ΣΥΝ-ΕΠΙ-ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ

” Ο γιατρός της Τζωρτζίνας Ανδρέας Ηλιάδης, μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης, ο γιατρός της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο στην Πάτρα

“Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Pelop.gr, σοκάρουν οι αποκαλύψεις του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη, που έγιναν στη διάρκεια συνομιλίας στο twitter τη νύχτα της Κυριακής και στην οποία είχε κληθεί ως βασικός εισηγητής, ώστε να ακολουθήσει συζήτηση. Πάνω από 8.000 άτομα άκουσαν τον κ. Ηλιάδη και πραγματικά εξεπλάγησαν από όσα είπε, κυρίως για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη
Ο κ. Ηλιάδης τόνισε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης τα ήξερε όλα και πως τον είχε προειδοποιήσει και για εγκληματική ενέργεια την οποία ο γιατρός είχε υποψιαστεί πολύ πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Ουσιαστικά δηλαδή ο κ. Ηλιάδης μιλούσε από τότε για «σύνδρομο Μινχάουζεν δι’ αντιπροσώπου», γι’ αυτό και στη συνέχεια της ομιλίας του κατηγόρησε και την Ψυχιατρική Κλινική ότι δεν ανταποκρίθηκε, ως έπρεπε στις εκκλήσεις του.

Για τον Μάνο Δασκαλάκη είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου: «Εχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με τον συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα, γνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος πως είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου λοιπόν είναι, ότι αυτός ο πατέρας δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ημουν πάντα με το χαμόγελο».

«Ημουν πάντα εκεί. Δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω, ότι με κοροϊδεύανε και κοροϊδεύανε και την εντατική, άρα τον ιερό χώρο της εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά, δεν τον σεβάστηκαν. Ο πατέρας θα μπορούσε να έρθει μεμονωμένα να μου πει, κύριε Ηλιάδη, ξέρετε, υπάρχει κάτι; Κάτι για την αιτία; Ποτέ, μα ποτέ δεν άνοιξε αυτό το θέμα. Αντίθετα, νομίζω ότι οι συζητήσεις που γίνονται ήταν σε επίπεδο ψεύδους. Και το άλλο παράπονο το μεγάλο, ναι να σας πω, ξέρετε όταν έρχεται ένα παιδάκι στην εντατική γίνεται χαμός έξω από τη μονάδα έρχονται οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ρωτήσουν», τόνισε ο κ. Ηλιάδης και συνέχισε: «Όμως στην περίπτωση αυτή κανένας συγγενής, είτε αυτός λέγεται γιαγιά, είτε παππούς. Μα ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε να μου πει, κύριε σας παρακαλώ πείτε μας λίγο τι γίνεται. Μπορούμε να μπούμε να το δούμε λίγο το παιδί, πείτε μας κάτι».

***

Ο διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης, τα είπε όλα , και κατόπιν εορτής φυσικά, πλην ενός που είναι και το ουσιαστικό. Μπορεί, έστω και τώρα ,να μας πει για την  κεταμίνη του Νοσοκομείου του, που αυτός ο κύριος  είχε την ευθύνη να γνωρίζει,   ποιος, γιατί και σε πόση ποσότητα χορηγήθηκε τότε  στο παιδί;

Τα άλλα, άστα, κύριε Ηλιάδη μας.΄Ολοι καταλαβαίνουν την πρεμούρα σας να σώσετε τον κ@λο σας, τώρα που έφτασε η φωτιά στην αυλή σας. Τόσους μήνες κρύβατε πως είχατε χορηγήσει κι εσείς κεταμίνη στο παδί.  Τώρα ξαφνικά γίνατε λαλίστατος και …ευαίσθητος γιατρός.

  Μην ψάχνετε για κορόιδα. Αν θέλτε τέτοια, αναζητήστε τα στους σκουπιοδοφάγους της Νικολούλη (ς) σας.

Γράφαμε πρόσφατα για τον ίδιο:

Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: ΝΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΑΜΕ ΚΕΤΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΜΑΝΑΣ!

