι όλο και όλο το σκάνδαλο!

Για να μην κουράζουμε ,επειδή ξέρουμε πως όσοι εδώ μας διαβάζουν,μόνο κουτόχορτο δεν τρώνε ,λέμε εν συντομία τούτο. Ο παντελώς ηθικά εξαχρειωμένος αντιπρόεδρος της ΝΔ με όσα είπε σήμερα στη Βουλή ούτε λίγο ούτε πολύ, πήγε να κάνει συμψηφισμό. Και ισχυρίστηκε πως το μεγαλοσκάνδαλο Novartis  που εμπλέκεται  ό ίδιος με  μια σκόπιμα υφέρπουσα από τους ενόχους σκανδαλολογία, είναι της ίδιας….ποιότητας (διάβαζε δυσωδίας) με αυτό που κατασκεύασαν. Τάχα δύο άτομα τόσο γνωστά στο πανελλήνιο που ούτε καν ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους γνώριζε τα επώνυμά τους,έκαναν τί; Προσωπικώς ακόμα δεν έχω καταλάβει τί διατείνονται οι γκεμπελίσκοι.

 

‘Ομως, πανάθλια Δεξιά. Δε σώζονται με τίποτα τα πρωτοκλασάτα σου στελέχη και λοιποί αξιωματούχοι που αποδείχτηκαν κλέφτες ολκής και όχι ψίχουλων. Ποιος πετσίνης και ποιος Κιτσάκος και ποια 12 εκατ. χρέη! Πακτωλός λέει το FBI,έρευσε ,εν προκειμένω μεταφέρθηκε με τροχήλατες βαλίτσες στις “πούγκες” ΣαμαροΒενιζελοΠικραμμένων και λοιπών αξιοσέβαστων κυρίων, να έχουν να τρώνε…γενεές 14!

Περαίνοντες. Από τη μεριά μας ,καταλήγουμε πως τα στημένα υπό Αδώνιδος σκάνδαλα για συμψηφισμό, ως τοιαύτα ,είναι ανύπαρκτα. Και όσο Συριζαίοι και σκάνδα δε συν-υπάρχουν ,αλλά αντίθετα ως κυβέρνηση επέδειξε σοβαρό ,ως τώρα έργο, τους… βγάζουμε το καπέλο.

 

2. ΕΚΘΕΤΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
«Οχι» στη συμφωνία των Πρεσπών λένε οι 22 μητροπολίτες της Μακεδονίας
George Vitsaras / SOOC

 

Δείξτε μου ένα σώφρονα και έντιμο άνθρωπο που θα μπορούσε να συμπορευτεί όχι μόνο στο “Μακεδονικό” ,σε όλα τα ζητήματα, με αυτές τις  μαύρες και φοβιστικές  φιγούρες που ξεπήδησαν από το Μεσαίωνα. Φονταμενταλιστές, υποκριτές, θεομπαίκτες, αστοιχείωτοι.

Τέτοιοι ήταν και οι ρασοφόροι που τις παραμονές της  ‘Αλωσης της Πόλης κραύγαζαν αλλόφρονες στο πλήθος. “Καλύτερα τούρκικο φεσάκι,παρά τιάρα παπική”.

Τόσο αισχροί και αιμοβόροι. (Αλλιώς,θα τους έλεγαν ιερατείο  και παπαδαριό;).

Ωρα,20.00