Χρήστος Ράπτης: Καταλάβατε, συνέλληνες γιατί πνίγουμε τους σκουρόχρωμους στην Πύλο;

iefimerida.gr:

Απίστευτο: Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τρεις Πακιστανοί που βίασαν 21χρονη τουρίστρια στη Μύκονο

Ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι αφέθηκαν οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν για τον βιασμό νεαρής τουρίστριας, 21 ετών, από τη Νότια Αφρική, στη Μύκονο, στις 30 Ιουνίου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, κατά την αποτρόπαιη πράξη τους, φέρονται να τραβούσαν βίντεο με το κινητό τους τηλέφωνο, το οποίο και εντοπίστηκε.

ι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο επίμαχο βίντεο διακρίνεται η κοπέλα εντελώς αναίσθητη. Μάλιστα, η ίδια μέσα από αυτό το βίντεο προχώρησε και στην αναγνώρισή τους.

Οι τρεις Πακιστανοί, 28, 27 και 23 ετών, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου στις 24/8.

Κατά την εξέτασή τους αποδέχθηκαν την πράξη τους, ενώ τα κινητά τους τηλέφωνα έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Επίσης, ελήφθησαν και δείγματα βιολογικού υλικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πακιστανοί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία της Σύρου, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι γιατί δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια!

Το ζήτημα που εγείρεται είναι πως οι δράστες είναι Πακιστανοί, που στην ουσία είναι ύποπτοι φυγής από τη χώρα και μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Και στην υποτιθέμενη περίπτωση ότι δεν φαινόταν βιασμός στο βίντεο, φαίνεται η κατάχρηση ατόμου ανίκανου να αντιδράσει.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την προανάκριση οι τρεις Πακιστανοί ομολόγησαν την πράξη τους.<

iefimerida.gr

****

Απίστευτο  δεν είναι που εισαγγελέας άφησε τους Πακιστανούς ελεύθερους (γιατί, μόνο και μόνο ως…Πακιστανούς, αν είχε την παραμικρή αμφιβολία,  θα τους έχωνε φυλακή).  Το… ανήκουστο θα ήταν   να   είσαι εκδότης   της  πορνοφυλλάδας  με χορηγό του  τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να μη κατασκευάζεις «Πακιστανούς»  ενόχους.

 Αν είσαι  «σκούρος» στην Ελλάδα  του … μελαχρινού Κυριάκου    και κλέβεις και δολοφονείς   και βιάζεις.  «Να αφήσουμε να γίνει μαύρη» η Ελλάδα, όπως  έλεγε για τη Γαλλία   ο μέγας καρδιοκατακτητής ,πλην  φασίστας, μακαρίτης Αλέν Ντελόν;

 Γιατί  νομίζετε πως   η   ευρωπαϊκών προδιαγραφών   κυβέρνηση του Αυτιά και της   Βόζεμπεργκ    έχει κάνει τις ελληνικές  θάλασσες  μια απέραντη   «Πύλο;   ΄Η, πώς, εκτός της βίας και νοθείας, κερδίζει τα…σαρανατακατό  στις εκλογές σε μια Ελλάδα  που ντρέπεσαι πια να λες παραέξω  πως  είσαι ΄Ελληνας;