1.α. Θεσσαλονίκη: «Επί 11 ημέρες δεν είχαν καταλήξει σε διάγνωση», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 3χρονης που πέθανε στο Νοσοκομείο”

β. Ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, μίλησε στο Mega

. Ο κύριος Ηλιάδης δήλωσε συγκεκριμένα πως, «τα φάρμακα που έχει αναφέρει ο δικηγόρος αφορούν δοσολογίες που περιγράφονται στο διάγραμμα επειγόντων φαρμάκων της μονάδας… Η Τζωρτζίνα είχε λάβει κεταμίνη μία φορά αυστηρά σε θεραπευτική δόση τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου του 2021 και για τη διατήρηση της καταστολής ενώ βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και υποστηριζόμενη μηχανικά μέσω αναπνευστήρα κατά την προσπάθεια διάσωσης του εγκεφάλου της από το κυτταροτοξικό οίδημα που δημιούργησε η καρδιακή ανακοπή».

β.  “Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στο σώμα της Τζωρτζίνας”

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στο σώμα της Τζωρτζίνας (Video)

 

“Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Star, η ουσία που βρέθηκε στο σώμα της 9χρονης Τζωρτζίνας ήταν τελικά καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη. Αποδεικνύεται δηλαδή πως ήταν φαρμακευτικής προέλευσης. Μετά την επανεξέταση της ποσότητας των ουσιών, όλες οι ουσίες ήταν εντός ορίων, εκτός από την κεταμίνη, η οποία χορηγήθηκε στη θανατηφόρα δόση των 6mg/ L.

Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα είναι καθαρή κεταμίνη φαρμακευτικής προέλευσης, χωρίς παραφαρμακευτικά ή παρασυστατικά στοιχεία. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι για την κεταμίνη που υπάρχει σε σκόνη στη μαύρη αγορά και διαλύεται σε νερό, την οποία χρησιμοποιούν συχνά οι τοξικοεξαρτημένοι.

Συνεπώς, απομένει να εξακριβωθεί ο τρόπος με τον οποίο χορηγήθηκε η κεταμίνη στο 9χρονο παιδί.”

***

Ηλίου φαεινότερο πως  τη φαρμακευτική κεταμίνη τη χορήγησαν γιατροί ή νοσηλευτές στη θανατηφόρα δόση των   6mg.  Οπότε,  ΟΛΑ τα σενάρια για αναζήτηση και αγορά από  τη μάνα στο  google  και “πιάτσα” , ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ!  Καιρό τώρα  έπαιζαν αυτό το έργο ,άπαντες. Γιατροί, Ιατροδικαστές και αλητήριοι Γκεμπελίσκοι.

Μήνες τώρα , απέκρυπταν όλοι οι εμπλεκόμενοι,  πρώτα πως στο νοσοκομείο υπάρχει κεταμίνη και το σημαντικότερο πως την είχαν δώσει παλιότερα στο παιδί. Μόλις ξεβρακώθηκαν, πριν λίγες ημέρες,  βγήκε ο Διευθυντής του Νοσοκομείου παραπάνω  και παραδέχτηκε και τα δύο. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΚΕΤΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ .

Και σήμερα, μάθαμε πως η κεταμίνη  που βρέθηκε  στο νεκρό παιδάλι, ήταν φαρμακευτική. Δηλαδή Νοσοκομείου!

Ποιον θα  “κρεμάσουμε ανάποδα” αύριο στον… Πλάτανο της Πάτρας;  Θα μας πουν   οι ιατροδικαστές  που κρέμασαν τη μάνα και οι εγκληματίες  αχυράνθρωποί τους ΝικολουλοΚατερινόπουλοι;

Περιμένουμε. Θα είμαστε εμείς από εδώ που θα ρίξουμε το “σκοινί στο πλατάνι. Και για όλους φυσικά τους αισχρούς μιντιακούς  απόπατους.

Οπότε… στο δρόμο που άνοιξε η Πάτρα και η  Θεσσαλονικη. Η μάνα σκότωσε κι εκεί το παιδί της.΄Αντε , για να αλλάξει λίγο το σενάριο,  ο πατέρας ή η γκόμενά του για εκδίκηση το δολοφονησαν.

Οι γιατροί ΠΟΤΕ.  Δεν κάνουν λάθη.  Ούτε  και  κάτι ξεμυαλισμένοι με το …μυαλό στα σκέλια από το  νοσηλευτικό προσωπικό.

Τί αίσχος! Τί έγκλημα διαπράτεται!